Léci ezt a párhuzamot ne erőltesd, mert nem állja ki a valóság próbáját. A balos veszedelem most nem Moszkvából fenyeget, és ezt az 56-osok is vallják. Az uki topikban próbálkozott ezzel hpasp(?) is. Szerintem teljesen normális válaszokat kapott rá, ezért bele sem megyek, de nézd meg mi történt. Úgy elengedte a vitát, hogy a fórumnak is hátat fordított...56. Sokan meghalnak a hazájukért.
Ha mindenképp a Molotov-koktélt dobáló emberekkel akarsz egy érzelmekre ható történetet szőni, akkor van egy tippem: Tudod rohadt ironikus, hogy azok az ukránok akik 8 évvel ezelőtt a koktéljaikkal elevenen elégették az épületekben ragadt ártatlan orosz civileket, most a szomszédos házakba menekülve ugyanolyan üvegekkel várják az oroszok profi seregeit, akik konkrétan értük mennek, mert tudják, hogy kik voltak a tettesek... És ez szerintem így rendben van.
Ácsi! Te nem szoktál ennyire elszakadni a valóságtól. (Oké, a MH-ra szavazásra még visszatérünk, de most nem ez a téma. )Sztem most nagy fordulat lesz. Visszatér a pragmatizmus és a reálpolitika. A woke, kulturmarxista xar kukázva lesz.
Egyszerűen nem értem, hogy akik eddig szerinted is eszetlen balos idióták voltak, azoknak most - mikor éppen elérnek egy számukra fontos célt - vajon mitől jönne meg hirtelen az esze? Nem fog ilyen történni. A szivárvány győztes seregei szerinted hazamennek, lemossák a sminket és messzire elkerülik az óvodákat?... (Akár képletesen értve.) Ez nonszensz. Szvsz. pont hogy be fognak durvulni, legalábbis ez a történelmi tapasztalat.