Oldalakon át volt róla szó itt is, hogy a "nagyfőnök" már sehol nem főnök. Ahogyan arról is, hogy a mozgalomhoz nem köthető helyekről is előszedik a tudomásukra jutott fegyverzeti anyagokat és az ügyhöz csatolják.Komolyan nem értem én ezeket a "hungaristákat". A nagyfőnök(?) bukik, balhé van ezerrel, a TEK harap mindenre ami pukkan. Épeszű terrorista egy ilyen szituban vízipisztolyt se mer tartani, de mit tesz ilyenkor az cuki magyar szélsőséges? Jól eldugja az illegális cuccot a sifonérba ahelyett, hogy a Dunába suvasztaná lehetőleg darabokra szedve. Ezek vagy nagyon szélsőségesek, vagy nagyon csórók és nincs pénzük másikat beújítani, vagy egyszerűen valaki valakiket nagyon hülyének néz.
Amúgy őszintén nem tudom miért divat őket hülyének nézni. Van másik közösség ami majd 30 év ellenszélben is életben maradt?
Az sem tűnik fel, hogy 11 helyszínről egy videó készült ahol lőszert sem találtak (ergo hatástalanított volt a seprőnyél is), ez most a tizensokadik razzia és itt sikerült végre valahára két pisztolyt összeszedni?