Remélem bejön a tippem.
Lemaradtam-Bocsss. "Ismétlést" kérek: Mi is a tipp?
.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Remélem bejön a tippem.
Gondolom szerintük le kellett volna lőni a gépet
Mondjuk az elábbi események ismeretében én simán lelövettem volna:Mondjuk a kíséret és a lelövés között azért vannak fokozatok.
Az, h szerbiától veszünk olajat+gázt. A háttere mind1 (szerb olajmező, import).Lemaradtam-Bocsss. "Ismétlést" kérek: Mi is a tipp?
.
Nem kellett volna már legalább egyeztetni a NATO országokkal, hogy ilyen még egyszer ne forduljon elő!?Gondolom szerintük le kellett volna lőni a gépet
Nem kellett volna már legalább egyeztetni a NATO országokkal, hogy ilyen még egyszer ne forduljon elő!?
Ebben merjünk nagyok lenni!
Az mégiscsak szégyen, hogy már háborús veszélyhelyzet idején is, sértetlenül repkednek felettünk engedély nélkül repülők, és a mostaninak még tankolni is sikerült nálunk, zavartalanul!
Gondolom végig látták a radaron a gépet, ezért lett volna idő rájuk küldeni legalább a yardot, amikor látták hogy leszáll!
A többi talán már nem rajtunk múlt (csak), éppen ezért hiányolom, a mindig oly határozott kormányzati reakciót!
A többi talán már nem rajtunk múlt (csak), éppen ezért hiányolom, a mindig oly határozott kormányzati reakciót!
= A litván hadsereg végigtesztelte a NATO-Oroszo. frontvonalat!!! Hogy hogyan reagál a légvédelem! Merjenek-e beleállni Oroszországba? Mennyire éber a NATO.
Amíg az első sáskát tüdőn nem lövik,addig ez lesz.Fegyveres migránsok fenyegetik a határt védő rendőröket és katonákat
Támadják és fenyegetik a határt védő rendőröket és katonákat – közölte Magyarország Kormánya Facebook-oldalán. A közzétett felvételeken a migránsok felfegyverezve, létrákkal próbálnak meg a magya...www.vadhajtasok.hu
Miért ne lőtték volna le? Ez nem egy egyszerű áttévedt gép volt.Gondolom szerintük le kellett volna lőni a gépet
Lenne jogi akadálya?Amíg az első sáskát tüdőn nem lövik,addig ez lesz.
Elvileg nem. A horvátok tavaly egyet lelőttek. Nem volt nagy parádé belőle.Lenne jogi akadálya?
Hány ilyen gép lelövéséről hallottál Európában?Miért ne lőtték volna le? Ez nem egy egyszerű áttévedt gép volt.
A szomszédban háború van, egy ilyen túragépet pedig könnyű megpakolni 200 kiló robbanószerrel.
Hány háborúról hallottál Európában az utóbbi 22 évben?Hány ilyen gép lelövéséről hallottál Európában?
6-7.Hány háborúról hallottál Európában az utóbbi 22 évben?
Nem értem, miért hagyják ezeket a majmokat fegyverrel a kezükben bohóckodni a határon. Lepuffantanak párat, onnantól majd átgondoljákt a szaros életüketElvileg nem. A horvátok tavaly egyet lelőttek. Nem volt nagy parádé belőle.
mi az a 6-7 európai háború az elmúlt 22 évből?6-7.
De ilyen komolyról nem. Ettől függetlenül senki nem lőtte le a gépet, pedig Litvániából Bulgáriába ment.
Kikisérték a Gripenek, átadták amcsi F-16-osoknak. Ha akarták volna lelövik, mint a xart.Nem értem, miért hagyják ezeket a majmokat fegyverrel a kezükben bohóckodni a határon. Lepuffantanak párat, onnantól majd átgondoljákt a szaros életüket
Litván kisrepülős téma: egyre többet olvasok róla, annál kevésbé értem.
És annál jobban aggódom a MH honvédő kompetenciáit illetően. Előbb a nagypapi-korú szovjetukrán drón, most meg ez.
Van még értékelhető légvédelmünk? Mi akadályozna meg egy ilyet, hogy rázuhanjon a keleti határon bármire?
Nyilván ezt légtérsértés nélkül is megteheti akinek ez a becsípődése, de ez konkrétan légtérsértő volt...
2 csecsen-orosz. . Örmény - azeri. Grúz - orosz. Szerb-horvát - bosnyák. Nato-szerb-albán. Meg ez.mi az a 6-7 európai háború az elmúlt 22 évből?
Azért a csecsen,meg a grúz haknit elég badar dolog felidézni.2 csecsen-orosz. . Örmény - azeri. Grúz - orosz. Szerb-horvát - bosnyák. Nato-szerb-albán. Meg ez.