Nem 40 évesen, és nem minden beosztásban, részigazságod van, de én meg nem kívánom neked hogy 58 éves vonulós menjen téged menteni egy lakástűzben, mert megdöglesz. Lehet hogy ő is. Mindenkit meg nem lehet ha eljön az idő, még nyugdíjig eldugni egy irodába, akár 10 évre.
Az meg nem vonzó ajánlat, ha hogy amíg toppon vagy fizikailag használ és kifacsart a rendszer, majd mehetsz a picsába mondjuk 52 évesen, és próbáld ki magad a versenyszféra keretei közt. Erre azt mondja a potenciális jelentkezők 80+ %a, hogy akkor köszi, nem egymást keressük.
Nem is gondoltam hogy 58 eves vagy 65 eves vonulos jojjon ki.
58 eves vagy 65 eves pincert se latsz sokat.
Csinalja amig birja, amig megfelel, ennyi. A fittsegi felmeresek savozasat sem tartom realisnak. Nem mondom hpgy legyen Adonisz mindenki, de annak idejen mig adott idore nekem 50 fekvotamaszt kellett csinalni, a nocikenek eleg volt 15,az idosebbeknek meg 25.
A civil cegeknel orvosi vizsgalaton is vagy megfelelsz, vagy idoszakosan korlatozottan, vagy pedig nem felelsz meg. Ha nem felelsz meg elkuldenek, ennyi. Ugy oszinten hany ember van itt a forumozok kozt aki egy munkahelyen ledolgozik 25-30 evet? Meg az atkosban talan, vagy ha valakinek nyugis laza helye van, de engedjuk mar el ezt az hivatas meg eletpalya marhasagot. Egy jo resze masodallasban ugyis maszekol, de aki nem annak boven van ideje szakmat tanulni, gyakorlatot szerezni a bent toltott evek soran. De gyari melost, betegtologatot, arufeltoltot, takaritot, baktert mindig meresnek. Meg kalauzt is, meg apolit, meg stb.
Nezz korul hany ember dolgozik 55-65 evesen, miert ne dolgozhatna civil munkakorben egy leszerelt is?
Azert ne akarjunk mar annyira tonkremenni odbent.
Aki egesz eleteben hutohazban, kemencenel, banyaban, erdon, stb dolgozik annak is birnia kell a munkat.