Ne zavarjon, de minden gimiben, szakkozepben es szakmunkaskepzoben volt KISZ-titkar. Nekem ugyan eszembe nem jutott volna ilyesmi, de az MSZMPnek 800 ezer (!) tagja volt - gondolod, ok mind meggyozodesbol?
Nem veletlenul irtam
tiszteket, meg ugynokot, meg avosokat - teljesen mas kategoria, mint a mezitlabas parttagok, akik ilyen-olyan okbol (anyagi, mhelyi kenyszer, netan kisstiluseg, megalkuvas stb) miatt beleptek. Nem tul izleses, de rengeteg szitut el tudok kepzelni, ahol nem volt valasztasuk, beleptek es annyi. Ennek nincs koze az ugynokosdihez avagy az elnyomo eroszakszervezetekben aktivan szolgalo gonoszokhoz.
Emellett, ha politizalni akartal anelkul, hogy lecsukjanak,
muszaj voltal a KISZbe belepni, mert ugy nem tudtak semmiert felelossegre vonni, ott torvenyesen lehetett politizalni.
Mas szoval, ha te a cimbijeiddel a rendszert akartad szidni, akkor vagy leultetek a kocsmaban vagy otthon, de akkor jo sansszal elobb-utobb szemet szurtatok valakinek es feljelentettek, hogy nalad mindig gyulekeznek, vagy beleptetek a Nepfrontba avagy ha diak voltal, a KISZbe. Ha mondjuk Orban vagy Kover ifjugardista lett volna, az mas lenne, mert az mar tenyleg a komcsi agymosas csucsa volt, de lyesmirol nem tudok...?
Az mar karcosabb, ketsegtelen.
De ahogyan azt a visszataszito Baueh't sem akasztatottam volna fel a kinzomester apja buneiert, itt sem vernem le a gyereken az apja dolgait. No meg parttitkarok azert nem tepkedtek kormoket az AVH pincejeben, vagy kinoztak halalra sajat kezuleg embereket, mint Bauer apja.
FYI sokat elarul, hogy Baueh' a DKban budosodik, az Apro-unoka Fletoneval, a gojokat nyiltan gyulolo Niedermullerrel es a tobbi visszataszito, parazita karakterrel - vs Tolgyessy a Fideszbe ult anno at, majd inkabb otthagyta a politizalast (ahogyan Hodosan es masok is.) TGM sosem lepett be a DKba, de meg az altalam nem tulzottan tisztelt (faragatlan) Kuncze sem.
Lasd fenn.
Bayer egy jo szemu, de csak kozepesen jo tollu ujsagiro volt. Mindig nagykepu volt, de sosem ertettem, mire fel (ti. futolag ismertem anno.) Kepernyore egy piaci alapu vilagban sosem kerulne, de meg a fideszes tevere sem engedtem volna, olyan borzasztoan rossz musorvezeto, raadasul beszedhibas is, es mindennek tetejeb szerelmes a hangjaba. Maradjon meg ironak, szerkesztonek, de hagyja meg a szereplest masnak. Ez amugy komcsi tempo volt, ez a "jol nez ki vagy okos" kepernyos kategoriak. O az okos, ugy gondolja (annyira nem lehet keszen, hogy szepnek talalja magat
)...