Mióta a fideszes fiúk vannak hatalmon azóta ilyen ügyekben a magyar szolgálatoknak maximum véleményezési joga van a döntésbe nincs beleszólásuk, a Fidesz a szolgálatokat maga alá gyűrte ez a rendszerváltás óta egyik kormánynak sem sikerült.
Mondjuk a szolgalatoknak ne is legyen politikai dontesi jogkore.
Egyebkent ebben tevedsz szerintem, Magyarorszagon hagyomanyosan a Rakosiek ota szinte az osszes szolgalat mindig is partiranyitas alatt allt, sosem voltak onalloak (az impexes kulkereskedok voltak gyakorlatilag allam az allamban, Kadar veluk nem birt egy ido utan, azokra tamaszkodott az elnyomo titkosszolgalat is.)
Kadar erre nagyon odafigyelt, hogy ne legyen uj AVH, sem roman Secu stb. Antallek detto, bar oket rendszeresen sarokba szoritotta a mocskos szar tetu kommunista halozat (ezert is utalom, amikor most utolag mosdatjak a sok ferget, aki a kommunista, elnyomo, embereket megnyomorito stb szolgalatoknak dolgozott; az osszeset kibaszarintottam volna az utcarol es egy ujat epitettem volna ki.)
Egyedul az exkomcsik alatt zavaros, hogy valojaban ki iranyitott kit, mert ugye maga a komcsi besugohalozat es allampart tagjai lettek MSZPnek ujrafestve, sokuk direkt kapcsolattal a kozben szinten atcimkezett szolgalatoknal, mikozben a szadesz kapta a belugyet (ragaszkodtak hozza, pont a szolgalatokat ismerve.)