Eddig csak potyadoztak napi 30-50fő, de ha hétfő-keddre az a 11000 ideér, kezdődik minden előröl.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="lgabo">Hát ha a jelenlegi egyetemistákra gondolsz én nem nagyon lennék rájuk büszke a helyedben. Vagy azokra a magasan kvalifikált nemzetiekre akik nyugaton tömik a zsebüket és nagy pofával szidják az itthoni rendszert?
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="tindalos">"Jelenleg napi 10 000 helyett napi 150 jön, akiket elkapnak és kitoloncolnak. Ettől többet libeurópában nem tehetsz."
Ezt miért nem idézed Juli2? Talán kellemetlen?
Facepalm
Amúgy vicces ez a likudozás... Számolják már meg hány zsidó van a lobbikban és hány embert rúgtak ki a pártból aki ezt szóvá merte tenni.
Ha ilyet építettünk volna másnaptól a USA+Német egyesített erők "védik" a Magyar határt.<blockquote rel="tarzaan">
Egy rendes, hatékony és relatíve kis élőerővel védhető kerítésrendszer még csak nem is hasonlít ahhoz, mint amit nálunk összehoztak.
https://www.google.hu/search?q=israel+fence&tbm=isch&tbo
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="lgabo">Hát ha a jelenlegi egyetemistákra gondolsz én nem nagyon lennék rájuk büszke a helyedben. Vagy azokra a magasan kvalifikált nemzetiekre akik nyugaton tömik a zsebüket és nagy pofával szidják az itthoni rendszert?
Ráadásul úgy lopnak, hogy közben minden mutatójuk jobb, mint az előző kormányoké, és nem csak a gazdaságról van szó, elég, ha kimész Budapesten az utcára, és körbe nézel mi épült fel öt év alatt, ami 20 év alatt is képtelen volt a "nemlopó" üvegzsebesek alatt megépülni.
<blockquote rel="Panzerfaust"><blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="lgabo">Hát ha a jelenlegi egyetemistákra gondolsz én nem nagyon lennék rájuk büszke a helyedben. Vagy azokra a magasan kvalifikált nemzetiekre akik nyugaton tömik a zsebüket és nagy pofával szidják az itthoni rendszert?
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="Panzerfaust"><blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="lgabo">Hát ha a jelenlegi egyetemistákra gondolsz én nem nagyon lennék rájuk büszke a helyedben. Vagy azokra a magasan kvalifikált nemzetiekre akik nyugaton tömik a zsebüket és nagy pofával szidják az itthoni rendszert?
<blockquote rel="jurgenbauer">
Ráadásul úgy lopnak, hogy közben minden mutatójuk jobb, mint az előző kormányoké, és nem csak a gazdaságról van szó, elég, ha kimész Budapesten az utcára, és körbe nézel mi épült fel öt év alatt, ami 20 év alatt is képtelen volt a "nemlopó" üvegzsebesek alatt megépülni.
<b>„A magyar határzár megbukott”</b>
Egyre nő az illegális határátlépők száma Magyarországon. A BBC cikket közölt a déli határt védő kerítés kudarcáról.
http://nol.hu/kulfold/a-magyar-hatarzar-megbukott-1602581
Csak a vak nem látta előre, hogy az a sebtiben felhúzott, rögtönzött tákolmány csak parasztvakításra jó, és amint megindul ellene a roham, elvérzik.
Továbbra is kérdem a fidesznyikektől, mégis miben bíztak mondjuk november vége óta, amikor is befejezettnek nyilvánították az építést munkálatokat.
Miért nem lehetett elkezdeni egy tisztességes, kisszámú élőerővel védhető, több évre szóló védmű építését?
És miért nincs semmi jele annak, hogy ha késve is, akkor elkezdik a dolgot?
<blockquote rel="zeal">tarzaan
Az izraeli kerites nem ideiglenes hatarzarnak epult. Miert azzal hasonlitod ossze?
Raadasul elobb vagy utobb meg fog szunni ez a nepvandorlas. Rohadtul nem Ovi hibaja, hogy meg nem kaptak eszbe a brusszeli es a berlini nagyokosok. Csodat azert ne varjznk mar tole.
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="tomcat1"><blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="plushun"><blockquote rel="blogen">Jönnek a zozók megint!
https://kuruc.info/r/2/155413/
Anno sokat csavarogtam az Árpád vonal bunkereinek tájékán. Mi több beszéltem olyan öregekkel akik a körösmezi harcok idején gyerekek voltak. Többen állították, hogy egyes helyeken áramot vezettek a magyar katonák a szögesdrót akadályokba. Persze nem nonstop ment a kakaó, hanem ha Iván rohamra lendült akkor beröffentettek pár generátort és adj neki. Nem lehetne ezt a módszert a határon is alkalmazni?
<blockquote rel="lgabo">Hát ha a jelenlegi egyetemistákra gondolsz én nem nagyon lennék rájuk büszke a helyedben. Vagy azokra a magasan kvalifikált nemzetiekre akik nyugaton tömik a zsebüket és nagy pofával szidják az itthoni rendszert?
<blockquote rel="Panzerfaust"><blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="Panzerfaust"><blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="lgabo">Hát ha a jelenlegi egyetemistákra gondolsz én nem nagyon lennék rájuk büszke a helyedben. Vagy azokra a magasan kvalifikált nemzetiekre akik nyugaton tömik a zsebüket és nagy pofával szidják az itthoni rendszert?