Gratulálok, ön nyert Soros ügynök vagyok! Mindig az imádat hangján beszélek Ferencről és pártjának tagjairól, otthon Vadai Ágnes képekkel van a nappalim kitapétázva, esténként titokban a szomszéd Attila bácsival munkásmozgalmi dalokat énekelünk a pincében. Mind így vagyunk, akik kritikát merünk megfogalmazni, ezért kapom a fizetésemet a Woke mozgalomtól hogy aláaknázzam az állampárt működését a Szent Viktor ellenében. Erre mondják hogy hülye vagyok, sajnálom hogy sosem leszek okos, mint te akit nem vezet meg a nyugati-büsszelita (engem nyilván onnan is fizetnek) sajtó.
Szépen, sorban, 13 év alatt nem emelték az orvosokon és katonákon túl a pénzét úgy hogy a mai napig kitartson.
Elnézést hogy a szent pártot kritizálni mertem, de remélem minden ilyen kommentért te is kapsz egy eurót, mint én, ezzel lehetne pörgetni a piacunkat.
(sokat söröztem 20 éve fidelitasz-os haverokkol, mindig mondták is hogy szomorú hogy minden mszp-s ifjusági társaságot elvisz az öregkor, mert ahol van még baloldali ifjúsági szervezet ott kapnak egy kis bónusz pénzt a párttól, azt közösen elverjük a kocsmában, csak legyen már valaki aki megalakítja, sajnos nem vállaltam)
Ja igen, ki ne hagyjam, CIA-s árfelhajtó is vagyok, miattam olyan kurva drága a kenyér meg a rántott hús. Jó nagy jutalékot kaptam, az amik elhitték hogy én csináltam az elhibázott szankciós háborús búsbaszást.
(Állami alkalmazott nem vagyok, nem is voltam. Vagyis de, csak idegenszívűként a nyugati államok zsoldosa, mint a milliók akiknek néha nem tetszik ami történik)