Ez az én "perverzióm" csak, de a sok olvasmány után amit életemben beleküldtem a szemeimbe, meg a világ figyelése, meg a zajló folyamatok, meg az előre megjósolt és bejött dolgok, meg a hétköznapokban az emberek elemzése, én már tíz éve szajkózom kicsiny környezetemben, hogy 2021-ben csúnya, gyorsan eszkalálódó háború lesz. Amiért kitüntettem magam (Omar Wennerwittor után szabadon) egy harmadosztályú vállveregetéssel, hogy jóval egy NATO tanulmány megjelenése előtt tettem meg magamnak a kijelentését, hogy szar dolgok felé menetelünk. Az a tanulmány 2019 és 2023 közé lőtte be a legnagyobb eséllyel egy globális háború kirobbanását. Szóval ez az öntömjénezés. Bizonyítani úgysem tudom nektek, csak állítani, hogy előre megmondtam az orosz-ukrán balhét és azt is hogy a Közel-Kelet felrobban. Javarészt csak megérzés a részemről, nem vagyok próféta bár szeretném kiüldözni a számomra fontos embereket a városokból, hátha igazam lesz. Az azóta lezajlott események nem nyugtattak meg, hogy a béke és szeretet zakatol felénk az időben. Szóval én egy évet adok ennek. Ne legyen igazam.
Vagy de, végülis rohadt mindegy, hogy egy vagy öt év múlva dobálnak nukit egymásra mert egy ember csúnyát mondott egy másik embernek. Ha nem kaszaboljuk le őket a hordáikkal, a bolsevik hordáikkal együtt, akkor úgyis megcsinálják. Akkor meg, ha esetleg megúszom, összeszedek egy csapatot és a hátralevő időben igyekszek majd elég bunkert felkutatni, hogy hat méter vastagon lebetonozzam a kijárataikat. Szóval én nem látok szép jövőt, mert annyi ponton osztották meg és fordították egymás ellen az embereket, fizikai, mentális és érzelmi síkon is, hogy gyakorlatilag elkerülhetetlennek látom a legszarabb szart amit csak elő tudnak adni.