Jah!
Nem!
El ne hidd már! Kocatúrista.
Van 8 felszállásom Góbéval! Az számít?
Számít! Repülős ember vagy te is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jah!
Nem!
El ne hidd már! Kocatúrista.
Van 8 felszállásom Góbéval! Az számít?
MENA regio az az arab allamok a Kozel Keleten es Eszak Afrikaban.Nyugat Európa
Covid alatt ez most trendi. Idézőjelbe is tették.
Azt tudod, hogy a Góbéval én a motort a földön hagytam?Redkívüli helyzetben az már elég hogy besorozzanak egy kamikáze küldetésre! Ancsa 2 tonna robbanóanyaggal megrakva...
Ne akadjunk fenn részleteken!Azt tudod, hogy a Góbéval én a motort a földön hagytam?
Szerintem inkább az lett volna a fura ha mindenki szemeláttára raksz egy motort a vitorlázógépbe....Azt tudod, hogy a Góbéval én a motort a földön hagytam?
Vannak kis "rásegítő motoros" vitorlázók...Szerintem inkább az lett volna a fura ha mindenki szemeláttára raksz egy motort a vitorlázógépbe....
Kerdes mit kaphatnak hozza amit beepitenek. A gep maga egy dolog, a technika benn mas kerdes. Plane erdekes mert igy az orosz is gyakorlatilag megkapja a terveket.Ti melyik csatornát nézitek???Az Ukránok fogják gyártani!Értitek az ukránok....!A gripenek Budapest felett fogják kergetni napi szinten ezeket...!
Akkor már értem miért írta fitom, hogy pöcshuszár izzadva nyomja a pedált a Gripenben, hozzászokott a az átalakított Gobéban a pedálozáshoz amivel a propellert hajtotta, így már minden világos.....Vannak kis "rásegítő motoros" vitorlázók...
Biztos, vagyok benne, hogy az oroszok bevetik a maszkirovkát Putyin elmaszkirozva ott lesz az ukrán Bayraktar összeszerelő űzemben......Kerdes mit kaphatnak hozza amit beepitenek. A gep maga egy dolog, a technika benn mas kerdes. Plane erdekes mert igy az orosz is gyakorlatilag megkapja a terveket.
Tekintve, hogy a teljes "bele" megrendelhető az amazonról nem hiszem, hogy Putyin erre nedvesedne.Kerdes mit kaphatnak hozza amit beepitenek. A gep maga egy dolog, a technika benn mas kerdes. Plane erdekes mert igy az orosz is gyakorlatilag megkapja a terveket.
Ha mindenki azt mondja,hogy csinálja ezeket inkább más mert amúgy van jobb dolga is akkor, hogy lesz ezekből bármi?Majd a fiatalabbak, akiknek nincs jobb lehetőségük, vagy nem találják az utukat menjenek, és majd megtanulnak hasznos dolgokat, és készek lesznek állni a ce
Többször mondtam már itt neked, hogy a megoldás a sorozás, és a polgári szolgálat visszavezetése lesz.Ha mindenki azt mondja,hogy csinálja ezeket inkább más mert amúgy van jobb dolga is akkor, hogy lesz ezekből bármi?
Legyen akár rendfenntartás, egészségügy, tanár értem én hogy mindenki minőségű közszolgáltatásokat szeretne csak csinálja bárki csak ne ő..
De ezzel a hozzállással csak pont nem lesz jobb semmi..
Hja még annyit, hogy a polgári szolgálat mint olyan, elég sok helyen tudna tehermentesíteni, és még segítene is a pályaorientációban.Ha mindenki azt mondja,hogy csinálja ezeket inkább más mert amúgy van jobb dolga is akkor, hogy lesz ezekből bármi?
Legyen akár rendfenntartás, egészségügy, tanár értem én hogy mindenki minőségű közszolgáltatásokat szeretne csak csinálja bárki csak ne ő..
De ezzel a hozzállással csak pont nem lesz jobb semmi..
A többes állampolgároknál ez hogy nézne ki? Azoknak is kötelező lesz, de csak polgári szolgálat játszik?Többször mondtam már itt neked, hogy a megoldás a sorozás, és a polgári szolgálat visszavezetése lesz.
Persze ez csak Orbánék továbbkormányzása esetén opció.
A felvételi pontos RAGYOGÓ ötletem ( ) sajnos nem fog tudni kifutni.
Nem lesz IDEJE kifutni.
Fog hozni plusz belépőket, de nem annyit, amennyit a vezetés, és a nemzetközi biztonsági helyzet megkövetel.
Meglátjuk, hogy a magyar társadalom mennyire nagykorú. Mert ha igen, akkor egy finn típusú rendszert el KELL hogy viseljen.
Akik sokszor jobbak mint a hivatásosak.dunát lehet rekeszteni a nemzetet rettenetesen szerető, rettenetesen féltő biztonságpolitikai, katonapolitika és egyéb önjelölt szakértővel
Én egy ideje nem vagyok ilyen bátor ha arról van szó, hogy ezen a fórumon ki kicsoda és mivel tölti az idejét a való életben. Attól, hogy te majdnem arccal névvel vállalod magad, mások nem feltétlenül.aztán ha arról van szó hogy tegyen is valamit és vélt tudását kamatoztassa is az általa oly hangosan szeretett és féltett országért és népért akkor csend van meg tücsökciripelés mert az már kényelmetlen lenne...
Neked elmondanak/megmutatnak valamit, amit pozíciódnál fogva (ami nagyon messze van a csúcstól) gondolnod kell. Minden piramis struktúra úgy működik, hogy lefelé a környezettől való többletinformáció ígérete (aka bennfentesség) tartja egyben a struktúra informális oldalát.Veled ellentétben én ismerem a védelmi helyzetértékelést és az erre az adott választ geopolitikai szinten. És nem a seggemből húzok ki hülyeségeket.
Az ukrán állam már egy ideje nem biztosítja a fegyveres monopóliumot maga számára. 2013 után a nackó befolyás visszafelé, a hadsereg felé szivárgott, így jelenleg a veszélyt jelentő mindenféle fegyveres csoport az a hivatalos, nem kell új aktorokat várni mint konfliktus indikátort. Ez a póráz dolog annyira nem egyértelmű - Uncle Sam azt akarja, hogy lépjünk át a kérdés felett, Viktorék meg nem lépnek.Vannak bizonyos realitások amik jelenleg!! roppant valószinűtlenné tesznek bármiféle támadást. Ha ukrajna gazdaságilag becsődöl és szétborul mint állam akkor mindenféle fegyveres csoportok alakulhatnak ki amik jelenthetnek veszélyt. A jenki/eu pórázon lévő ukrajna nem mar belénk mert hiába pózerkedik Viktor a pórázunk vége nekünk is ugyan ott van...
.Értem! Csak ilyen klasszikus feállás már ritka mint honda civic-en a gyári kipufogó...! Üdvözlöm Smith ügynököt...!
A polgári szolgálat a gyüjtő intézmény.A többes állampolgároknál ez hogy nézne ki? Azoknak is kötelező lesz, de csak polgári szolgálat játszik?
A Z-2026-os célokat minimum 2-vel kellene megszorozni + rakéta tűzérség, stb.., hogy legyen valamilyen szintű védelmi képességünk, ne csak egy kirakat sereg. És akkor még hol vagyunk egy olyan haderőtől, ami Kárpátalját kézben tudná tartani, ha a helyzet úgy alakulna (megjegyzem a román fórumokon teljes mértékben igényt tartanak rá, mint "ősi" román földre - csak a miheztartás végett írom)..
Teljesen igazad van!
Úgy látom, hogy másoknak is kezd feltűnni, hogy szegény Z-2026 elég alacsony hatékonysággal építi a VALÓS honvédelmi képességet, és egyre messzebb távolodik tőle a valóság által elvárható honvédelmi képesség.
Na itt egy másik hivatásos leszedált...!Ezek nem ukrán ügynökök...??Na itt egy újabb hír az ukrán támadástól rettegőknek ezek a szemtelen ukránok már Romániába is átrepkednek, nincs mese ezek tényleg egyszerre akarják lerohanni Magyarországot és Romániát......
ÚJABB CSEMPÉSZREPÜLŐT TALÁLTAK AZ UKRÁN HATÁRŐRÖK
2022.febr.04
A Munkácsi és a Csernyivcii Határőregység kutatási és műveleti különítménye a Kárpátaljával szomszédos Ivano-Frankivszk megyében egy szántóföldön bukkant rá Az An-2-es repülőgépre. Az akcióban az Ivano-Frankivszk megyei rendőrség is együttműködött, írja a Goloskarpat.
A légi járművet a kolomijai járási Szerafinci település határában találták meg a hatóságok. A határőrség azt feltételezi, hogy a repülő engedély nélkül kétszer is berepült Románia területére, azzal a céllal, hogy cigarettát csempésszenek a szomszédos országba.
Azt egyelőre még nem derítették ki, hogy kinek a tulajdonában áll a lajstromszám nélküli gép. Még vizsgálják, hogy pontosan mit szállíthattak a repülővel Romániába, esetleg más szomszédos országokba. Nemzetközi repülési előírások megsértése miatt indult büntetőeljárás az ügyben, még tart a nyomozás.
KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!
A kárpátaljai magyarság legkedveltebb híroldala! Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!karpathir.com