Ezért mondtam hogy MG ÉS SZRSZ...
Sziszit inkább viccből mondtam, de amúgy szerintem tényleg nem olyan fontos a miniszter személye Orbánnál pár kulcspozit leszámítva (Pintér és Varga örök, a többi cserélhető)
Szerintem ezt a hsz-t nézd át, mert nagyon belekeveredtél.
1, SZRSZ -az a gyanúm, hogy elírtad.
2, Tény, a többiek, akik azt mondták, hogy nem a legjobb kommunikációban, ez igaz. De te állandóan csak Vargát és Pintért emlegeted. Megnézted már a többi miniszternek mekkora a munka terhelhetősége? Szijjártó közel annyit alszik tetves hotelszobák ágyába, mint odahaza.
2, Mondj érveket, amiért Sziszi jobb lenne, mint Benkő papa! Szerintem nagyon nem vagy képben, hogy mi folyik ebben az országban 12 éve. Nem akarom a topicot elvinni bel polba, de a Fidesz lényegét le lehet írni két mondatban. Hűség a közösséghez. Probléma megoldása. Gondold át, hogy megkérdőjelezhető-e Benkő hűsége? És/vagy van-e olyan dolog a táblán, amit nem tudott megoldani és új ember, új ötlet kell?
OFF
Közben látom, a modik átpakolták a témát valahova máshova, így kérném, hogy ezt a posztot is majd tegyék oda!
ON
Lehet mondani problémákat. És ezekbe bármikor bele bukhat egy miniszter. De a kérdés, hogy Viktor úgy látja-e, hogy a miniszternek továbbra sincs ötlete rá és ezért kell cserélni vagy olyan megoldása volt, ami tűrhetetlen és mennie kell. Én nem látom ezt a kardinális kérdést, de nagyon sok minden nem tiszta nekem sem.
Viszont kíváncsi vagyok, hogy neked hogy jött ki az, hogy Sziszi alkalmasabb helyette. Szittyával sem értek egyet, mert igaz, hogy a sereg hierarchikus, de a miniszter felett is áll valaki eggyel fentebb. És ha Orbán nem vette volna a fejében, hogy neki a Zrínyi kell, akkor a legjobb miniszter-aspiráns sem tudta volna kilobbizni. Ez persze nem csökkenti Benkő érdemeit, hiszen a stratégiai irányban -ahol ő szintén csak egy láncszem volt- nagyon jó meglátásai és ötletei voltak, úgy vélem.