Bohóc vagy PityukaÍrj még példát kedves @Autodidaktakatona
(ha mersz persze)
Vitasd meg magaddal...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bohóc vagy PityukaÍrj még példát kedves @Autodidaktakatona
(ha mersz persze)
Írj még egy pár olyan nagyszerű példát, kedves @Autodidaktakatona .Várom. Köszönöm szépen.Bohóc vagy Pityuka
Vitasd meg magaddal...
Írj még egy pár olyan nagyszerű példát, kedves @Autodidaktakatona .Várom. Köszönöm szépen.
A probléma abból adódott, hogy sántított a példád.
Én egy példát hoztam, ami kapcsán fáj az igazság.
Ez pedig kognitív disszonanciát (nézz utána, biztos új lesz, de talán magadra ismersz) okoz nálad.
Amúgy mást nem tudsz írni csak ezt a zavaros félmondatodat ismételgeted? Iszol te rendesen?
Tehát megegyszer a leggyengébbek kedvéért... (igen ez célzás)
Én felvetettem egy párhuzamot, felhívva a figyelmet a jentős különbségekre mind a tempó, finanszírozás, volumen kapcsán a haderőfejlesztés terén. Te már itt súlyosan leakadtál.
Te erre ezt kifogásolva, nem tudom milyen alapon ... cenzor vagy esetleg!? .. beleszövegelsz.
Ezután te feltettél egy oda nem illő kérdést, némi okoskodással és sértegetéssel együtt amit én nem kértem, nem is igértem semmi további választ, párhuzamot, összehasonlítást és most ostoba módon ismételgeted, ezért lettél bohóc. További értetlenkedés esetén keresd fel a kezelőorvosodat....
Valahol legbelül nem is vártam mást. Azért köszönöm, ha megpróbáltad, nem a világ vége, hogy nem sikerült. Majd máskor. Elnézem neked.
Én egy példát hoztam, ami kapcsán fáj az igazság.
Ez pedig kognitív disszonanciát (nézz utána, biztos új lesz, de talán magadra ismersz) okoz nálad.
Amúgy mást nem tudsz írni csak ezt a zavaros félmondatodat ismételgeted? Iszol te rendesen?
Tehát megegyszer a leggyengébbek kedvéért... (igen ez célzás)
Én felvetettem egy párhuzamot, felhívva a figyelmet a jentős különbségekre mind a tempó, finanszírozás, volumen kapcsán a haderőfejlesztés terén. Te már itt súlyosan leakadtál.
Te erre ezt kifogásolva, nem tudom milyen alapon ... cenzor vagy esetleg!? .. beleszövegelsz.
Ezután te feltettél egy oda nem illő kérdést, némi okoskodással és sértegetéssel együtt amit én nem kértem, nem is igértem semmi további választ, párhuzamot, összehasonlítást és most ostoba módon ismételgeted, ezért lettél bohóc. További értetlenkedés esetén keresd fel a kezelőorvosodat....
VótNem tudom ez mennyire lehet igaz
A honvédség folyóiratában ajnározzák a török fegyverrendszert, aminek titkolták a megvásárlását | atlatszo.hu
A Nurol Makina által gyártott Gidránokon az Aselsan távirányítású SARP fegyverrendszere van, de ezt valamiért nem reklámozza a Magyar Honvédség.atlatszo.hu
Ebben amúgy mi a hír? Hogy az Aselsantól veszünk tornyokat? Vagy mi?Nem tudom ez mennyire lehet igaz
A honvédség folyóiratában ajnározzák a török fegyverrendszert, aminek titkolták a megvásárlását | atlatszo.hu
A Nurol Makina által gyártott Gidránokon az Aselsan távirányítású SARP fegyverrendszere van, de ezt valamiért nem reklámozza a Magyar Honvédség.atlatszo.hu
Jó, de most mit lepleztünk le? Hogy török járművön, török fegyver van, vagy, hogy nem tudjuk mikor rendeltük?Nem tudom ez mennyire lehet igaz
Nem ertem a cikket, most tulajdonkepp mi a gond?Nem tudom ez mennyire lehet igaz
Tegnap lattam az Atlatszo vagy mi nevű blogon vagyis oldalon hogy iden eddig 86 millat kalapoltak ossze de meg szukseguk van 14 milliora hogy meglegyen a keret, meg a 100 millio gondolom amugy is jol hangzik.De ha már újságírók, ez is biztos menő hely lesz:
Amerikai közpénzből indít magyargyűlölő akadémiát a Telex
A washingtoni Külügyminisztérium egyik alosztálya egy pályázat által 300 millió forinttal támogatja a kormánykritikus lap újságíróképzését.Újabb fontos lépés történik a Telex életében: elindul az...www.vadhajtasok.hu
Csodálatos időket élünk, az egyik pillanatban ajvékolnak, azt tippelgetve (!), hogy Orbán Putyinnak épp melyik zsebében lakik, a következő pillanatban meg hevesen bólogatva, amerikai pénzből megfinanszíroztatnak egy komplett választási kampányt, most meg egy “újságíróiskolát”.
Be volt téve pár napja egy kép, mém a Times címlapjáról: Zselé dollárok között egy mosógépben.Tegnap lattam az Atlatszo vagy mi nevű blogon vagyis oldalon hogy iden eddig 86 millat kalapoltak ossze de meg szukseguk van 14 milliora hogy meglegyen a keret, meg a 100 millio gondolom amugy is jol hangzik.
Namost lentebb egy sorral irtak hogy ezt a 86 milkat adomanyozokra leosztva fejenkent 20000 jott ki. Elvarjak hat hogy annyit adj. Nade, ennyit sokan tuti nem adtak, a haromnegyede fix hogy ez alatt. Tehat jo par milliot valaki nekik is csak ugy beadott az ablakon.
Ismét gagyi vagy.. erőltesd még!Valahol legbelül nem is vártam mást. Azért köszönöm, ha megpróbáltad, nem a világ vége, hogy nem sikerült. Majd máskor. Elnézem neked.
A példa felvetése az én döntésem, akinek nem tetszik ugorja át, sok féleszű és önjelölt tudós álláspontjával teszek én is így napi szinten.A probléma abból adódott, hogy sántított a példád.
Attól még az összehasonlítás nem állta meg a helyét.A példa felvetése az én döntésem, akinek nem tetszik ugorja át, sok féleszű és önjelölt tudós álláspontjával teszek én is így napi szinten.
De, ha jól tudom te se a hurráoptimisták közé tartozol a fejlesztések kapcsán (tempó, bizonyos beszerzések, volumen, stb.).
És melyik országokkal illik összehasonlítani Mo.t?Attól még az összehasonlítás nem állta meg a helyét.