igen, láttam a James Bond filmekben is rendszeresen megjelenik a CIAHumint-ben igen jól kiegészítik a brit szolgálatok az amcsikat és szükségük is van egymásra - kölcsönösen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
igen, láttam a James Bond filmekben is rendszeresen megjelenik a CIAHumint-ben igen jól kiegészítik a brit szolgálatok az amcsikat és szükségük is van egymásra - kölcsönösen.
Most ezt komolyan érvként hoztad föl?igen, láttam a James Bond filmekben is rendszeresen megjelenik a CIA
Főleg az okos, aki szervezi...De szeretnék olyan okos lenni előre, mint amilyen az anyósom utólag!
Pfff, Dobrevtől vajon mit tanul a Pressman? Mert a Gyöngyösitől azt tanulta meg, h a magyar kettős állampolgárok veszélyesek.Dobrev besétált az amerikai követségre és megígérte Pressmannak, hogy hű szolgája lenne
Az árnyékminiszterelnök Gyurcsány Ferencné szerint Amerikának tudnia kell, hogy a magyarok számára fontosak a transzatlanti kapcsolatok. Dobrev Klára a Facebook-oldalán tudatta csütörtök délelőtt...www.vadhajtasok.hu
Tudod, amikor megy át az egér és az elefánt a hídon, az egér aszongyahogy, te elefánt, hallod, hogy dübörgünk.Humint-ben igen jól kiegészítik a brit szolgálatok az amcsikat és szükségük is van egymásra - kölcsönösen.
Terjed már a hír az interneten néhány napja hogy "hamarosan", de itt még nem volt szerintem.Most jut eszembe, Bobo "leváltását" bejelentették már? Vagy még nem hivatalos? Vagy megint csak álmodtam valamit?
Akkor majd biztos a Pintér-Gulyás cserével egyszerre jelentik be...Terjed már a hír az interneten néhány napja hogy "hamarosan", de itt még nem volt szerintem.
Hol volt?Terjed már a hír az interneten néhány napja hogy "hamarosan", de itt még nem volt szerintem.
Ne búsulj, az MSZP azért még létezik.Az összes szocializmusból visszamaradt hadrendi számot kipucoltàk.
Nekem ez személy szerint marhára fájó pont
O, hat a Klara asszony csak a szeptemberi ujevukre keszulve vitte be neki Apro Piroska hagyomanyos keszitett rugelach meg tejglach receptjeit, hogy Pressman meg a ferje igazan be tudjon illeszkedni, amikor a sutivel megerkeznek az Apro-villaba majd shana tovat kivanni Fletoek Rosh Hashana partijan...Pfff, Dobrevtől vajon mit tanul a Pressman? Mert a Gyöngyösitől azt tanulta meg, h a magyar kettős állampolgárok veszélyesek.
Azt már júliusban bejelentette a CIA, bocsánat Dezső András a hvg-ben. Mondjuk Gulyás még akkor a kormányinfón cáfolta.Akkor majd biztos a Pintér-Gulyás cserével egyszerre jelentik be...
Mirol van szo? En ebbol egy kukkot nem ertek... kik lesznek lecserelve?Azt már júliusban bejelentette a CIA, bocsánat Dezső András a hvg-ben. Mondjuk Gulyás még akkor a kormányinfón cáfolta.
Júliusban volt ez a hír lecserélik Pintért GulyásraMirol van szo? En ebbol egy kukkot nem ertek... kik lesznek lecserelve?
Már tavasz óta terjed az hogy bobo le lesz váltva mert nem elégedett vele a főni.Júliusban volt ez a hír lecserélik Pintért Gulyásra
Amit látunk, az a Pintér-éra vége
Egy ideje már Pintér Sándor közvetlen környezetében is beszédtéma, hogy a belügyminiszteri poszton változás várható, utódként pedig legújabban Gulyás Gergely nevét emlegetik. Az biztos, hogy a kormányfő és Pintér között korántsem felhőtlen már a viszony. Mindez a magánbiztonsági piacra is...m.hvg.hu
Erre válaszolt nekik anno Gulyás.
Gulyás Gergely szerint a hvg.hu teljesen valótlan cikkel igyekszik növelni a megcsappant olvasottságát a nyári uborkaszezonban,
Most meg bedobták, hogy leváltják Bobot.
Ez még csak netes pletyka, újság sem írta meg szemben a fentivel.
Őszre ígérik, legkésőbb decemberben meglátjuk mert az már tél.
Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?Most jut eszembe, Bobo "leváltását" bejelentették már? Vagy még nem hivatalos? Vagy megint csak álmodtam valamit?
Hat a Boboval mitol lenne elegedett? Ugyanakkor a Foni pontosan tudta, hogy amator figura, eredileg egy penzember, de abban is inkabb csak a NER legmagasabb szintjerol delegalt penzzel tud varazsolni, a piacon sajat erobol sosem gazdagodott volna meg, szoval nem igazan ertem, miert kellene Bobot hibaztatni olyasmiert, amirol nemigen tehet ti. koze nincs a miniszterkedeshez sem, nemhogy az egesz vedelmi terulethez...Már tavasz óta terjed az hogy bobo le lesz váltva mert nem elégedett vele a főni.
Pintért meg lehet le cserélik már öreg azt is pletykáljak amióta elek az 15x meghalt 427817x ver rakja van és már csak idő kérdése.
Ugye milyen hallatlan? El nem tudom kepzelni, milyen remenyeket fuztek hozza...Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?