Valóban, én korábbi verziót néztem, abban szerepelt.Ott a jogtár liknkelve és nincs bent a listában.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valóban, én korábbi verziót néztem, abban szerepelt.Ott a jogtár liknkelve és nincs bent a listában.
De amúgy jó lenne ezt tudni pontosan.Valóban, én korábbi verziót néztem, abban szerepelt.
Az inkább panzerfaust volt egy időben. Tényleg mi van vele?Most néztem, hogy végülis 2007-ben az ezt érintő módosítást visszavonták.
Szóval..... franc se tudja. @Kurfürst a jogászunk nem?
Én is csak azért kérdeztem, mert nem egyértelmű. Ha nincs rá jogszabály, akkor én holnaptól így megyek ki az utcára (KORONAPRÚF BODYÁRMÓR):De amúgy jó lenne ezt tudni pontosan.
Persze,teljesen igazad van,nekem sem a kedvenc forgatókönyvem,gondolhatod....Az a helyzet, hogy egy résszel egyetértek, de a jó kapcsolatok megtartása mellett én nem engedném be Kínát, még az integritásunk őrzésére sem. Túl sokba kerülne, egy a hazájában túltolt totalitással már vitatkozott rendszer részéről. Idegenben még durvábban. Nem lenne túl baráti dolog egy táborban han-t tanulni az integritás őrzése végett, mert bejöttek a felszabadítók. Akkor már inkább a kozákok.
Hát persze. Akiröl az ominózus vers szól,az invitálta be. Ezt írtam....Ady az építőiparban is dolgozott, szabadkőműves volt
Ady, a szabadkőműves
Ady Endre 1912. március 5-én kezdeményezte a Martinovics Páholyba való felvételét. A kapott szívélyes ajánlásoknak köszönhetően fel is vették, de a páholy mindennapi életében nem vett részt.mnl.gov.hu
Semmi ilyesmi nincs a hatályos jogszabályban, szabadon vásárolható és tartható jelenleg.175/2003 kormányrendelet értelmében nem.
Ha már te irodalmi művel hozakodtál,de inkább nevezzük szellemi okádásnak,engedd meg hogy én is válaszoljak neked hasonló módon. Mert nekem,és minden józanul gondolkodó embernek ugyan ez jut az eszébe a libsi baloldalról.Na. Vórós tár felé borulás azért elégnépszerű manapság bizonyos zavaros hazaffyas körökben....
Igen, valamikor 2010 után kivették a KKV eszközök közül, amikor volt a nagy felbuzdulás az önvédelem legalizálása kapcsán, azóta ez rendes kereskedelmi forgalomban kapható eszközök közé tartozik.De amúgy Eu-s military boltokban simán árulják a LVL IV-es standalone plateket, meg a kevlár biliket.
Áh, király! (ha van rá 100+ ropid )Igen, valamikor 2010 után kivették a KKV eszközök közül, amikor volt a nagy felbuzdulás az önvédelem legalizálása kapcsán, azóta ez rendes kereskedelmi forgalomban kapható eszközök közé tartozik.
Igen, jól álcázza a sörpocakot.Áh, király! (ha van rá 100+ ropid )
Bár meztelen felsőtesten viselve mekkora partiarc lehetnék
Pár napja a kurucon láttam.Az inkább panzerfaust volt egy időben. Tényleg mi van vele?
Amikor a hong kongi tüntetések mentek akkor küldtek amcsiknak tesztelésre pár helyi készítésű mellényt. Az amcsi fegyverteszter rednexek először kiröhögték, de kiderült, hogy megvéd. Bár mondták, ha ebben meglőnek nem sétálsz el, mert olyan sérüléseid lesznek, de túléled, a lövedék nem megy beléd.Áh, király! (ha van rá 100+ ropid )
Bár meztelen felsőtesten viselve mekkora partiarc lehetnék
és akkor mivan? :d karinthy meg nemvolt szabadkőműves,pedig zsidó volt,ami nyilván magától értetődően magyarellenes vakoló ármánykodót jelent DDDAdy az építőiparban is dolgozott, szabadkőműves volt
Ady, a szabadkőműves
Ady Endre 1912. március 5-én kezdeményezte a Martinovics Páholyba való felvételét. A kapott szívélyes ajánlásoknak köszönhetően fel is vették, de a páholy mindennapi életében nem vett részt.mnl.gov.hu
Karinthy az egyik kedvenc szerzőmés akkor mivan? :d karinthy meg nemvolt szabadkőműves,pedig zsidó volt,ami nyilván magától értetődően magyarellenes vakoló ármánykodót jelent DDD
Áhhh, nincs is jobb, mint egy redneck készítésű fegyveres videóAmikor a hong kongi tüntetések mentek akkor küldtek amcsiknak tesztelésre pár helyi készítésű mellényt. Az amcsi fegyverteszter rednexek először kiröhögték, de kiderült, hogy megvéd. Bár mondták, ha ebben meglőnek nem sétálsz el, mert olyan sérüléseid lesznek, de túléled, a lövedék nem megy beléd.
Asszem ez az, 25 USD.
Úgy nézem, hogy lehet jobban jársz, hát átmegy rajtad az az fmj, akkor a roncsolás...Amikor a hong kongi tüntetések mentek akkor küldtek amcsiknak tesztelésre pár helyi készítésű mellényt. Az amcsi fegyverteszter rednexek először kiröhögték, de kiderült, hogy megvéd. Bár mondták, ha ebben meglőnek nem sétálsz el, mert olyan sérüléseid lesznek, de túléled, a lövedék nem megy beléd.
Asszem ez az, 25 USD.
Az ütések keményebb belső vérzést okoznak itt, mint egy tár 9mm-es.Úgy nézem, hogy lehet jobban jársz, hát átmegy rajtad az az fmj, akkor a roncsolás...
Általában kedd-csütörök. Persze ettől eltérhetnek bármikor.Nem tudja valaki, hogy most gyakorlatoztak a Gripenek?
Mert már három napja hangrobbanásoktól hangos Nyíregyháza és környéke, de máskor mindig bejelentik, most meg semmi infót nem találtam róla!