Hidd el a melegek nagy rész sem örül ennek. A többségük csak egyet akar legyenek azonos jogaik (pl. házasodhassanak) és hagyják őket békén. Ők örülnének a legjobban, hogy ha nem foglalkoznának velük.
Sajnos politikai témává tették őket.
Vannak túl kapások, de akkor is túl van fújva az egész. Az hogy a "gyerekek átműtésére hajtanak" az a kreténségnek valami elképesztő szintje már! Konktrétan, ha valaki felnőtként akarja átműttetni magát ahhoz is vagy 2 pszichiáteri szakvélemény és egy csomó egyéb papír kell - gyerekeknél fel sem merül ilyen soha! Tényleg agyrém milyen szinten fut a téma nálunk.
A házasságot én támogatom - nem értem másnak miért fáj, ha azonos neműek ugyan olyan szintű jogi kapcsolatba kerülnek mint a heterók. Kevesebbet fog érni az ő házassága?!
Az örökbe fogadás megosztóbb kérdés, de aki már látott árvaházat, állami gondozásban felnövő gyereket, akkor beláthatja hogy annál bármi jobb! Konkrétan a gyerek otthonokban több a szexuális visszaélés és pedofilia mint bárhol másutt.
Rokonom dolgozott árvaellátásban - pokol!
Jól meg kell szűrni ki fogadhat örökbe, de nem az irányultságon múlik boldog lesz-e a gyerek, meg lesz-e mindene.
A transzok nyomulás amiket írtál az már nekem is sok - de az általám fentebb leírtakat személy szerint támogatom (házasság és örökbe fogadás) Azt meg méginkább hogy ez ne legyen politikai téma.