Ezt a hozzászólást elküldtem az ELTE Politikatudományi Intézetének. Most hívott az Intézetigazgató - SÍRVA!Keresd vissza,mit irtam.....
Az a gond,hogy a propi hatására már csak végletekben tudtok gondolkodni (@pöcshuszár már úgy se,csak a propit tolja,lassan úgy mint @jurgenbauer ).
És nem,nem előrelépés,hanem visszalépés.Alapja meg ugyan az,a továbbélő bolsevik államszervezet.És NERnia egy keményen neoliberális gazdaságpolitikát folytat banánköztársasági módra.Nem polgári nagyvállalkozói (burzsuá),hanem feudális járadékon élősködő oligarhiát épit.Ehez épitett egy szabályos hűbéri láncot (klientúrát),ami függő viszonyban van a központi hatalomtol.Ez,és az állampárti eszközöket (az államszervezet és közszolgálat pártértekek szerinti működtetése),a különben tényleg rendkivűl népbutitó propi,a torz vállasztási rendszerrel karöltve biztositja az önkényuralmat-mert ez az.(de önmagában ezt nem a torz vállasztási rendszer biztositja,az csak egy torz rendszer,ami a viszonylagos legnagyobbat a bolsevik diktátori többséghez juttatja).
NER egy kifejezetten banánköztársasági rendszer,nem hoz fejlődést,maximum az EU/nemzetközi gazdaság függvényében növekedést-de azt is lefölözve,jóval kevésbé,mint ahogy a KKE-i EU tagállamokhoz viszonyitva ez jol látható.
De legnagyobb bűne a nemzeti összetartozás szétverése,a népbutitás.Bizony nagyon igaz a rendszerre,hogy gombaként bánik a néppel-sötétben tartja,és trágyával eteti.Ez a népbutitó,hazug propi.A hatalom legfontosabb eszköze.
Legfőbb probléma,hogy mindenkit,ki ellenzi ezt a feudális rendszert,internacionalista baloldalinak béjegez-és ti ezt elhiszitek.Pedig én sem vagyok az.Nemzeti konzervativ liberális szemléletű vagyok-Deák képviselte vonalat támogatnám,ha lenne.(MZP állt hozzá a legközelebb,csak MZP nem elég tehetséges politikus-illetve a hivatalos,a NER részét képező parlamenti ellenzék sem akarta egy rendszeren kivüli "befutását").
Nem egyszerűen a NER bukása,hanem a teljes bolsevik államszervezet bukása szükséges a fejlődéshez.
Vagy ahogy Hofi mondta volt-Nem,nem akarjuk őket vissza.Nagyon nem-de titeket sem
Magam részéről a konzervativ polágri nemzeti liberális fejlődési út lenne számunkra a legjobb.
Azt mondta, hogy azonnali hatállyal összetépte az összes diplomáját, és leborotválta a haját, és már megvan a jegye a klarisszákhoz.
Egyúttal elkérte az elérhetőségedet, hogy egy díszdobozos PHD oklevelet küldjön postafordultával - ajánlva, tértivevénnyel (!).
Semmi baj, ha csak 4 elemid van, ez a székfoglaló olyan szintű, hogy alanyi jogon járna a MTA rendes tagság is, de az momentán nem áll módjába. Meg ugye az apácáktól később már nem tudja intézni neked...
De mindenesetre meleg öleléssel csókol, és örökké a követőd lesz!
Vagy valami ilyesmi, mert annyira sírt, hogy nem értettem rendesen a telefonban....