<blockquote rel="formosa">Én utálom ovit és a focit is. De a beszéd elleni tüntetés tényleg jó volt!
Mehettél volna az orosz követség elé is protestálni. Az is a te műfajod
És szerinted ki legyen a miniszterelnök ? Mcdonalds ?
</blockquote>
Ukrajnában van valami Szakács Vilmos, állítólag ő fel tudja a korrupciót számolni, teljesen hiteles arc lenne, meg még a baltikumból, Romániából, és persze az USÁ-ból is lehetne hívni szakértőket a kormányba, miniszteri, vagy államtitkári szinten.
Meg szerintem a kórházak helyzetét is meglehetne oldani, hogy kiprivatizálnánk, persze elsősorban a nyugati cégek jöhetnének szóba, az se baj, ha gyógyszergyártó érdekeltséggel, hisz ott úgy is jobban értenek hozzá, meg felvennénk Szíriai agysebész fiatalembereket is. A földet meg oda lehetne adni holland és osztrák gazdáknak ugyan így kedvező feltételekkel, hogy a fejlett gazdálkodási technológiát behozzák, de én szívesen látnék nagy amerikai cégeket is. Vasutat odaadnánk a németeknek, a közüzemi szolgáltatókat mondjuk a franciáknak és el is érkeztünk a kánaánhoz. (Ja haderőre se költenék, minek vadászgép, majd fizetünk az USÁ-nak, hogy védje a légterünket az oroszoktól, szárazföldön is jobban járnánk, hogy ha befizetnénk a honvédségre költött pénzt a NATO kasszába és majd amerikai, meg más szövetségesek települnek ide.)