Csak a DÉMÁSZ-t tudom megközelítőleg pontosan mondani, de gondolom a többinél is hasonlóan alakult a létszám.Ezek a cégek mennyi embert foglalkoztattak az eladás előtti évben?
1990-ben olyan 3700 alkalmazottja volt.
2008-ban ha jól tudom 1300 körüli létszám volt.
Pici adalék a bérezéshez. Azzal volt mindenki etetve az országban, ha az EU-ba lépünk, akkor európai szintű bérezés lesz.
A DÉMÁSZ teljeskörű tulajdonosa az EDF lett. A fontosabb posztokra mindenhová francia került. A bérek maradtak, ugyanabban a beosztásban a francia kolléga 3-szor annyi fizetést kapott. Nem volt ez másképpen máshol sem az országban, sőt volt olyan külföldi tulajdonú cég, ahol a különbség 4-szeres volt.
Azt kell mondani, hogy nem volt rossz viszony a franciákkal. Kölcsönös látogatások voltak (azt is el kell mondani, hogy műszaki területen nem volt különösebb eltérés) náluk nagyobb volt az úgy is lehet mondani szakmai fegyelem. Ha valahova egy bizonyos cikkszámú alkatrész volt kiírva, azt nem lehetett helyettesíteni mással, csak hosszabb egyeztetéssel. Nálunk meg, ha nem volt pont olyan, akkor ugyanolyan értékűvel minden további nélkül lehetett helyettesíteni. Náluk, ha a helyszínen valami akadályba ütköztek, sokkal jobban meg volt kötve a kezük, inkább leálltak a munkavégzéssel, akár egészen csip-csup ügyben is, nem volt elég a csoportvezetőt tájékoztatni. Amúgy tipikus jelenség nyugaton, ha akadály van, akkor stop, csak döntéshozó módosíthat. Igen, ennek is van előnye, a későbbiek folyamán nem találkozik esetleges váratlan dologgal, mert esetleg nem lett megfelelően dokumentálva az eltérés. Inkább álljon le az egész, minthogy eltérés (működőképes) legyen.
Szóval a bérezés. Az atyaúristennek nem közeledett a fizetés a franciához. Szakszervezeti delegáció ki, hogy az ottani szakszervezettel konkrétan egyeztessenek. Mindenben mélységesen egyetértettek, de azt mondták erkölcsileg támogatnak, de mi nem vagyunk francia állampolgárok, ezért nekünk nem is jár a franciáknak megfelelő bérezés. Az EDF vezetése meg azzal takarózott, hogy megértik a problémát, de nem változtathatnak a bérezésen, mert óriási bérfeszültséget keltene Magyarországon és ők szerződést írtak alá, hogy nem borítják fel az egyensúlyt. Én a szerződést nem láttam, vagy igaz vagy nem, de olyan helyen hangzott el, ahol akár ellenőrizhető is lett volna.