tarzaan
Az izraeli kerites nem ideiglenes hatarzarnak epult. Miert azzal hasonlitod ossze?
Raadasul elobb vagy utobb meg fog szunni ez a nepvandorlas. Rohadtul nem Ovi hibaja, hogy meg nem kaptak eszbe a brusszeli es a berlini nagyokosok. Csodat azert ne varjznk mar tole.
Miért, szerinted ez a helyzet ideiglenes? Mert szerintem mondjuk visszamenve fél évvel ezelőttre, semmi jel nem utal arra, hogy a migránsroham belátható időn belül véget érne.
Az nem Ovi hibája, hogy Brüsszelben nem kaptak észbe.
De az már az övé, hogy a kerítéssel olcsójánoskodik (miközben Makovecstadion meg makoveckazánház meg kivasút van/lesz a kertje végében) miközben szájszabadságharcban guinnes rekorder.
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="tomcat1"><blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="plushun"><blockquote rel="blogen">Jönnek a zozók megint!
https://kuruc.info/r/2/155413/
Tűzparancsot kiadni. </blockquote>
Orbán ahhoz gyáva.
</blockquote>
Nem gyáva.
Neki legalább van esze, nem úgy mint egyeseknek..
</blockquote>
Jajj, bántsák szegény Viktort.
De ha már így reagáltál, fejtsd már ki nekem, hogy mi ebben az okosság. Érdeklődve várom.</blockquote>
Nem vagyok párttag.
Aktivista se.
Biztonságilag már meg kellett volna építeni, vagy egyéb komoly dolgot tenni.
De
A politikai helyzet, pillanat fontosabb belföldre és külföldre is mutatni (nem akartunk falat, de a kerítést átvágták...) vagy valami hasonló..</blockquote>
Hagyjuk már ezt a süketelést. Ha védelmi helyzet van, akkor védelmi helyzet van, pont.
Amit meg írsz, hogy "nem akartunk falat, de a kerítést átvágták..." az pont oylan utólagos bizonyítványmagyarázás, mint amikor a keletinél kialakult helyzetet azzal mentegették a fidesznyik fórumozók, hogy meg kellett mutatnia pesti népeknek meg avilágnak, hogy miért is kell kerítés.
Amikor arról van szó, hogy évekre a nyakunkon ragadhat több ezer/tízezer 80-as iq-jú iszlamista, akkor nem patikamérlegen kell adagolni a diplomáciát (főleg hogy a nagy arccal beszólogatás azért közben megy, de csak a kisebb szereplők felé).
A fórumon is felvetődött már régebben is, de gondolom fosnak a visszhangtól. Pedig nem is kéne feltétlen nagyfeszültség (és ne mis állandóan).