Mert Magyarország nevezetű topik és kell egy levezető....!Ez a blikkes úszós téma mióta való ide???
Bocsika!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert Magyarország nevezetű topik és kell egy levezető....!Ez a blikkes úszós téma mióta való ide???
Sokat beszelunk arrol, hogy meg kell valtoztatni a rendszert. (Finomhangilni, igazsagosabba tenni, blabla) Valahol el fog kezdodni a valtozas, es az nem a politika lesz. Ha van esze a mostani vezetesnek akkor inkabb az elere all az ilyen folyamatoknak. Tessek, a forum ujra a biztonsagpolitakae.Ez a blikkes úszós téma mióta való ide???
Az egy masik kerdes, hogy ha sikerulne egy ladbarugo vb-t rendeznunk - az ukiknak sikerult! :/
<i>"Nem tudom, Te milyen idős vagy, <b>de nekem a jövőmet élik fel most ezek a sportba ölt pénzek</b>, az, hogy az éhenhalás szélén az utolsó pénzt ékszerre költi az állam. A feje tetején van minden.
De Te nem érted, miért vagyok frusztrált.... hát a székről lefordulok....
Hol élsz te, akváriumban?"</i>
1. A kiemelt részhez:
Segélyen vagy közmunkán élsz? Mert ha nem akkor kb. semmi köze nincs a sportra költött pénznek a te megélhetésednek.
2. Az egészségügyben vannak gondok, de a sport is egészségügyi kérdés. Aki sportol az egészségesebb, ennyi.
Az egészségügy helyzete meg nem most lett sz@r, amióta élek egy nagy kalap sz@r az egész. Remélem ott is elindul az a fejlődés ami más területeken már zajlik.
(Sőt, nekem van egy olyan összeesküvés elméletem, hogy azért ilyen ramaty az egészségügy, hogy minél több nyugdíjas haljon bele, így hosszú távon spórol az állam egy csomó pénzt.
De ezt nem kell komolyan venni XD )
3. Nem akváriumban élek, de a tapasztalatom az, hogy aki tanul és dolgozik annak jó. Ez az én egyik kis rövid életbölcsességem.
A másik az, hogy az embernek ne legyenek irreális igényei és akkor nem lesz frusztrált.
Csak roviden, mert volt ilyen vonal is:
1. Epeszu kormany versenysportra egy fillert sem kolt, tomegsportra rengeteget.
2. Szinten nem kolt muveszetre (muveszekre) egy fillert sem, azonban kolt kozossegi helyekre, ahol az emberek tanulhatnak, muvelodhetnek, kulturalodhatnak.
Ez a blikkes úszós téma mióta való ide???
Csak roviden, mert volt ilyen vonal is:
2. Szinten nem kolt muveszetre (muveszekre) egy fillert sem, azonban kolt kozossegi helyekre, ahol az emberek tanulhatnak, muvelodhetnek, kulturalodhatnak.
<blockquote rel="2ndt">Csak roviden, mert volt ilyen vonal is: