[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Indul a magyar atomfegyver-program? :rolleyes:
Más ötletem nincs, hogy mit akarhatunk tőlük...
Szerintem lehet csak egy misszió lesz az afgán cumi utan tervezték hogy Pakisztánban lesz közös misszió a határaikon. Politikailag is támogatott a migració ellenőrzese miatt.

De az atom nem is lenne rossz ötlet.. gyorsan és lehet hogy olcsóbban megoldaná a haderőfejlesztést :)

Dehogyis a napnál is világosabb a dolog, mivel találkozik "Zaheer Ahmed Baber Sidhu vezérezredessel, a pakisztáni légierő haderőnem parancsnokával", így nem Gripeneket fogunk venni hanem JF-17 Block 3-t.....:):).
:D

Még olyan ötletem van hogy az Afganisztáni részvételünkkel függhet össze - pár magyar kontingenst segító embert vagy ott maradt eszközt akarunk vissza szerezni és tálibokkal a pakiknak van a legjobb kapcsolatuk...

Még olyan ötletem van hogy az Afganisztáni részvételünkkel függhet össze - pár magyar kontingenst segító embert vagy ott maradt eszközt akarunk vissza szerezni és tálibokkal a pakiknak van a legjobb kapcsolatuk...
Én egyedül annak látom realitását, hogy esetleg ott maradt magyarokat segító afgán állampolgárokat akarnak kihozni, más keresnivalónk szerintem nekünk arra nem nagyon van, persze, ha megint szétcsúsztak egy alkoholizálás során a fideszes fiúk a várban és újra kitalálták, hogy Kardigánékkal együtt őrizzük a kabuli repteret, akkor már más a leányzó fekvése, de azért nem gondolnám,hogy a jelenlegi helyzetben ilyen f...at találnának ki,

Eszközökért kár drágán missziózni...dark weben már előbb kapsz másodkezes HIMARS-t is.

Mi dolgunk lehet Pakisztánnal ? Terrorizmus elleni dolgok esetleg ? Pakisztánban van a pk.

296676131_424362189731017_8029349652563388612_n.jpg

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0
Mi dolgunk lehet Pakisztánnal ? Terrorizmus elleni dolgok esetleg ? Pakisztánban van a pk.

296676131_424362189731017_8029349652563388612_n.jpg
Szerintem ugyanazt mint korábban sokszor.. aláírogatnak néhány papírt, itt meg sokan agyalnak, hogy mi lehet.. aztán kiderül, hogy semmi. :D Bár már annyiból változott a helyzet, hogy van pénzünk meg lesz olyan termék amit mi is eltudunk adni vagy csak közvetíteni. De szerintem leginkább semmi érdemi.

Szerintem ugyanazt mint korábban sokszor.. aláírogatnak néhány papírt, itt meg sokan agyalnak, hogy mi lehet.. aztán kiderül, hogy semmi. :D Bár már annyiból változott a helyzet, hogy van pénzünk meg lesz olyan termék amit mi is eltudunk adni vagy csak közvetíteni. De szerintem leginkább semmi érdemi.
RSzR nem ad el semmit. Nem az ő dolga. Valamilyen katonai együttműködésről lehet szó megint.

RSzR nem ad el semmit. Nem az ő dolga. Valamilyen katonai együttműködésről lehet szó megint.
Ő személyesen valóban nem, viszont lehetnek olyan információk amik a pakisztániakat vagy éppen minket érdekelnek és "nem telefontéma". Katonai együttműködésről megint lehet valami papírt aláírni, mert abból volt már pár. :D Az is lehet, hogy a pakisztánia határra telepítünk néhány szemet és fület, bár nem tudom és nem is gondolnám, hogy minket Afganisztán ennyire érdekelne - szóval ez utóbbit elég valószinűtlennek tartom. -

Ő személyesen valóban nem, viszont lehetnek olyan információk amik a pakisztániakat vagy éppen minket érdekelnek és "nem telefontéma". Katonai együttműködésről megint lehet valami papírt aláírni, mert abból volt már pár. :D Az is lehet, hogy a pakisztánia határra telepítünk néhány szemet és fület, bár nem tudom és nem is gondolnám, hogy minket Afganisztán ennyire érdekelne - szóval ez utóbbit elég valószinűtlennek tartom. -
viszont az elfogott migránsok lekövetése ügyében lenne mit beszélni... ugye amikor a 12 fős csoport minegyike abdul adulah ... egy újlenyomat nyilvántartással hazatérve majd pár keresett pakisztáni hazautaztatásával megfelelő időpntba lehet azért már kártyázni...

Azért engem régóta piszkál, vajon milyen okból tűrték-tűrik meg a magyar biztonsági szolgálatok ill. a politika a bangladesi mafia gyilkosságért körözött fejét Budapesten hosszú évek óta, akinek a batyja a paki hadsereg feje:

viszont az elfogott migránsok lekövetése ügyében lenne mit beszélni... ugye amikor a 12 fős csoport minegyike abdul adulah ... egy újlenyomat nyilvántartással hazatérve majd pár keresett pakisztáni hazautaztatásával megfelelő időpntba lehet azért már kártyázni...
Ennek semmi koze RSZRhez. Ez egy law enforcement kérdés.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Azért engem régóta piszkál, vajon milyen okból tűrték-tűrik meg a magyar biztonsági szolgálatok ill. a politika a bangladesi mafia gyilkosságért körözött fejét, akinek a batyja a paki hadsereg feje:
Mióta a fideszes fiúk vannak hatalmon azóta ilyen ügyekben a magyar szolgálatoknak maximum véleményezési joga van a döntésbe nincs beleszólásuk, a Fidesz a szolgálatokat maga alá gyűrte ez a rendszerváltás óta egyik kormánynak sem sikerült.

Mióta a fideszes fiúk vannak hatalmon azóta ilyen ügyekben a magyar szolgálatoknak maximum véleményezési joga van a döntésbe nincs beleszólásuk, a Fidesz a szolgálatokat maga alá gyűrte ez a rendszerváltás óta egyik kormánynak sem sikerült.
Mondjuk a szolgalatoknak ne is legyen politikai dontesi jogkore.
Egyebkent ebben tevedsz szerintem, Magyarorszagon hagyomanyosan a Rakosiek ota szinte az osszes szolgalat mindig is partiranyitas alatt allt, sosem voltak onalloak (az impexes kulkereskedok voltak gyakorlatilag allam az allamban, Kadar veluk nem birt egy ido utan, azokra tamaszkodott az elnyomo titkosszolgalat is.)
Kadar erre nagyon odafigyelt, hogy ne legyen uj AVH, sem roman Secu stb. Antallek detto, bar oket rendszeresen sarokba szoritotta a mocskos szar tetu kommunista halozat (ezert is utalom, amikor most utolag mosdatjak a sok ferget, aki a kommunista, elnyomo, embereket megnyomorito stb szolgalatoknak dolgozott; az osszeset kibaszarintottam volna az utcarol es egy ujat epitettem volna ki.)
Egyedul az exkomcsik alatt zavaros, hogy valojaban ki iranyitott kit, mert ugye maga a komcsi besugohalozat es allampart tagjai lettek MSZPnek ujrafestve, sokuk direkt kapcsolattal a kozben szinten atcimkezett szolgalatoknal, mikozben a szadesz kapta a belugyet (ragaszkodtak hozza, pont a szolgalatokat ismerve.)

Igen, hol vannak már azok a szép demokratikus idők amikor az orosz titkosszolgálattal sikerült átvilágitani a magyart.

Igen, hol vannak már azok a szép demokratikus idők amikor az orosz titkosszolgálattal sikerült átvilágitani a magyart.

A kiindulási szituáció nem az volt, hogy az NBH állományától információk szivárogtak ki illetéktelen személyekhez, illetve az akkor ellenzéki Fideszhez?
Engem inkább az érdekelne, hogy ki volt a szivárogtató, mi lett vele, kiknek dolgozhatott hogy a felderítésére nem lehetett nyugati/szövetséges szolgálatok segítségét kérni? Vagy hogy mekkora lehetett a probléma, hogy már az oroszoktól kellett segítséget kérni? Lehet, hogy nem is egy ember volt a szivárogtató, hanem több? De ez 15 év után sem derült ki és végül mindenkit felmentettek, ha jól látom.

A kiindulási szituáció nem az volt, hogy az NBH állományától információk szivárogtak ki illetéktelen személyekhez, illetve az akkor ellenzéki Fideszhez?
Engem inkább az érdekelne, hogy ki volt a szivárogtató, mi lett vele, kiknek dolgozhatott hogy a felderítésére nem lehetett nyugati/szövetséges szolgálatok segítségét kérni? Vagy hogy mekkora lehetett a probléma, hogy már az oroszoktól kellett segítséget kérni? Lehet, hogy nem is egy ember volt a szivárogtató, hanem több? De ez 15 év után sem derült ki és végül mindenkit felmentettek, ha jól látom.
WTF? MI az, hogy "mekkora lehetett a probléma, hogy már az oroszoktól kellett segítséget kérni" - megis miota "ker" barki segitseget kulfoldrol, plane a szarhazi oroszoktol, planeplaneplane ilyesmihez???

WTF? MI az, hogy "mekkora lehetett a probléma, hogy már az oroszoktól kellett segítséget kérni" - megis miota "ker" barki segitseget kulfoldrol, plane a szarhazi oroszoktol, planeplaneplane ilyesmihez???
Valószinü azért,te mindenkinél okosabb,mert a választott új hazád a szarházi amerikaiak egy kis CIA féle beépülőst játszottak,meg a kebelbarátjuk a MOSSAD is ott lehetett. Ezt meg az FSZB könnyebben megoldja.

Eleve elég vicces, ha vki a saját titkosszolgálatát idegen állammal vilagítattja át. Sokat elmond róla. Az meg, hogy NATO országként a ruszkikkal. Régi reflexek. Meg akkor ugye Gyurcsány még Putyin puszipajtija volt.
Az egyébként igaz, sok kilépett titkosszolgalati ember a Fidesz holdudvarában dolgozik tovább.

De ugye Laborcék meg Portikkal utaztak anno Fideszre. Hát ez Portiknak rossz deal volt, jópár éve a sitten hesszel.

Status
Not open for further replies.