nem tudom mennyi ideig állhatnánk ellent...Ahhoz szükség lenne legalább egy azonnal behívható 30-50 ezres tartalékos létszámra. Ráadásul lehet nem ez lenne szűk keresztmetszet, hanem a technika. Bár nem tudjuk, mennyivel tudnának idejönni, hogy az Orosz front ne gyengüljön... osztom annak a véleményét hogy nem lenne elég ukrán hogy elfoglalják az ország nagy részét, hisz azt meg is kell tartani. Viszont, azt amit a hoholok mondanak hogy a 128 as dandár elég nekünk azon röhögök. A mai viszonyokat ismerve a kis tüntikézők 3 perc alatt lelépnének, nem is rájuk építenék, de az egyre jobban ébredező magyar tudat sztem sok önkéntest belevinne! Én a szomszédokban nem bízok, jókat röhögnének, meg dörzsölgetnék a kezüket... tudomásul kell venni 1000 évig szopattuk őket Jah: itt is hangszúlyozom, nem fok fideszes, pláne ballibReális forgatókönyv az ukrán támadás, ha nem adják át a szlovákok vagy a románok a területüket, akkor viszonylag kis határszakaszon kellene feltartóztatni őket, amire elvileg elég is lehet a MH létszáma, viszont komoly túlerővel támadhatnak.
Ha ez így van, valóban hülyeség lenne a maradék 72-eseket odaadni, az ukránoknak vagy másoknak. Persze a szovjetek sem adták át anno bizonyos fajta lőszereket a magyar 72-esekhez, csak háborús helyzetben kaptuk volna meg. Nem tudom a 90-es években milyen lőszert szereztünk be a fehérorosz 72-esekkel, nyilván ez sem publikus.