Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fú, gyerekek, ti ezt tudtátok ?
Az oroszok markában vagyunk )) És nem csak a spájzban ))
http://index.hu/belfold/2016/04/07/kozel_negyven_oldal_tolja_oroszorszag_szekeret_magyarorszagon/
A magyar közönséget célzó oldalakat a cikk szerint jellemzően:
Nem Magyarországon bejegyzett lájkvadász oldalak, sok álhírrel, gyakran migránsok által elkövetett brutális bűntényekről, erőszakról (ezekből van a legtöbb, például Aktívblog.net, Meteon.org, Titkolthírek.hu)
A világ eseményeit az orosz bel- és külpolitika szemszögéből magyarázzák (Hídfő.ru, Oroszhírek.hu, Orientalista.hu)
Kizárólag migrációval kapcsolatos (ál)híreket közölnek. (Napimigráns.com)
Jobbik-közeli szájtok (Kuruc.info, Szentkoronaradio.hu, Alfahír.hu)
Klasszikus szélsőjobboldali, „magyar sorskérdés” szájtok
Akkor mi is fizetett kommentelők vagyunk ? Bakker, ezt nem tudtam ....
Fú, gyerekek, ti ezt tudtátok ?
Az oroszok markában vagyunk )) És nem csak a spájzban ))
http://index.hu/belfold/2016/04/07/kozel_negyven_oldal_tolja_oroszorszag_szekeret_magyarorszagon/
A magyar közönséget célzó oldalakat a cikk szerint jellemzően:
Nem Magyarországon bejegyzett lájkvadász oldalak, sok álhírrel, gyakran migránsok által elkövetett brutális bűntényekről, erőszakról (ezekből van a legtöbb, például Aktívblog.net, Meteon.org, Titkolthírek.hu)
A világ eseményeit az orosz bel- és külpolitika szemszögéből magyarázzák (Hídfő.ru, Oroszhírek.hu, Orientalista.hu)
Kizárólag migrációval kapcsolatos (ál)híreket közölnek. (Napimigráns.com)
Jobbik-közeli szájtok (Kuruc.info, Szentkoronaradio.hu, Alfahír.hu)
Klasszikus szélsőjobboldali, „magyar sorskérdés” szájtok
Akkor mi is fizetett kommentelők vagyunk ? Bakker, ezt nem tudtam ....
Ha Aranynak jó volt akkor nekem is.
Jól megszakértették. Kár, hogy az "orosz propaganda" által elmondottakat nem nagyon tudják tényszerűen cáfolni. Szinte soha...
</blockquote>Ma van a nemzetközi roma nap:
http://www.origo.hu/itthon/20160408-nemzetkozi-roma-nap-roma-cigany-budapest.html
Kommentek között van egy diskurzus arról, hogy roma vagy cigány a nem rasszista megnevezés...
Nekem erről Fábry egyik mondata jut eszembe:
<blockquote>Ha Aranynak jó volt akkor nekem is.
az, hogy köcsög marso hirdeti a nokian gumit oszt nincs is nekik. 3 hétig igérgették aztután bevallották hogy fingjuk nincs mikor lesz de valószínűleg hónapokig nem.Ezt most scan-eltem, szerintem elég jól mutatja mi a probléma az országgal... (Aki elsőként megtalálja mire gondoltam kap egy virtuális simogatást.).
http://www.honvedelem.hu/cikk/56558_a_szovjetek_kivonulasa_a_fuggetlenseget_jelentette_magyarorszag_szamara
Ezt most scan-eltem, szerintem elég jól mutatja mi a probléma az országgal... (Aki elsőként megtalálja mire gondoltam kap egy virtuális simogatást.).
Basszus, de ugyes ez a szelhamos. Pont azokat tamadja akik vedtelenek.
Otthon vedezheto munka.... 06-<b>90</b>-... Emeltdijas telefonszam.
...
Írtam a német AudioPress-nek, hogy egy kis szutyok magyar cég a nevüket felhasználna csap be embereket, kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye.
Kommentek között van egy diskurzus arról, hogy roma vagy cigány a nem rasszista megnevezés...
<blockquote rel="Eltorro">Kommentek között van egy diskurzus arról, hogy roma vagy cigány a nem rasszista megnevezés...
Magyarországon közel kilencven olyan honlap és blog működhet, amelyek beleillenek az orosz információs hadviselést bemutató leírásokba. Többségükről nehéz eldönteni, hogy önszorgalomból szolgálják-e ki az orosz propagandacélokat, vagy egy nagyobb dezinformációs hálózat részei. De mit árulnak el róluk az interneten maguk után hagyott nyomaik?
http://vs.hu/kozelet/osszes/bivalybasznadi-alhirvallalkozok-es-oroszorszag-magyar-hangjai-0407
Nézettségi számból való megállapítás, ami nem lehet így igaz, hiszen az érdeklődésből, kíváncsiságból történő megtekintés nem jelenti azt, hogy sikere van. Ilyet csak egy konkrétan erre a célra használható szavazási rész mutathat rá.
A kint levő katonák nevetség tárgyai, hiszen nem őrizhetnek, így kitoloncolhatnak vagy megsemmisítenek, hanem csak összegyűjtenek. Ezt bármilyen, erre a célra odaküldött szerv embere megteheti, aki ilyenre felhatalmazást kapott. Na, ők nem lennének nevetség tárgyai.
Határőrséget addig nem hozhatunk újra létre, míg a határainkat nem könyvelik el újra csak Magyarország határának, hogy így azt tehessünk vele és rajta, amit a tulajdonosi jogaink szerint, megtehetünk. Vagy akkor, ha az EU hoz erre egy törvényt, de akkor is egy olyat, hogy mindenki a saját határait védi, és csak akkor lehet ott más országbeli, ha ilyen felkérés érkezik irányába, és az azt meg is teszi. Vagy még végesetben akkor, ha kijelentik, hogy háború van, aminek szerintem, már érezzük az előszelét.
Ellenberger, elrettentő ez a megjelenés, hiába is jártatja a száját bárki is miatta. Csak képzeljük azt el, mi történne akkor, ha nem lennénk így jelen, és ez alkalmat biztosítana a ránk törők számára, hogy egy nagyobb létszámmal tolják át a szánalmasok által kerítésnek nevezett határzárépítményünket, és arra kéne reagálnia a kint levő gyalogoknak és lovasoknak és a terepjáróval kint levőknek. Milyen hatásfokkal lennének képesek ellenállni az így ért támadásnak?