Szegény Orbántól már megint retteg Freund Dániel és bandája
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én nem tudnám ezt csinálni,mint amit daniel freund.Szegény Orbántól már megint retteg Freund Dániel és bandája
Ebből látszik, hogy nem vagy libsevik elmebeteg. Ha az lennél, mint Trolldai, Maki, Gyurcsányi vagy bármely ellenzéki ugató, akkor értenéd. Más nem maradt nekik.Én nem tudnám ezt csinálni,mint amit daniel freund.
Biztos vagyok benne,hogy jól keres, nincsenek anyagi gondjai...de ez a munka,hogy egyfolytában ugatni kell valakikre,mint egy rühes korcs...ez nekem nem...mert még ha igaz lenne, ha tényleg valami elnyomás ellen szólalna föl...de nincs...itt nagyobb demokrácia van, mint az egész nyugat-európában együttvéve. Itt szabadon lehet mindenki, félelem nélkül, Franciaországban meg zsidókat ölnek és vernek széjjel az igazhitűek.
Ezek után hogyan lehetne komolyan venni daniel freundot? Ezt az izgága kis buzigyereket ? Aki arra veszi fel a fizetését,hogy egy országot rágalmaz és gyaláz 0-24.
Na mondjuk ő belső puccsot szervezett a rossznyelvek szerint..Lázár is volt már csúcsminiszterből egyszerű ménesgazda
Ennek fényében csoda hogy megint nyeregben van...Na mondjuk ő belső puccsot szervezett a rossznyelvek szerint..
Sokan lennének olyan mellőzött ménesgazdák, mint L. J.Tudsz valamit vagy csak ötletelsz?
Orbánnak az is szokása, hogy rotálja az embereit: Lázár is volt már csúcsminiszterből egyszerű ménesgazda...Navracsics is megjárt pár hullámvölgyet.
Na jó, Pintér mondjuk örök...
Most akkor a MOL árfolyama elkezd száguldani felfele. Komoly akvizíciós lehetőséghez fog jutni... PKN Orlen? Petrom? A forint erősödni kezd... visítás? Prolongálva.Szenzációs bejelentést tett a Mol - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Ez kb. 8500 tonna/év.Most akkor a MOL árfolyama elkezd száguldani felfele. Komoly akvizíciós lehetőséghez fog jutni... PKN Orlen? Petrom? A forint erősödni kezd... visítás? Prolongálva.
De a miénk...ha azon nem jön semmi?Ez kb. 8500 tonna/év.
A Barátság kőolajvezeték kapacitása 12 millió tonna/év.
Na mondjuk ő belső puccsot szervezett a rossznyelvek szerint..
konkrétabban?Nem lennék meglepve, ha valami másféle társasában is egy egészen magas pozícióban lenne.
gondolom a szabadonillumináltosculágerhidegburkolókra gondolkonkrétabban?
Tévedsz! Szerintem Lázár egy gyíkember! Csak elég ránézni...gondolom a szabadonillumináltosculágerhidegburkolókra gondol
Semmi baj, levonjuk a támogatásból ami küldeni készülünk.Az ukránok arra készülnek, hogy felemelik a tranzitdíjat a Barátság kőolajvezetéken
Az ukránok arra hivatkoznak, mivel az oroszok lerombolták az energia-infrastruktúrájukat, kénytelenek megemelni a tranzitdíjakat.ma7.sk
négykezesben azért van idejeHa kamionos, akkor sokat nem kereshet, mert kurva sokat lóg itt, és akiket én ismerek azok vezetnek. Az meg amilyen szinten képben van sok dologgal a haditechnika, hadvezetés, etc szintű dologgal, plusz amiket be szokott osztogatni diplomamunkák, doktorik ezekben a témákban, megint nem azt erősíti bennem hogy egy unatkozó kamionos.