P
Pogány
Guest
Sztem nem fáradt és igazából az orosz-ukranban 80%-ban helyes magyar álláspont lehetetlenítette el.
De itt van az utód. Sztem nem jelentkező, hanem Orbán jelöltje.Sztem jó jelölt, csak kell mellé egy pesti húzónév, akár Vitézyt.
Sajnos direktben nem tudom leszűrni a videót, de nekem ezt jelenti, amit mondott.
Politikai ambícióim és terveim vannak, de 25 év után eljött az ideje a megújulásnak. 2026-ban nem indulok újabb egyéni választókerületi képviselői mandátumért. A térség jó kezekben marad, hiszen az utánpótlás erős.
Khm, khm. Ja, én megmondtam. @Busho3301 kérek legyintős ásítós fejet má'.Vitáztam erről korábban egy barátommal. Ő is így látja mint te, de szerintem meg Lázár kiképzésen van. Szerintem ő lesz az utód eldöntötten. Szíjjártó nagyon képben és előtérben van, de ettől függetlenül Lázár aki csak úgy eltűnt, kapja a komoly nemzetközi képzést. Néha van egy-egy emlékeztető jellegű említés, megszólalás, hogy létezik, aztán mintha mi sem történt volna úgy fog visszatérni és feltűnően gyorsan ismét pozíciót kapni ahonnan nem látnak megoldást, csak hogy ő vezesse a pártot és a kormányt.