Nem tudsz rendbe tenni semmit úgy, hogy azok vannak a honvéd felső vezetésben akik ott voltak abban a 30 évben is amikor lerohasztották... Az mh-t tekintheted stílszerűen ukrajnának is, önthetsz bele bármennyit, az mind el fog tűnni szolgálati villákra, autókra meg haverokra. Szittya mondogatta itt, ha valaki csinálni akarja akkor a többi ellehetetleníti mert félti a szaros jól fizet a semmiért poziját.
Ez így van. Ezért kell létrehozni helyette pl. egy honvédelmi irodát új arcokkal, onnan meg mindenkit kirúgni a picsába. Tokkal vonóval.
Gyerekek, az mennyire tróger allja már, hogy a Híradó Gyarmati Istvánra hivatkozva tolja azt a mantrát, hogy a "szakértő szerint nincs jobb biztonsági garancia hazánknak mint az amerikai katonák jelenléte!"
Über gáz, Gyarmati a legnagyobb Atlantista akit valaha láttam, helyből lepippant bármit ami csillagos sávos, a demokraták alatt nem álltak vele szóba kormányközeli médiánál, MA meg rá hivatkozva hintik az észt, hogy milyen jó az amerikai katona, legjobb lenne ha megszállnának már kb!!!
Komolyan mondom ezek vagy teljesen meghibbantak, vagy tudnak már valami nagyon durvát amit mi nem!
Hirado. hu
Beszarás
Ezt annyira komolyan gondolják, hogy pont ma futottam össze egy aktív párttaggal, néha szoktam vele beszélgetni a meló kapcsán, ha viszek nekik valamit.
Nekem már örömmel újságolta, hogy milyen jó nekünk, hogy jönnek az amcsik megvédeni
Én meg mondtam neki, hogy annyira nem örülök, hogy megszállják az országot, de szerinte hülye vagyok.Mondom OK.
Utána mondtam neki, hogy amúgy ha rendbe lenne téve a honvédség akkor ez föl se merülne.
Erre azt válaszolta, hogy amúgy tök jó modern hadseregünk van

Mondom neki ez nem egészen így van, de mindegy. Ugyan az a vége, hülye vagyok. Mondom OK.
Aztán mondtam neki, már csak egy kérdésre válaszolj nekem:
Ha jó és erős a honvédség, akkor mi a szarért örömködsz az amerikai megszálló csapatoknak?

Hát ha erős a hadsereg, akkor minden rendben van, nem?

Itt jött el az a pont amikor témát váltottunk és elkezdtünk másról beszélni, én meg nem erősködtem, legyen hite szerint. De azért beteg egy dolog ez. Főleg, hogy emberek fejében nem áll össze az, hogy itt valami nem kerek akkor, ha mind két állítás igaz.