Nem kell szégyenleni, hogy honnan jöttek, ki kell települni.Mandiner
mandiner.hu
Mindenki jól járna.
Ő nem kellenen szégyenkezzen, mi meg megszabadulnánk egy országárulótól.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem kell szégyenleni, hogy honnan jöttek, ki kell települni.Mandiner
mandiner.hu
Nem felejtettem el!Erre "elfelejtettél" választ adni.[BIZTPOL] Magyarország
Idén év végén lejár a kútamnesztia a korábban engedély nélkül létesített, az első vízzáró réteget el nem érő mezőgazdasági öntözési célú kutakra. Ezek bejelentése a Nemzeti Földügyi Központhoz 2023. december 31-ig szankciómentes, azaz bírság nélkül meg lehet tenni - írja a Délmagyar. Forrás...forum.htka.hu
Mondjuk mert nem éppen az egészséges piacgazdaság jellemzője?
Az esetleg voda+yettel használók adatainak biztonságáról nem is beszélve. Stb.
Nekem nem kell hoznom, jönnek azok maguktól, oszt majd jól eltakarítják a rothadt narancsos fityiszt.Ok,hozzál jobbat lécci.
Ui: Mondtam, hogy szavazzatok rám,így jártatok.
Azokra a nagyon butákra gondolsz, akik inkább kiléptek a Jobbikból, minthogy egy Roy, igen, egy Roy ellenében beleálljanak a párt átalakításába? Azóta hol van Roy?Nekem nem kell hoznom, jönnek azok maguktól, oszt majd jól eltakarítják a rothadt narancsos fityiszt.
Ezek ugye innen származnak: Bele lehet nézni a kommentekbe, kb. 3/4-ük magyarellenes. Ott található ez is:Orbán most három, svéd politikusoktól származó korábbi idézet írt le Twitter-bejegyzésében:
2021. március 3.
2021. június 30.
- „Az EU feladata marad a magyarországi folyamatok megfékezése, a magyar kormány nyomás alá helyezése és az egyre erősödő ellenzék támogatása.” (a Mérsékelt Párt akkori vezetője, jelenlegi miniszterelnök, Ulf Kristersson)
2022. május 10.
- „Most már elengedhetetlen, hogy az EU egyértelműen cselekedjen és hogy az új feltételrendszer révén állítsa le a kifizetéseket Magyarország részére.” (Jessika Roswall, a Mérsékelt Párt akkori szóvivője, mostani EU-ügyi miniszter)
- „Magyarország xenofób és nacionalista kormánya továbbra is megsérti a jogállamiság elvét és lemond Ukrajna támogatásáról.” (Johan Pehrson, a Liberális Párt akkori elnöke, jelenlegi munkaügyi miniszter).
Jól tették, hogy kiléptek a jobbikból, mert azt a szemétdombot már nem lehetett volna visszaalakítani egy nemzeti párttá a, neve besározódott, csak a semmirevaló selejt maradt ott.Azokra a nagyon butákra gondolsz, akik inkább kiléptek a Jobbikból, minthogy egy Roy, igen, egy Roy ellenében beleálljanak a párt átalakításába? Azóta hol van Roy?
Ennyit tudnak. Ha te tőlük vársz nemzeti feltámadást ..., az biza hosszú lesz.
Nekem nem kell hoznom, jönnek azok maguktól, oszt majd jól eltakarítják a rothadt narancsos fityiszt.
Elegem van ebből a kissebbik rosszozásból, a szart el kell takarítani akkor is ha narancsos!A következő 20 évben ne számíts változásra,vagy csalódni fogsz.
Normál ügymenetre értem,ha minket is megháborúztatnak, ill mikor váltanunk kell, bármi megtörténhet.
Nem örülök neki én sem,de ez most a legkisebb rossz,mivel az MH nem fog koalázni senkivel az ellenzékből,így kb a 2/3-is marad jó ideig.
Ez van, ezt kell szeretni.
Pedig fog.Elegem van ebből a kissebbik rosszozásból, a szart el kell takarítani akkor is ha narancsos!
Kétlem, hogy ekkora bukták után (elszaladt infláció, behajtós maffia, ahol már a vargajuci neve is felmerült,) még egyszer kétharmadot csinál a fityisz!
Fityisztelen jövőt!
Nem fog, csakazérse!Pedig fog.
Legutóbb is faszán sikerült.Nekem nem kell hoznom, jönnek azok maguktól, oszt majd jól eltakarítják a rothadt narancsos fityiszt.
Zavarták a fák a kilátást!Na azért ez már odaver
Azzál védik magukat, hogy így még jobb is, mert a látogatók felulrol nézhetik a facsemeték fejlodését: https://www.atv.hu/videok/20230323/fak-nelkuli-lombkoronasetany-palyazati-penzbolZavarták a fák a kilátást!
Magyarország:
Mandiner
mandiner.hu
Majd jó felbredést a következő választåsnál.Elegem van ebből a kissebbik rosszozásból, a szart el kell takarítani akkor is ha narancsos!
Kétlem, hogy ekkora bukták után (elszaladt infláció, behajtós maffia, ahol már a vargajuci neve is felmerült,) még egyszer kétharmadot csinál a fityisz!
Fityisztelen jövőt!