Kire gondolsz? Szucsre?
Ez amugy anno egy Magyarorszagot antiszemitazo kampany resze volt, benne olyan illusztris szereplokkel es sztorikkal, mint a Hanak Peter tortenesz (mocskos komcsi besugo, anno Kosaryekat jelentgette fel), pontosabban nagyorru-nagyfulu felesege, aki kitalalta, hogy valaki az 5 meter magasan levo (!) ablakon behajolva (!!) megszurta (!!!) ot otthon, merthogy o is zsido.
("- Engem gyikka valtoztatott! - Gyikka??? - De mar elmult."
)
Ezutan jott a Landeszmann-Zoltai (akkori Mazsihisz vezer, munkasorpk) interju, ahol "rebbe Landeszmann", Budapest forabbija (szinten kommunista ugynok) kozolte,
"„(…) ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a >bőgatya és a fütyülős barack<”"
Ezt meg a lap sem merte 92 karacsony elott leadni, igy vegul februarban jott ki, oriasi felhaborodast okozva (konkretan anno zsido hatteru barataim is azt mondtak, hogy vegtelenul primitiv szoveg, egyertelmu, hogy csak provolkalni akart, egyetertettek, hogy undorito egy karakter Landeszmann es valaki elmeselte, mekkora tolvaj, velejeig korrupt az egesz magyar kommunista-zsido-mazsihiszes diszes tarsasag, hogy osztottak le maguk kozott a zsido vilagszervezetbol bejovo penzeket is stb.)
Ezt amugy Stefka jol osszeszedte itt:
https://pestisracok.hu/hanakne-hazu...manyra-stefka-istvan-a-mediahaborurol-6-resz/
Engem mondjuk inkabb elszorkoztatott anno, oszinten szolva.
Ez a fajta szanalmas erolkodes az erosen vallasos zsidok reszerol, hogy valakit lenezzenek, mindig mulattato volt szamomra.
Ha semlegesen megneztem, egy vegtelenul primitiv letformat hirdeto, evszazadok ota nemhogy beilleszkedni, de meg alapveto szinten integralodni is keptelen marginalis kozosseg, amelynek soha eleteben meg egy normalis altalanos iskolat sem sikerult osszehoznia, nemhogy magasabb szintut, sajat oktatasa teljesen hulladek volt, tudomanyokrol, gyogyitasrol, mernoki alapokat kizarolag kereszteny oktatasbol tanultak, onallo allamalkotasra soha nem voltak kepesek, intolerans-kirekeszto, muveletlen es immmoralis az egesz primitiv vilagnezetuk, nos, ez a torpe kisebbseg engem sosem tudott igazan megserteni.
Viszont nagyon erdekesnek talalom, hogy ez pontosan
ugyanaz a primitiv szoveg, amivel
@szzsolt81 szokott itt erolkodni.
Ha pozitivan allok hozza, akkor ez is azt mutatja, hogy a kisebbsegi komplexus borzaszto erosen mukodik a korukben meg mindig, ha negativan, akkor azt mondanam, az anyaorszag lenezesenek-utalatanak evszazados hagyomanya el es virul egyes korokben...
@szzsolt81 Valaszt nem fogom olvasni egy darabig, mert misen vagyok deltol.