Akkor csak röviden,szakrális,az ami Isteni,mint egy másik topikban említettem volt,24 (ember) teremtési projekt indult el a földön egyszerre,mind a 24 projekt,nevezhetjük nemzeteknek is őket,24 féle programot,feladatot kapott,ehhez megfelelő genetikai állományt,fizikai testet,rasszt.
Mára ebből 6 nevezhető még szakrálisnak,a többi feloldódott,kiirtódott,feladta szakralitását a történelem viharaiban.Messze a legszakrálisabb nép a zsidók jelenleg,3 még aki úgy néz ki kibírják a radírozást,mi,és még egy a határon ingadozunk jelenleg,talán 2 évünk lehet még,hogy visszataláljunk az útra,visszatérjünk az ősiségünkhöz,ősi Isteneinkhez,Istennőinkhez,csak velük élhetjük túl,ami most ránk vár,vagy mi is eltűnünk a süllyesztőben.
A nagyfőnök minden csapatnak adott saját kisfőnököket,akik gondoskodnak a csapatjukról,hogy bejárja az utat,végrehajtsa a programot,amit kapott,amit elvállaltunk,mikor lejöttünk ide.
Próbálok rövid,de érthető lenni,a lényeg,hogy minden csapatnak "a vérében van" a programja,ezért is lett az utóbbi évszázadokban összenyitva a sárteke,hogy keveredjenek a népek, programok,csesződjenek el a feladatok.Tudni illik minden népnek,hogy ki az utazó,honnan jött,és hová tart,mint említettem,az ember hármassága a test,a lélek(a tudomány morfogenetikus mezőnek hívja),és a szellem.Mindenki közel 26 000 évig játszhat itt a porban,mindannyiónknak van egy teljes,26 000 évre szóló életterve,és mindannyiónknak van 1-1 életre szóló terve is,amit minden születéskor elindít,és él.Nem meglepő módon,igen erős ellenszélben játszunk végig,hiszen vannak itt ellenérdekelt erők is abban,hogy mindenki követhesse az élettervét,mert akkor egyszer csak nem lenne már szükség rájuk,ezért ők komolyan tesznek is azért,hogy ne unatkozzunkk itt,féljünk,aggódjunk,rettegjünk,gyilkolásszunk eleget.Azonban,amíg tartod a kapcsolatot a kisfőnökeiddel,nem bírnak veled,amíg tudod,hogy ez csak játék,nem halhatsz meg,csak a tested,meg az agyad múlik,nincs fogás rajtad.Amíg tudod,hogy az életed nem véges,hanem azért vagy itt,hogy fenntartható módon,folyamatosan fejlődj,amikor meg letudtad az idődet,hazamehetsz,és mi vár,akkor sosem adod fel,sosem kísérted a kis,vagy a nagyfőnököt.Nem ítélsz,hogy ne ítéltess,elfogadsz mindent,amit elédtesz az élet,hiszen tudod,hogy azt te tetted oda magadnak,csak sokkal magasabb tudat szinten,Tudod,hogy nincs bűn,és nincs büntetés,nem kell félned a haláltól,mert nem vár ott a nagyfőnök,a 10 hülye parancsolatával,hogy na,kisfiam,milyen volt ott lent,majd megmér,és mész a pokolba,mert nincs ember aki be tudná tartani,amit kappan pápák kitaláltak neked.Saját magaddal fogsz találkozni,és te döntöd majd el,hogy sikerült e mindent megélned,amiért lementél,vagy nem,és ahhoz képest állítod össze a következő életed.Todod,hogy én vagyok,vagyis mindennek ami történik veled az életben én vagy ok,az én előző tetteimnek a következménye,akár ebből,akár a régebbi életeimből következik,és meg is tudod oldani.Sosem a szomszéd,vagy az asszony,vagy a főnököd,vagy a politika hibás azért,ami éppen nem tetszik neked,hanem te magad,te döntöttél úgy,hogy ezt most,itt megtapasztalod.Sosem az orvos,vagy a gyógyszer gyógyít meg,hanem te magad,mikor azzal jöttél le,hogy x betegséget ilyen,vagy,olyan végeredménnyel megtapasztalsz.Tudod,hogy tartsd karban a tested,hogy kiszolgáljon téged,de nem ragaszkodsz hozzá,mert csak egy eszköz,ami azért van,hogy az érzékszerveivel meg tudd tapasztalni,az anyagi világban mindent,örömöt,bánatot,fájdalmat,kéjt,éhséget,lakomát,hideget,meleget,egészséget,betegséget,stb.
Nagy téma ez,ha van rá igény,meg felület,válaszolok bővebben.
Talán nem meglepő,a mi programunk az,hogy ezt a tudást megtartsuk,továbbadjuk,de csak azoknak,akik kérik,körbehordozzuk a földbolygón,minden földrészen ott vannak a nyomaink,sok,sok ezer évvel ezelőttről.Természetesen közben feladatunk lenne,hogy magunkra is vigyázzunk,sokasodjunk,szaporodjunk,befogadjuk akik így szeretnének élni,gyógyítsunk fűvel,fával,síppal,dobbal,nádihegedűvel,megtanítsuk ezt bárkinek,aki kéri.Amíg követjük a programunkat,nem érhet minket baj,nem halnak meg a csecsemők,nem betegszünk meg,szépek a lányaink,és termékenyek,és a fiaink is
,és természetesen ha kezet emelnek ránk akkor kis leckét kapnak abból,hogy mi is a jelentése az "áldott napfénytől is könnyes lesz a szemed" kifejezésünknek,ha esetleg nem menne nekünk akkor a kisfőnökünk beavatkozhat,és be is avatkozott párszor,akár közvetlenül is,akkor picit ráolvadnak a csontokra a fém fegyverek,városállamok tűnnek el egy óra alatt,vagy 6-10 szeres túlerőt vágunk le karcolásokkal magunkon.Ez az opció most is áll,csak vissza kéne fordulni az útra,és fel/ rá kellene ébrednünk,hogy kik is vagyunk.Nem véletlenül boldogtalan a Magyarok nagy része,mert nem a saját programját éli,a képünkbe nyomnak hülyénél is hülyébb programokat,legyél sikeres,szép,vegyél még egy műanyag szt@rt,dolgozz többet,keress többet,stb,és megyünk utána,mint légy a sz@rra,ez alól magam sem vagyok kivétel,több,igen okos döntéseimet egyengetek ki,bő 1 évtizede,szóval megfutottam én is köreimet ügyesen.
Természetesen a mi programunk nem jobb,vagy több mint bármelyik másik népé,vagy fontosabb,nem vagyunk különbek senkinél.
Épp csak mindent tudtunk,és mindenkinek tudtunk segíteni,ha ránk szorult.Kozmikus tudásunk volt,kozmikus jelrendszerünk(rovásírás),és abból,a kozmikus,legősibb nyelvből,amit az egész világegyetem minden értelmes lénye megért-még ha nem is hanghullámok formájában kommunikál- a nyelvünk,tartalmaz még részleteket.
Szóval van,lenne mihez nyúlni.