Nógrádi mondja minden fellépésén, hogy a németek leszámoltak a multjukkal és teljesen feldolgozták azt. Szerintem meg identitásválsággal küzdenek és ez előbb-utóbb szélsőséges erők felemelkedéséhez vezet, most már úgy vagyok vele, hogy hadd jöjjön!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nálam ez most rendesen kiverte a biztosítékot.
Nincs más út.
Ki kell lépni az EU-ból és 5 év alatt átállìtani az országot erre.
Inkább 5 év csórón mint ezzel élni.
Nem szeretném ha Budapest, Baltimore-á válna.
<blockquote rel="hausser">Nálam ez most rendesen kiverte a biztosítékot.
Nincs más út.
Ki kell lépni az EU-ból és 5 év alatt átállìtani az országot erre.
Inkább 5 év csórón mint ezzel élni.
Nem szeretném ha Budapest, Baltimore-á válna.
Nógrádi mondja minden fellépésén, hogy a németek leszámoltak a multjukkal és teljesen feldolgozták azt. Szerintem meg identitásválsággal küzdenek és ez előbb-utóbb szélsőséges erők felemelkedéséhez vezet, most már úgy vagyok vele, hogy hadd jöjjön!
<blockquote rel="hausser">http://www.hirado.hu/2015/09/23/terroristagyanus-emberekrol-kapott-aggaszto-fotokat-az-m1/
Orbán épp a menekültek átengedését fontolgatja, hogy basznámeg! Pedig ott van a horvát-szlovén útvonal Ausztriába, aminek működését a magyar határzár nem érinti és amin keresztül a ötzik megkaphatják az összes zozót magyar részvétel nélkül.
Na, erről ennyit. Műesős, terrorista focista...
http://www.origo.hu/itthon/20150924-a-heti-valasz-virtualis-lincselesrol-ir-laszlo-petra-roszke-menekultek.html
Amúgy kiszűrt egy terroristát!Remélem rehabilitálják és operatőri állásajánlatot kap az ATV-nél.
Na jó, legyen inkább Al Jazeera...