Engem még az sem erdekel, ha nem demokratikus.Gondolod én egy demokratikus Ukrajnának nem drukkolnék, ha pl. a ruszkik lerohannák? Dehogynem. De ami most van ott, az konkrétan nekünk fog esni ha nyernek, és nem lesznek apróbbak, mint Luxemburg. Aztán ha még a NATOba is beveszik őket? Görög-Török konfliktus legyen itt is, csak meg felszoptuk a nácikat? Nem, köszi. Inkább egy Oroszország, akivel jóban vagyunk, mint egy Ukrajna akivel jóban kell lennünk, csak mert azt mondták"fent".
Tény ez az ukrán kormány nem a barátunk. Ahogy leírtam jobb lett volna ha a ruszkik nyernek. De a kormány feladata nem a szurkolás, hanem a cselekvés, a magyar érdekek képviselete
Most a magyar érdek, hogy behúzzuk az Uniós zsét és kezeljük a gazdasági válságot. Ez a háború erre még rátesz. Nézd meg mennyit lavírozunk, hogy maradjon az orosz olaj. Rajtunk kívül vki még fenyeget vetőval? Senki, a kormány most is elmegy a falig.
Putyin egye meg, amit főzött, közünk nincs hozzá!! Mi veszteséget minimalizálunk. Szutkolni persze otthonról lehet, de a kormány dolga más!!