Ha itt is kötelező lesz a genderfaszság a katonai felsővezetés érzékenyítő képzése után, akkor várhatóan a fenti nagyonfejlett usa és a most következő eu haderő és társadalom világába integrálódtunk, 3000 mrd Forintért.
Én mindig elmondtam, hogy ne a német utat válasszuk a haderőnknek, mert tönkre tesz minket, ahogyan a két VH között is ezzel szoptuk be.
De nem , a tulok magyar politikus nem tanul semmiből, a történelemből meg végkép nem. A hadvezetés dettó.
Persze én is folyamatosan le vagyok hülyézve
Mivel szoptuk be a II. VH-t?
1. A németek kurva sok pénzzel tartoztak, zsaroltak minket. (Majd a háború után megadják a tartozásuk... azóta is várjuk...)
2. Kevés német technikát vehettünk, de legalább kurva drágán
3. A német náci ideológiai képzés beszivárgott a honvéd vezérkarba majd teljesen átvette a hatalmat.
4. Azokkal voltunk szövetségben akik az ellenségeink voltak!
A végeredmény ismert!
Mit csinál most az agyoniskolázott magyar felsővezetői réteg:
1. Kurva sok pénzzel tartoznak nekünk a németek, így ismét minden zsarolásukba bele megyünk, ahelyet, hogy mondanánk neki, hogy basszátok meg magatokat
Mindenre vétó!
2. Ismét csillagászati áron vásárolunk nagyon kevés német haditechnikát, azoktól akik amúgy is tartoznak nekünk folyamatosan
3. Eleve németországba küldjük NATO továbbképzésre a tisztjeinket, és most még meg is érkezett hozzánk az új nácizmus, a genderképzés képében. De kurva jó ez is...
4. De ugye most legalább nem az ellenségeinkkel vagyunk szövetségben?
A f@szt nem! Németek, románok, ukrán magyar gyűlölő náci rezsimek...
És ezek után van bárki, aki megkérdezi, hogy miért ismétli önmagát a történelem?
Most nagyon mérges lettem