[BIZTPOL] Magyarország

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 592
10 673
113
Meg volt hozzá a nagyhatalmi bólintés, nem volt meg ellene a társadalmi akarat és/vagy katonai erő!

...csak nyomokban, Sopronban! :hadonaszos:

Lehetett volna: lásd törökök!!!


.
 
 • Tetszik
Reactions: tong djagbu

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
1 544
8 204
113
 • Imádom
Reactions: tomcat1

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
14 648
22 065
113
A Hadtörténeti Múzeumról:
"Megszüntetve megőrizzük.
Jelenleg az intézet és a múzeum végleges felszámolása zajlik.
Tehát egyfajta lefegyverzése zajlik a haderőnek, mert az NKE meglehetősen alacsony színvonalú és a Hadtörténeti Intézet és Múzeum szakmai háttere nélkül nem létezne hadművészeti tárgyú tudományos intézmény hazánkban, anélkül pedig elképzelhetetlen a tiszt- azon belül is a vezérkari képzés. Nemhogy felszámolni, hanem egyfajta Kriegsakademie-vé kellett volna ott fejleszteni az NKE egyes tanszékeinek a felvitelével és a konkrét múzeumi funkciók egy új múzeumba költöztetésével.

Ehelyett jön ez a senkiházi dzsentri és szétbarmolja az egészet! Köpedék egy figura, teljesen olyan érzésem van, mint az MSZP-SZDSZ kormányok alatt, amikor hasonló tollvonásokkal verték szét a haderőt és háttérintézményeit. Most újra ugyanitt tartunk.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
16 409
52 560
113
Reagált a Külgazdsági és Külügyminisztérium azokra az állításokra, miszerint Magyarország megtámadná Ukrajnát. Korábban egy ukrán országgyűlési képviselő követelt magyarázatot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szavaira.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/246276/
 
 • Tetszik
Reactions: SilvioD

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
9 537
8 990
113

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
14 648
22 065
113
Áram kéne meg tűzparancs.
Fölösleges túlzás. Tisztességes deportálási protokoll kellene:

"Ön illegálisan átlépte a magyar államhatárt. Ezért most visszaszállítjuk a kiindulópontjához, a saját hazájába."

Vagy valahogy így. Az elrettentés a lényeg.
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
10 223
27 169
113
TPy6U22Z9Bc.jpg

 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
10 223
27 169
113
Szeretnek velünk foglalkozni:

На пресс-конференции по итогам встречи Сийярто и министра иностранных дел Австрии Александра Шалленберга главе венгерского МИД был задан вопрос, не намерен ли он в связи со спецоперацией РФ на Украине отказаться от Ордена дружбы, которым его наградил президент России Владимир Путин за большой вклад в развитие российско-венгерских отношений. Орден Сийярто во время его визита в Москву в декабре 2021 года вручил Лавров.

"Нет. Я получил его в мирных обстоятельствах", - ответил Сийярто, добавив, что то, что происходит в мирных условиях, не учитывается во время конфликта. Венгерская газета Népszava также обратила внимание, что во время пресс-конференции Шалленберг выступал на фоне флагов Австрии и Евросоюза, а за спиной Сийярто был только флаг Венгрии.

РИА Новости

 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 592
10 673
113
Hmmm... ukrán regisztrációjú kisgép "térképezi" éppen Magyarországot...
https://fr24.com/URCRV/2cadfbb7


A Mi Hazánk kérhetne egy "röpke tájékoztatást" erről az egyértelműen feltérképezésnek látszó dologról a "Minden-titkosszolgálatok-vezetője", Viktor-jobb(-bal)kezétől, Bp-i ex-polgármestertől!!!
"Rendes" tikos-szolgás országokban gyors baleset szokta érni az ilyen gépek utasait miután "eldalolták" a megbízó nevét, aki vagy távozik magától, vagy kiutasítódik (mert általában vmelyik-nagykövetségi "dolgozó" szok lenni).


...teszi ezt a túrát többek közt Paks légtere körül is repkedve!!!EZ RITKA DURVA ÉS POFÁTLAN DOLOG !!!

HA EZT HAGYJUK MEGTENNI, AKKOR MINDENT is LEHET Magyarországon, ELLENÜNK!!!.