A nyugatot most kellene lehúzni, hogy lám sok menekültet befogadtunk, kellene egy kis pénz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondjuk ha időben, akkor alsó hangon a 2025-ös szinten kellene lenni. Az se lenne teljesen negnyugtató, de 56 Leopard, 24 Pzh200, 36 H145/225M, 100 Yalcin/NmS, 100 Lynx, 2 KC390, NASAMS, IRiS-T, METEOR, ujradarok, uj RGW-k, aknavetők, folyamatosan termelő hadiipar, lőszer és robbanóanyaggyár, drónok, startra kész új 8x8 az már vmi lenne.
mondjuk 2013-ba viszont szarabb cuccokat tudtunk volna el kezdeni be szerezni , így legalább hosszabb ideig lesznek nagyon modern eszközeinkMondjuk ha időben, akkor alsó hangon a 2025-ös szinten kellene lenni. Az se lenne teljesen negnyugtató, de 56 Leopard, 24 Pzh200, 36 H145/225M, 100 Yalcin/NmS, 100 Lynx, 2 KC390, NASAMS, IRiS-T, METEOR, ujradarok, uj RGW-k, aknavetők, folyamatosan termelő hadiipar, lőszer és robbanóanyaggyár, drónok, startra kész új 8x8 az már vmi lenne.
A mai karcsú. Tehát 2013ban kellett volna kezdeni, 2016 helyett. Utolag qrvaokos vagyok.![]()
Hidd el pontosan tudja ezt Orbán is, az egyik interjúban említette is amit beraktatok. Csak hát, mit mondjon. Aki kicsit képben van az úgy is látja a valóságot.Mondjuk ha időben, akkor alsó hangon a 2025-ös szinten kellene lenni. Az se lenne teljesen negnyugtató, de 56 Leopard, 24 Pzh200, 36 H145/225M, 100 Yalcin/NmS, 100 Lynx, 2 KC390, NASAMS, IRiS-T, METEOR, ujradarok, uj RGW-k, aknavetők, folyamatosan termelő hadiipar, lőszer és robbanóanyaggyár, drónok, startra kész új 8x8 az már vmi lenne.
A mai karcsú. Tehát 2013ban kellett volna kezdeni, 2016 helyett. Utolag qrvaokos vagyok.![]()
De miért? Amúgy teljesen reális a felvetés. Ha OV bukna valami miatt, nem csodálkoznék, ha kapna egy széket egy hasonló cégben. A franciák becsületrendet adnak, az oroszok meg fb tagságot zsíros fizuval. Így működik a világ. Kormányunk nyíltan vállalta a keleti nyitás programját, és, hogy Oroszország fontos partner, ezt így szokták meghálálni... A faszi csak irigykedik, hogy ő nem talált ilyen pénzeszsák érdekcsoportot akit kiszolgálhat. Ilyenek a politikusok / ilyen a politika, nehogymán meglepődjünk... (sőt még hazudnak is ... mind) Az ég kék, a fű zöld... a pasas cinikus, de tulajdonképpen prognosztizál.Csak csendben. Ilyen jó barátaink vannak a demokráciában. Éljenek sokáig!
(Kenyéren és vízen)
OV nem ülne be ilyen helyre , előbb menne nyugdíjba ... eleve 2030-ig tervez ... és nem nagyon lesz olyan szenárió ami miatt neki ne lenne helye a parlamentbe , még a legdurvább fidesz buktában is ...De miért? Amúgy teljesen reális a felvetés. Ha OV bkna valami miatt, nem csodálkoznék, ha kapna egy széket egy hasonló cégben. A franciák becsületrendet adnak, az oroszok meg fb tagságot zsíros fizuval. Így működik a világ. Kormányunk nyíltan vállata a keleti nyitás programját, és, hogy Oroszország fontos partner, ezt így szokták meghálálni... A faszi csak irigykedik, hogy ő nem talált ilyen pénzeszsák érdekcsoportot akit kiszolgálhat. Ilyenek a politikusok / ilyen a politika, nehogymán meglepődjünk... (sőt még hazudnak is ... mind) Az ég kék, a fű zöld...
Csak nyugtával dicsérdOV nem ülne be ilyen helyre , előbb menne nyugdíjba ... eleve 2030-ig tervez ... és nem nagyon lesz olyan szenárió ami miatt neki ne lenne helye a parlamentbe , még a legdurvább fidesz buktában is ...
A hosszabb idő attól függ, hogy megindul e valaki felénk...mondjuk 2013-ba viszont szarabb cuccokat tudtunk volna el kezdeni be szerezni , így legalább hosszabb ideig lesznek nagyon modern eszközeink
koporsó eszközök helyett rendesen védett cuccaink lesznek , szerintem ez a fontos ... sajnos az ilyenekhez idő kellA hosszabb idő attól függ, hogy megindul e valaki felénk...
Ez a barom inkább szedje ki a nagyapja náci öltözékét a naftalinból mert szüksége lesz rá amikor családi hagyományként megindul a keleti frontra.Csak csendben. Ilyen jó barátaink vannak a demokráciában. Éljenek sokáig!
(Kenyéren és vízen)
Teljesen igazad van! Egy érdekeségre szeretném felhívni a figyelmet hiszen ezt az ellenzékiek mindig is megteszik, ezért én is. Forint árfolyam, infláció és nekünk mennyiivel drágult az a hadi technika. Érdekes ilyenkor nem szólnak arról hogy ezek az árak mai viszonyok között akár a duplájára is emelkedhetnek alsó hangon. Euroban igaz de a forint még nem gyengült annyit. Most nem igazán hallom ezeket hogy milyen jól jártunk. Még egy akkori ellenzéki hozzászólást ide teszek (ezekkel az eszközükkel esetleg a Kossuth-Téren szeretnének rendet tenni).Mondjuk ha időben, akkor alsó hangon a 2025-ös szinten kellene lenni. Az se lenne teljesen negnyugtató, de 56 Leopard, 24 Pzh200, 36 H145/225M, 100 Yalcin/NmS, 100 Lynx, 2 KC390, NASAMS, IRiS-T, METEOR, ujradarok, uj RGW-k, aknavetők, folyamatosan termelő hadiipar, lőszer és robbanóanyaggyár, drónok, startra kész új 8x8 az már vmi lenne.
meg egyébként elfejelted apja családi valálkozásait ... tényleg semmi szükség neki ilyen cégek szék helyeire ...Csak nyugtával dicsérdSchröderről se gondolta senki, ő is jogot végzett
![]()
Ki kell utasítani!Na ezt a pofátlanságot...
![]()
Mandiner
mandiner.hu
Mondjuk ha időben, akkor alsó hangon a 2025-ös szinten kellene lenni. Az se lenne teljesen negnyugtató, de 56 Leopard, 24 Pzh200, 36 H145/225M, 100 Yalcin/NmS, 100 Lynx, 2 KC390, NASAMS, IRiS-T, METEOR, ujradarok, uj RGW-k, aknavetők, folyamatosan termelő hadiipar, lőszer és robbanóanyaggyár, drónok, startra kész új 8x8 az már vmi lenne.
Nem biztos, hogy önmagukat kell megvédeni, a Gripenek is levadászhatják, vagy a légvédelem.Kérdés, hogy mit ér a Leo2 meg a Pzh2k Bayraktarok ellen. Vagy akár Javelinek ellen.
Hát én nem tudom, most az ukránoknál ti láttatok olyat amikor az ukik páncélosokkal verték el a ruszkikat? Mert én csak gyalogsági diadalokra emlékszek.Nem biztos, hogy önmagukat kell megvédeni, a Gripenek is levadászhatják, vagy a légvédelem.
De pl. a Lynxre vett aktív vedelmi rendszer, StrikeShield, felülrő is véd.
Van pár KUB meg jóval több MISTRAL. Jön jövőre NASAMS a KUBok helyett, illetve sanszosan Skyranger.Hát én nem tudom, most az ukránoknál ti láttatok olyat amikor az ukik páncélosokkal verték el a ruszkikat? Mert én csak gyalogsági diadalokra emlékszek.
Ilyen kis mennyiségben szerintem nem igazán jelent stratégiai eszközt a leó vagy pzh2k sem a grippenek. Kis ország vagyunk határon kívülről is szétkapják Kecskemétet aztán meg oda a légierő.
Milyen légvédelmi platformjaink vannak? Most komolyan kérdem mert nem tudom.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..