Wow. Jó itt látni a finom, szerény hozzászólásaidat megint. Tényleg, egy két témánál hiányoztál, de már bánom.
A fent említettekben nem tudom mi a közös. Mi az? Milyen fajtisztasag?
Osbunokkel terhelt, mentalisan aberralt kommunista. Peldanak ott az Apro-csalad, avagy a Baue'hh-csalad.
Szerintem van olyan hogy szakmaiság, amit évek alatt tanulsz meg.
Hogyne lenne, csak egy kommunista rezsimben annak semmi koze nem volt a valodi piachoz avagy kozgazdasagtanhoz.
Kepletesen szolva, Varga Jenot olvasva nem leszel szakember, maximum vonalas.
Pont ettol volt vegtelenul hamis ez kommunista-posztkomcsi kanon, hogy 'szakembereknek' probalta beallitani ezeket az ocska kokler tolvajokat, meg gerinctelen, hazaarulo rablokat (lasd Dobrev-anyuka meg apuka stb.) Ugyanez ment szinte mindenhol, ahol nem hard science avagy engineering volt a tema (ott ugye nehez lett volna osszehazudni a matekot meg fizikat, hehe.)
Talan a vegtelenul belterjes korrupt komcsi mediaban volt annyi pozitiv mellektermeke, hogy nemengedtek mindenfele irastudatlan, kerek mondatokban beszelni keptelen idiotat mikrofon ele, mint ma.
Örülök hogy egy besúgó fajtiszta valami lehetek
Ezt most nem ertem...?
Azt tudtad hogy a Saab-Boeing tervezése mindenkit lenyűgözött de csúszik a projekt mert hibái vannak a gépnek? Ha jól értem, tervezésekor...
Nem olvastam utana, csak a hirek kozott lattam, valami ejection seat issue, azaz kulso szallito termeke kapcsan van valami.
Tudomasom szerint a contract szerinti elso 4-5 gep keszen all, csak kiderult valami a szekkel - nem mindenfele sulyu pilotanal uzemel ugy, ahogyan azt igertek vagy valami ilyesmi? -, de mondom, nem olvastam utana.
Továbbá Negan szerint szar a Gripen és jobb az F35 Helyettem őt kellene kicsit oktatnod. (Mondjuk sajnalnam ha ezért őt is kicsapnak, ő a soha meg nem valosulo projektek legnagyobb ismerője, de ha engem megkimelsz, elviselem.)
Hat, ha majd ir valami mast is, mint amit 1-2 eve monomaniasan ismetelget, akkor talan.
Nincs veled semmi bajom, csak ezt a szakmaisagos posztkomcsi dumat ne eroltessuk, errol legkesobb 2008-2010 korul vilagosan kiderult, hogy az egvilagon semmihez nem ertenek, csodbe vittek az orszagot, a legujabb kiadasu hazaarulo verzioikat beleertve.
(Lasd Simor, Bajnai, Oszko stb "szagertok", akik konkretan profi adocsalok voltak mindig is, semmi mas; Oszko meg Simor a legvissztaszitobb "auditing" cegnel csinalt karriert, ezek kozismerten 'adooptimalizaciobol' elnek, meg amint azota kiderult, soft korrupciobol, lasd a fizetett 'audit' szolgaltatasaikat.)