<blockquote rel="akagi"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="szuvorov"><blockquote rel="Panzerfaust">Ha valaki röhögni akar, így hétfő délelőt. Szóval az a lényeg, hogy Orbánék meg akarják buktatni az Obama-adminisztrációt. Sőt, az amerikai elnökválasztásba akar a magyar kormány beavatkozni
)))))
http://index.hu/belfold/2015/11/09/usa_colleen_bell_magyarorszag_washington_szazadveg_connie_mack_magyar_idok/
A zindexben egész egyszerűen nem lehet csalódni
Ne haragudj!
De "Éhes disznó makkal álmodik!"
Istenem, de jó lenne ha tényleg képes lenne erre a kis Magyarország!
Valódi nagyhatalom lennénk, megbuktatnánk a világ egyik leghatalmasabb országának kormányát, és a saját bábunkat ültetnénk az elnöki székbe.
Az USA - nak is csak olyan kis országokban sikerült mint pl. Ukrajna!
</blockquote>
Istenem, de jó lenne ha tényleg képes lenne erre a kis Magyarország!
Valódi nagyhatalom lennénk, megbuktatnánk a világ egyik leghatalmasabb országának kormányát, és a saját bábunkat ültetnénk az elnöki székbe.
Az USA - nak is csak olyan kis országokban sikerült mint pl. Ukrajna!
Pedig nem olyan bonyolult. A magyarországi költségvetésből el kell különíteni évi egymilliárd dollárt, és négyévente + egymilliárdot az amerikai képviselők és szenátorok megvételére. A négyévenkénti egymilliárdot a két esélyes tábor elnökválasztási kampányába belenyomni fele-fele arányban (500 millió a republikánusoknak és 500 millió a demokratáknak). Ezért a 4 év / 5 millárd dollárért olyan törvényeket szavaznának meg, amivel az amerikai költségvetésből éves szinten minimum 5-10 milliárd dollár támogatás jönne Magyarországnak pénzben, technológiában, haditechnikában, és rendkívüli esetekben további milliárdok. És ami röhely az egészben, hogy ez amit leírtam, <b>amerikában legális</b>!!!</blockquote>
Ne haragudj!
De "Éhes disznó makkal álmodik!"
</blockquote>
Talán valótlanságot írtam?
</blockquote>
Nem!
A fentiekre reagáltam.