Max Szanyikapitány szeretné.Gattyán ( Gatya ) az ISZOMM-al ( Szanyival ) szövetkezne???
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Max Szanyikapitány szeretné.Gattyán ( Gatya ) az ISZOMM-al ( Szanyival ) szövetkezne???
Azért bízom benne, hogy a rajtam nevetőknek lesz igaza. De az már nem rajtunk múlik.Most, hogy viktor kijelentése nyomán szarajevóban már páriák vagyunk, lenne két kérdésem.
Ha lesz nálunk is majd merénylet, mert elszólta magát, akkor mint mondanak majd a hozzátartozóknak?
Vagy már eldöntött tény, hogy beleállunk a vallásháborúba szügyig?
Ezt egy kicsit benézte, de nagyon.
Itt most, mire gondolsz? Miben szólta el magát? Én néztem, de semmi durva kiszólásra nem emlékszek.Most, hogy viktor kijelentése nyomán szarajevóban már páriák vagyunk, lenne két kérdésem.
Ha lesz nálunk is majd merénylet, mert elszólta magát, akkor mint mondanak majd a hozzátartozóknak?
Mintha minden hülyeség ami Fletó fejében kipattant volna, hogy 1x ezt ellövi, amikor már tényleg nagyon szar, az MZP fejéből lökődne ki úgy, hogy sem a helyzet, sem az idő nem alkalmas ezekre, hülyeséget meg ennyire senki sem beszél, pedig volt pár balos messiás 2010 óta, de még a realitás is olyan távol van attól amiről ő hadovál, és mégis kifröcsögi magából, mint egy kocsmában az alkesz, aki annyira részeg, hogy már mindent mond.Ha ezzel az ámokfutással nem áll le, nem lesz tétje a választásnak. Gyilkolja a szövetségeseit, meghökkenti, eltántorítja a szimpatizánsait, mi meg csak röhögünk.
Az biztos, ha vki szemében volt is varázsa, az szertefoszlott.
Ettől még nyerhet, de rontja a saját esélyeit. Illetve elég vészjósló mit művelne miniszterelnöki poziba. Nekem úgy tűnik Fletohoz hasonlóan nárcisztiskus pszichopata. Nincs benne hajlam önkorrekcióra, ez Orbán előnye, ő a legendákkal ellentétben másokat is meghallgat, igényli a kritikát és meggyőzhető. Ez komoly hiány az ellenoldalon. Bajnai, Mesterházy inkább volt alkalmas személyes kvalitások alapján.
Teljesen korrekt volt, ráadásul olyan nagykövet van ott, aki tényleg vágja a témát a szerb, bosnyák és horvát együttélésről.Itt most, mire gondolsz? Miben szólta el magát? Én néztem, de semmi durva kiszólásra nem emlékszek.
Mindösszesen csak annyi volt, hogy 2 millió boszniai személyt problémának jellemzett.Itt most, mire gondolsz? Miben szólta el magát? Én néztem, de semmi durva kiszólásra nem emlékszek.
Emlékeim szerint nemcsak a boszniai szerbekkel, de a bosnyák kormánnyal is jó kaocsolatban vagyunk. Nyáron kaptak tőlünk Brusszel helyett tesztet, oltast, lelegeztetőt minden okosságot.Mindösszesen csak annyi volt, hogy 2 millió boszniai személyt problémának jellemzett.
Szerintem csak voltunk jóban...Emlékeim szerint nemcsak a boszniai szerbekkel, de a bosnyák kormánnyal is jó kaocsolatban vagyunk. Nyáron kaptak tőlünk Brusszel helyett tesztet, oltast, lelegeztetőt minden okosságot.
Már nem emlekszek, mit mondott pontosan, de lehet igazad van és nem szerencsésen fogalnazott.
Idezd már hogy mit mondott ami sértette a kis füledet. Mert nem találom sehol.Most, hogy viktor kijelentése nyomán szarajevóban már páriák vagyunk, lenne két kérdésem.
szerb segget nyalunk már régóta..Mindösszesen csak annyi volt, hogy 2 millió boszniai személyt problémának jellemzett.
Talán ebben megvan a válasz a kérdésre:Idezd már hogy mit mondott ami sértette a kis füledet. Mert nem találom sehol.
Valami olyasmit lattam tegnap, hogy "problemasak a muszlimok", de nem emlekszem a kontextusra, szoval lehet, hogy tul van lihegve az egesz...Idezd már hogy mit mondott ami sértette a kis füledet. Mert nem találom sehol.
Ahogy Paranoid Android írta:A tegnap esti tíz perc a még hivatalosan el sem indult kampány állatorvosi lova volt
Mandiner
mandiner.hu