K
kamm
Guest
A szolgalatokat mind ki kellett volna takaritani, kar volt ilyen kesztyus kezzel bannia Antalleknak veluk, bar ertem, hogy feltek tovabb nyitva hagyni az orszagot (ami 1989-tol folyamatosan ment.) Viszont az sokat elarul, amikor volt kommunista szolgalatosok arrol vernyakolnak meg ma is, hogy az amerikaiak is megjelentek a politikaban (mikozben az oroszokkal semmi bajuk nem volt, ugye, volt komcsi nagytestveruk.)Eleve elég vicces, ha vki a saját titkosszolgálatát idegen állammal vilagítattja át. Sokat elmond róla. Az meg, hogy NATO országként a ruszkikkal. Régi reflexek. Meg akkor ugye Gyurcsány még Putyin puszipajtija volt.
Undorito volt az egesz bagazs, a BM III. Focsoportfonokseg ugyanugy, mint az MNVK-2, visszataszito figurak egytol-egyig. Ahogy Mezo, Borvendeg, a TIB torteneszei stb is kideritettek, a katonai MNVK-2 nyakig benne volt a legundoritobb komcsi parazitak sajtoba torteno betelepitesenek (lasd a 168 ora tortenetet a PS-on.)
A minimum lett volna, hogy a belso elharitasban dolgozokat paros labbal kirugjak, egy mocsadek rezsimnek voltak a legerosebb elnyomo eszkoze, a fotiszteket vad ala helyeztem volna, az alattuk dolgozokat szo nelkul kirugtam volna avagy ha nem voltak operativ allomanyban, akkor meg minimalnyugdijajal kenyszernyugdijazntam volna.
"Tetszettek volna forradalmat csinalni", ugye....
Persze, ezek mindig oda huznak, ahol az erot latjak. Kiszolgalo karakterek.Az egyébként igaz, sok kilépett titkosszolgalati ember a Fidesz holdudvarában dolgozik tovább.
Portikot azzal csabitottak anno haza, hogy elevultek a regi bunei - aztan ujakkal csuktak le. Annyit kapott, mint Monte Christo. Megerdemli, egy gatlastalan, kimeletlen senkihazi bunozo.De ugye Laborcék meg Pirtikkal utaztak anl Fideszre. Hát ez Portiknak rossz deal volt, jópár éve a sitten hesszel.