K
kamm
Guest
Naja, igencsak ritka az "okos focista" jelzos szerkezet...Ehh pedig Poczik jo focista volt... meg lattam jatszani. Mive lesz a vilag dicsosege...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Naja, igencsak ritka az "okos focista" jelzos szerkezet...Ehh pedig Poczik jo focista volt... meg lattam jatszani. Mive lesz a vilag dicsosege...
Haat... Dzsudzsak meg a Ferrari ota mindent is elhiszek...Naja, igencsak ritka az "okos focista" jelzos szerkezet...
Az a durva, hogy Rákosfalvi, aki a Borkai csapatban az ész volt, ügyvédként lepapírozta velük a zsarolást. Hogy átvettek tőle pénzt stb. Most ez elég xarul mutat az eljárásban.Naja, igencsak ritka az "okos focista" jelzos szerkezet...
De nincs egyértelmű megfeleltetés az ilyen extra termékadók és a hozzà kapcsolt extra szolgáltatások között.Ezek az adók benne vannak az egészségére káros termékek árában, mint chips adó, ha jól emlékszem.
Miért mentenék?M. Richard "agyvérzése"? Roahdt gyanús. Csak nem menekítik új személyazonosság alá?
Nem Lamborghini Aventador-t tört össze?Haat... Dzsudzsak meg a Ferrari ota mindent is elhiszek...
Nem keves simlis karakter vegez jogaszkent, hidd el. En anno konkretan altalam is ismert maffioziokkal is osszefutottam a jogaszbalon es bezony mar masodevesek voltak...Az a durva, hogy Rákosfalvi, aki a Borkai csapatban az ész volt, ügyvédként lepapírozta velük a zsarolást. Hogy átvettek tőle pénzt stb. Most ez elég xarul mutat az eljárásban.
Te azzal az országgal szeretnél energiafüggőségi viszonyt, amelyik 60 év alatt 6szor váltott szövetségest?Románoknál és Ciprus körül van k. sok gáz - azzal kellene kezdeni valamit.
Közel-keletre és Afrikába is kellene vezeték. Kiválthatóak az oroszok, csak neki kellene már kezdeni.
A román tengeri mezőkkel évek óta csak a szarakodás megy...
En nem, en csak elszednem a gazmezoket (is.)Te azzal az országgal szeretnél energiafüggőségi viszonyt, amelyik 60 év alatt 6szor váltott szövetségest?
De nincs egyértelmű megfeleltetés az ilyen extra termékadók és a hozzà kapcsolt extra szolgáltatások között.
Illetve én pl nem iszom és nem dohányzom, mégis (a bruttóm százalékában) ugyanannyit fizetek mint bárki más adófizető.
Diverzifikációt szeretnék: Földközi tenger térségét és Észak-Afrikát is irtam. Minél több az opciónk, annál jobb!Te azzal az országgal szeretnél energiafüggőségi viszonyt, amelyik 60 év alatt 6szor váltott szövetségest?
Ahh, szerinte nem megalázó, amikor egy nőnek a szexuális életét a neten taglalják? Igazi hős feminista.Varga-ügyben megszólalt Kabul qurvája is:
Szabó Tímea: Varga Judit szerint „megalázó” posztok jelentek meg róla - Mandiner
Üzenem neki, hogy melegnek vagy biszexuálisnak lenni nem megalázó.mandiner.hu
Papirpon meg lehet oldani. Vegulis maganugyi informacio adas vetel. En Borkai halyeben visszaperelnem a penzt. Az hogy megosztottak a nyilvanossaggal, es eladtak az mar buntetesi tetel. Megneznem a Rakosfalvi milyen papirt iratott veluk ala. Most ugy oszinten, Borkai oke hogy balfax volt es nem lett volna szabad jachtoznia, de van mikor nehez kikerulni az ilyet, plane azon a szinten.Az a durva, hogy Rákosfalvi, aki a Borkai csapatban az ész volt, ügyvédként lepapírozta velük a zsarolást. Hogy átvettek tőle pénzt stb. Most ez elég xarul mutat az eljárásban.
A kormány kezdet mások hálószobájában kutakodni...ez egésszel nem kellene foglalkozni: mindenki azt csinál otthon amit akar, amíg abba mindkét fél nagykorú és abba belegyezik.Ahh, szerinte nem megalázó, amikor egy nőnek a szexuális életét a neten taglalják? Igazi hős feminista.
Az masra megy, az afa savozasa es a jovedeki ado eleg. Amugy szerintem egyre kevesebben dohanyoznak.De nincs egyértelmű megfeleltetés az ilyen extra termékadók és a hozzà kapcsolt extra szolgáltatások között.
Illetve én pl nem iszom és nem dohányzom, mégis (a bruttóm százalékában) ugyanannyit fizetek mint bárki más adófizető.
Fax tudja, amugy szerintem ha engem beultetnenek egy mai "modern" autoba azt se tudnam hol az 1-es... nemhogy egy Lamborghini vagy Ferrari...Nem Lamborghini Aventador-t tört össze?
Hát ha gondolod. Észak-Afrikát pl. hogyan szeretnéd bekötni a gázbizniszbe? Melyik ország lenne a Földközi tengeri terminál? Aztán honnan jönne oda a gáz? A Földközi tenger térsége pl. remek sóbányászatra, földgázra annyira nem. A Fekete tenger az más az ok, de ott meg nincs akkora mező, hogy hosszútávon megérje. Drága is a bányászata. Az amerikai LNG az ok, csak drága, és a fene tudja meddig lesz. Oroszok, hát nekik van dögivel gáz (meg olaj), csak ugye onnan ne vegyünk, mert csúnya oroszok. Ja de adjatok, mert szar van a palacsintában. Na, ma nagyjából ez a valóság.Diverzifikációt szeretnék: Földközi tenger térségét és Észak-Afrikát is irtam. Minél több az opciónk, annál jobb!
Kabul kurvaja? A fraszt, az egesz vilagon vegigtoltak...Ahh, szerinte nem megalázó, amikor egy nőnek a szexuális életét a neten taglalják? Igazi hős feminista.
Szajer? Ki tudta rola hogy buzi? Az orszag 10% - a se. Judit most miert is baj?A kormány kezdet mások hálószobájában kutakodni...ez egésszel nem kellene foglalkozni: mindenki azt csinál otthon amit akar, amíg abba mindkét fél nagykorú és abba belegyezik.
Ugyanúgy, mint Novák esetében, vagy mint Biden mondta:Kabul kurvaja? A fraszt, az egesz vilagon vegigtoltak...
Remelem Judit perli es pont.
Hogy picsognak pl mikor Kover Laszlo megmeri oket.
Amugy nah, beszelgessunk...
Ezek a libbantak kimenek szivarvanyozni meg stb stb...
Kozben fullba tamadjak a csendes buzi Szajert, meg langyos pletykakat terjesztenek mindenkirol.
Ciganyozzak Orbant a miniszterelnokot aki sohasem ciganyozott, pedig szeljobbernek van megbelyegezve.
Osztrak beton zold beton...
Ugy hirtelen stb...
Mirol beszelunk?
Ki az eloiteletes?
A belpesti szavazojuk aki sosem ment Pesten kivulre, max egyszer Siofokig a partudulobe, de a majkremet otthonrol vitte?
De most na, kikkel telnek a napjaink...