Németország is mentességet kapna a vezetékes szállítás tilalma alól, arra hivatkozva, hogy „nincs tengeri kijáratuk
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Németország is mentességet kapna a vezetékes szállítás tilalma alól, arra hivatkozva, hogy „nincs tengeri kijáratuk
Ukrajna felosztása már a 0 naptól kezdve téma vólt.Sajnos számolni kell mindem lehetőséggel...így ezzel is....az amerikai, román és ukrán megnyílvánulások, cikkek és román-ukrán kommentek alapján, valamint a fősodratú vélemények média és már V4 tagok politikusainak megnyilvánulásai szerint, ha ennyire fontos az oroszok meggyengítése és a konzervatív zárt társadalmak felszámolása, európa meggyengítése, hogy ilyen konfliktusba is beleállnak az angolszászok akkor 10-15 éven belül (OV is probálta rá felhivni a figyelmet: háborúk lesznek a nato nem garancia) feloszthatják magyarországot. Ez megoldható és kivitelezhető! A háborúk sőt az egész történelem bizonyítja hogy nincsenek "atombiztos" szövetségek vagy csupán jószándékú szövettséges mint amikor a románok elméletileg azért vonultak be mert a kommunistáktól akartak "megszabadítani" . Elég lesz csak a frusztrált "demokratikus európai" és felfegyverzett ukránokat a gazdasági sivatagjukon felhergelni hogy (amint azt a kollega is idekommentelte amelyre reagáltam) meghekkeljék, gáncsolják a nyersanyagokat "megdolgozzák kicsit" a magyar kisebbséget, úgy, ahogy az oroszokkal is megtették (!) és az ukik már kb. hetente nyilatkoznak ilyet. Valamint az angolszászoknak már a legszorosabb szövettségi rendszerünket is sikerült megbontaniuk (V4, Szlovén bukta), a német ipar lobbija pedig ennek megállítására kevés. Szóval csak mi vagyunk mint nép határokon túlnyúlóan a legutolsó védvonal olyan önálló és önellátó hadsereg kell (már tegnapra) amelyhez a közeljövőben valahogy rá kell csatlakoztatni diaszpórát is.
... szerintem rossz helyre jöttél a sebeidet nyalogatni ...Tipikus egybites fideszfanoknak való hangulatkeltő cikk.
... szerintem rossz helyre jöttél a sebeidet nyalogatni ...
1. Volt már az államé, rossz gazdája volt.1. Volt már az államé, rossz gazdája volt.
2. Esélyes, h nem a "Miénk" lenne, hanem mondjuk vmi "alapítványé" , h segítse a "rendszert".
3. Nagyon drágán vennénk vissza.
1. Volt már az államé, rossz gazdája volt.
Igen az állam rossz gazda, de csak akkor, ha az a magyar állam. Minden más esetben jó gazda, főleg, ha privatizációkor hozzájut magyar állami vállalathoz.
EDF mond valamit? Magáncég vagy állami vállalat? A magyar állam még garanciát is vállalt, ha az EDF éves nyeresége nem ér el egy bizonyos szintet, akkor azt kipótolja,.
Miért volt rossz gazdája a Magyar Állam?Nem ismerem a sztorit. De hogy 4.4 milliárd euróért (most épp 1700 milliárd forint) nem érdemes kipróbálni újra, hogy most talán jobb tulaja lesz a repülőtérnek a magyar állam abban biztos vagyok.
1700 milliárdért építeni lehet egy repteret ami a állami tulajdonú. (szerintem fölösleges visszaállamosítani. majd ha gázbakerül a reptér vagy fejleszteni akarnának úgy kell pénzt adnia az államnak hogy x% az államé (ehát mint befektető)Miért volt rossz gazdája a Magyar Állam?
Miért volt rossz gazdája a Magyar Állam?
Hát ugye ilyenkor normál esetben cserélik a vezetést, nem eladják a dolgokat, hogy az aztán nagyon rossz gazda. Ha a megvásárló is béna vagy leszarja?
- politikai ejtőernyősöket küldtek (pl. Apró Piroska..)
- zűrös jogi esetek (washingtoni perre keress rá)
- fejlesztések elmaradása
- taxismaffia szabad garázdálkodása
- sikertelen járatfejlesztés (Budapest csak kullogott Bécs és Prága mögött)
Szerencsére nem is találkozol vele, hisz a szent nyugat betiltotta. Ami viszont engem rémít megAz oroszokon kívül mindenki szerint az oroszok követték el. Tudom a világ összefogott az oroszok ellen.
Amúgy engem megrémiszt az orosz propaganda hatékonysága, nagyon sokan elhiszik és az se zavarja őket hogy pár hónapja még őket is átverte az orosz propaganda azzal hogy csak hadgyakorlatoznak. A kgb propagandamódszereit viszik tovább az oroszok.
Ez gondolom a mestertev ha van ilyen.Mellesleg egyébként érdekes ez a Lengyelország-Ukrajna összeolvadás.
Ugye nekünk Kárpátalja akkor "esett volna le", ha Lengyelország megtámadta volna Ukrajnát, és osztozkodtunk volna velük, rajta.
Na de ha lengyel-ukrán fúzió lesz?
Akkor Kárpátalja lengyel közigazgatás alá kerül majd?
A lengyelek? Személyesen fogják őket kivégezni.És vajon egy lengyel-ukrán Kárpátalján verik majd a magyarokat? Vagy a lengyelek majd megfegyelmezik az ukránokat, hogy a magyarokat hagyják békén?
Miért volt olyan, hogy a lengyelek voltak?Megvalósul az Intermarium és újra a lengyelek lesznek Kelet-Európa legerősebb népe. Én még örülnék is neki.
Semmi közös nincsA lengyelekkel sokkal több közös dolgunk van mint az oroszokkal. Egyszerűen földrajzi okoknál fogva hasonló volt a fejlődésük mint a mienk.
Jaja, tényleg milyen jó lenne... ja nemMo.
Magyarországnak is ebbe a tömbe kéne tartoznia, papi. Ez lenne az ideális.
Meg a sógorokkal. És aztán lehetne egyezkedni, hogy a Birodalomból még hiányzik pár dolog: Erdély, Vajdaság, Galícia, Horvátország, Dalmácia stb.Én egyébként egy ilyen lengyel-ukrán-román összeborulás ellen Szlovákiával és Cseho.-gal szövetkeznék Kárpátalja ügyében. Hátha még közelebb hozna minket egymáshoz. Nekik sem érdekük Lengyelország hatalmának ilyen túlzott megnövekedése, mert Lengyelországnak vannak területi követelései Szlovákiával és Cseho.-gal szemben is.
Az miért nem rémít meg amikor az oroszok ennél lényegesen durvább cenzúrát vezetnek be?Szerencsére nem is találkozol vele, hisz a szent nyugat betiltotta. Ami viszont engem rémít meg
Mi közöd az oroszokhoz? Itt Magyarországon, és Nyugat-Európában a vezetés lábbal tiporja az emberi jogokat, kollektív bűnösség elve alapján lép fel az oroszok ellen, és az orosz kultúrát, ami része az egyetemes európai kultúrának betiltja. Tudod, mint a náci Németország. És te itt élsz. Akkor ezzel kéne foglalkoznod.Az miért nem rémít meg amikor az oroszok ennél lényegesen durvább cenzúrát vezetnek be?
Itt Magyarországon konkrétan az orosz politika a mainstream.Mi közöd az oroszokhoz? Itt Magyarországon, és Nyugat-Európában a vezetés lábbal tiporja az emberi jogokat, kollektív bűnösség elve alapján lép fel az oroszok ellen, és az orosz kultúrát, ami része az egyetemes európai kultúrának betiltja. Tudod, mint a náci Németország. És te itt élsz. Akkor ezzel kéne foglalkoznod.
Magyarországon letiltottak egy művészt, mert nem ért egyet az ukránokkal.Itt Magyarországon konkrétan az orosz politika a mainstream.
Ezek a keleti-germánok is milyen sóher egy banda...Diszkriminációt kiáltottak a hatósági áras üzemanyagvályútól elhajtott osztrák autóklubok
Forrás: https://kuruc.info/r/42/244137/