Szerintem meg pont igen, Washingtonban tuti nem ezt vartak.
Presszman most akkor ezt megszivta?
Lukra futtattuk.
Meg a jenkiket is Washingtonban.
Szerintem ez egy varatlan es vallalhato dontes volt, mert a bank ellehetetlenult a szankciok miatt egyenlore ugyis.
Most akkor vajon az a terv amit felepitettek erre a sztorira Washingtonban a tovabbiakban, az mekkorat koppant a foldon? Erdekel az is hogy lesz-e egy Prasszmanos sajttaj, ahol bejelenti hogy orulunk, es visszavonjuk a szankciot a baratunk ellen.

Szerintem a szokasosnal is jobban keresztbe allnak a szemei, plane ha felebrednek hamarosan a felettesei es a telefonert nyulnak.
Nyilatkozatilag is hatalmasat hoztunk, mind Szijjártó, mind az orosz nagykovetseg, mind a kozvelemeny megnyereseben, ok meg megszivtak a plakatozassal. Es ezt a musort, amit itt lattunk az utobbi egy ket hetben, azt nem csak mi lattuk am, mert kinai oldalak is lehoztak, akiknel meg egesz nepszeruek vagyunk egy ideje, amiben Petinek sok szerepe van. De lattak ezt Afrikaban is, de meg talan Del Amerikaban is. Szankcio a szovetseges ellen, jenkik gyarmatkent kezelik meg a szovetsegest is, hoppá.
Azert lesz mirol meselnie Petinek ha a torokokhoz, Azsiaba, vagy Afrikaba megy legkozelebb. Biztos kotunk par uzletet is, mert latjatok, ezek velunk is csak igy bannak.
Mondpm a cikk vegen a lenyeg.
A Világgazdaság értesülései szerint a tegnapi amerikai bejelentés után a kabinet áttekintette az NBB helyzetét, és arra jutott, hogy visszahívja a delegáltjait.
www.vg.hu