„David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete látogatott meg Brüsszelben, akivel őszintén beszélgethettünk a nyugati szövetségi rendszerek összetartásának fontosságáról, különösen a mostani háborús helyzetben.
Szóba kerültek a magyar kormány súlyos mulasztásai és kötelezettségszegései az EU-s feltételességi eljárás kapcsán, amelynek következményei Magyarországon mindenki számára közvetlenül érezhetőek.
Felhoztam a kormánypropaganda és a médiaszabadság kérdését is, mivel a félretájékoztatás és az orosz propaganda terjedése hatalmas károkat okoz a társadalmi élet és a politika különböző szintjein.
És egyetértettünk abban is, hogy a svéd és finn NATO-csatlakozás most kulcsfontosságú, ahogy az is, hogy a Magyar Országgyűlés minél hamarabb ratifikálja – ezt a Momentum Mozgalom közössége kezdetektől fogva támogatja.”
Élménybeszámolót tartott a korrupcióba keveredett momentumos.„David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete látogatott meg Brüsszelben, akivel őszintén beszélgethettünk a nyugati szöve...
www.vadhajtasok.hu
"Szöllősi Györgyi: De akkor egyet hadd idézzek! Azt mondja egy képviselő, egy EP-képviselő: mondjuk ki az igazságot, az Európai Bizottság bejelentése fenyegetésnek látszó időhúzás, amelynek végén a kormány meg fogja kapni az EU-s pénzeket, az uniós támogatások ennek a hercehurcának a befejeztével végül többé-kevésbé hiánytalanul meg fognak érkezni. Biztos tudja, kitől idéztem.
Cseh Katalin: Feltételezem, fideszes képviselőtől, nem?
Szöllősi Györgyi: Donáth Annától idéztem."
mandiner.hu