1949-es és nem 1948-as, bár tudom ez csak a számokon lovaglásJogilag nézve az 1948as sztálinista alkotmány volt érvényben módositva 2012ig.12es alkotmány meg még annál is rosszabb.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
1949-es és nem 1948-as, bár tudom ez csak a számokon lovaglásJogilag nézve az 1948as sztálinista alkotmány volt érvényben módositva 2012ig.12es alkotmány meg még annál is rosszabb.
Afrancba,félreütöttem-kösz1949-es és nem 1948-as, bár tudom ez csak a számokon lovaglás
Tehát az ottani magyarokat akarod elárasztani...Például Erdély/Románia tele van völgyzárógátakkal. Áramtermelés megbénítása nem rossz dolog... Ráadásul a kiömlő víz komoly károkat tud okozni ingyen és bérmentve.
Pl..:Szamos
1969-1988 között a folyón hidroenergetikai és vízgazdálkodási rendszer épült, amely 16 völgyzáró gátat tartalmaz. A rendszer célja a villamos energia termelés mellett a folyó Gyalu és Dés közötti szakaszának árvízmentesítése. A Meleg-Szamoson a havasnagyfalui (Mărișel) völgyzárógát mögött lévő bélesi tározó vízfelülete 815 hektár. Ettől 16 km-rel lentebb található a tarnicai víztározó. A Kis-Szamoson, a Meleg- és Hideg-Szamos összefolyása alatt épült a Gyalu I. völgyzárógát, alatta pedig a Gyalu II., Fenes I, Fenes II., Kolozsvár I. vízerőművek.
Vagy:
Vidraru-tó – Wikipédia
hu.m.wikipedia.org
Meg egy aerosztát. Komoly radarral.
Egy összefoglaló:Izrael hamarosan aerosztát radaros megfigyelőrendszert telepít
Ha a szárazföldi felügyeleti radarok hatékonyak a közepes és nagy magasságban működő repülőgépek és rakéták ellen, akkor a helyzet egészen máswww.google.com
Néhány magyarországi fantasztán kívül senki nem gondolkodik erdélyi függetlenségen. Erdélyben maga a gondolat is ismeretlen, mind a magyarok, mind a románok között.Tehát az ottani magyarokat akarod elárasztani...
Egyébként is hülyeség, hogy Erdély miatt háborúzzunk! A legtöbb erdélyi magyar (pontosabban székely - sokan megsértődnek ha nem így hivatkoznak rájuk) nem is szeretne ide tartozni - ez csak a magyarországi magyarok dilije.
Többségük egy autonóm vagy még inkább egy független Erdélyt szeretne, de ez más topikba tartozik.
Remélem is!Néhány magyarországi fantasztán kívül senki nem gondolkodik erdélyi függetlenségen.
Oláhok legfontosabb útja a DN7.Az Olt völgyébe tele van völgyzáró gátakkal.Az útnak vannak szakaszai,mik lábakin állva megy a viz felett.....Például Erdély/Románia tele van völgyzárógátakkal
Nyilván az.B+, nincs olyan nap amikor nem kötsz bele valakibe. Szociopata vagy.
Nem én mondtam akkora baromságot, hogy ne kérdezzen rá valamire egy újságíró, hanem te, kérdezd magadat (avagy a felsőbb vonalat, ilyenkor mit kell mondani...)Ne nerezzél nekem ilyen agyatlanul. Mi köze az információ szabadságának a nem nyilvános szerződésekhez?
Te, nem zavar hogy te kotottel bele az en kommentembe?B+, nincs olyan nap amikor nem kötsz bele valakibe. Szociopata vagy.
Nyilván az.
Elég komoly pszichológiai problémákkal.
Amikor a pia és a szex szövetkezik.Gattyán ( Gatya ) az ISZOMM-al ( Szanyival ) szövetkezne???
Az úgy még jobb...Biztos vagy benne, hogy fizetni fognak?
Mint ahogyan az éremnek, úgy a hegyeknek is két oldala van...Tehát az ottani magyarokat akarod elárasztani...
Ha ezzel az ámokfutással nem áll le, nem lesz tétje a választásnak. Gyilkolja a szövetségeseit, meghökkenti, eltántorítja a szimpatizánsait, mi meg csak röhögünk.Ez a MZP olyanokat nyög be rendszeresen, hogy elkerekednei a szemeim:
Márki-Zay Péter szerint Novák Katalin az ékszereivel is a Fideszhez való lojalitását hirdette
Az ATV-ben mondta el véleményét az államfői jelöléséről, és beszélt az ellenzék kampányfinanszírozásáról is.index.hu
Mi van... orbanos ékszerek?
jahhh.. a fideszes,ov 2022es,tehénbillog nagyságú..Ez a MZP olyanokat nyög be rendszeresen, hogy elkerekednei a szemeim:
Márki-Zay Péter szerint Novák Katalin az ékszereivel is a Fideszhez való lojalitását hirdette
Az ATV-ben mondta el véleményét az államfői jelöléséről, és beszélt az ellenzék kampányfinanszírozásáról is.index.hu
Mi van... orbanos ékszerek?
Tehát lényegében fogalmad sincs arról, hogy léteznek erdélyi magyarok és léteznek székelyek és a kettő nem ugyanazt takarja.Egyébként is hülyeség, hogy Erdély miatt háborúzzunk! A legtöbb erdélyi magyar (pontosabban székely - sokan megsértődnek ha nem így hivatkoznak rájuk) nem is szeretne ide tartozni - ez csak a magyarországi magyarok dilije.
Hat ez, gondolom, poen volt, ez a MZP egy igazi cimeres, hogyha ilyesmire raugrik... nem egy bonyolult gyerek ez, hiaba a sok iskola, ha ezeken nem kepes tovabblepni... vagy szandekosan dobalja ezeket, mert szerinte ezek mukodnek "egyszerubb" szinteken? Ha utobbi, akkor az szerintem eros arcon landolast fog eredmenyezni, ha az elobbi, akkor meg biztosan belelep valami csapdaba tavaszig.jahhh.. a fideszes,ov 2022es,tehénbillog nagyságú..
szerintem, o mar arra keszul hogy veszit, es ha mar veszit, a feleloseget minden masra ratukmakolja csak o maradjon a jo es a szep.Ha ezzel az ámokfutással nem áll le, nem lesz tétje a választásnak. Gyilkolja a szövetségeseit, meghökkenti, eltántorítja a szimpatizánsait, mi meg csak röhögünk.
Az biztos, ha vki szemében volt is varázsa, az szertefoszlott.
Ettől még nyerhet, de rontja a saját esélyeit. Illetve elég vészjósló mit művelne miniszterelnöki poziba. Nekem úgy tűnik Fletohoz hasonlóan nárcisztiskus pszichopata. Nincs benne hajlam önkorrekcióra, ez Orbán előnye, ő a legendákkal ellentétben másokat is meghallgat, igényli a kritikát és meggyőzhető. Ez komoly hiány az ellenoldalon. Bajnai, Mesterházy inkább volt alkalmas személyes kvalitások alapján.