Szerintem mikor fixálódott az amerikaiak létszáma, akkor még baromira nem lehetett látni, hogy ilyen rossz lesz a nemzetközi helyzet.
11 ezer jenki katona 3-4 hónaponát minden helyzetben sok.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem mikor fixálódott az amerikaiak létszáma, akkor még baromira nem lehetett látni, hogy ilyen rossz lesz a nemzetközi helyzet.
Én úgy 12-15 évvel ezelőtt kezdtem el idénre(kimondottan 2021-re) jósolni, hogy ilyen lesz a helyzet, természetesen minden ismerősöm hülyének nézett. Manapság már inkább vidéken laknak, ha beütne a szar. Szóval de, lehetett látni.Szerintem mikor fixálódott az amerikaiak létszáma, akkor még baromira nem lehetett látni, hogy ilyen rossz lesz a nemzetközi helyzet.
Én a DK mai EU vonalával egyetértek, de az ilyenek miatt soha nem szavaznék Gyurcsányra.Ez kész!
Az megvan, amikor Gyurcsány sok kínai diákot akart idehívni?
Csúcsra járatja az ellenzék, és azon belül a Demokratikus Koalíció a kormány elleni hadjáratot a Budapestre tervezett kínai egyetem kapcsán. Ugyanígy támadják a kínai vakcinát is, valamint minden...www.vadhajtasok.hu
Én a DK mai EU vonalával egyetértek, de az ilyenek miatt soha nem szavaznék Gyurcsányra.
Pontosan ugyanúgy benne volt Putyin valagában is, mint ahogy most Orbán ki sem látszik belőle, és ez az én szememben a hazaárulás minősített esete. Ugyanúgy forgatja a köpönyeget mindkettő, nincsenek emögött elvek, egyszer a ruszkik felé, egyszer nyugat felé hajlik a takonygerincük, ahogy éppen a pillanatnyi érdekük kívánja. Orbánnak is, Gyurcsánynak is, ugyanolyan elvtelen hazaáruló mindkettő. Szükségük is van egymásra, hogy legyen kivel riogatniuk a saját szektájukat.
Jajj nemá, nehogy elkezdje megint...Egyetértessz azzal, hogy meg kell szüntetni a nemzetállamokat és helyettük legyen egy Európai Egyesült Államok?
Kedves Gari......Én a DK mai EU vonalával egyetértek, de az ilyenek miatt soha nem szavaznék Gyurcsányra.
Pontosan ugyanúgy benne volt Putyin valagában is, mint ahogy most Orbán ki sem látszik belőle, és ez az én szememben a hazaárulás minősített esete. Ugyanúgy forgatja a köpönyeget mindkettő, nincsenek emögött elvek, egyszer a ruszkik felé, egyszer nyugat felé hajlik a takonygerincük, ahogy éppen a pillanatnyi érdekük kívánja. Orbánnak is, Gyurcsánynak is, ugyanolyan elvtelen hazaáruló mindkettő. Szükségük is van egymásra, hogy legyen kivel riogatniuk a saját szektájukat.
Én a DK mai EU vonalával egyetértek, de az ilyenek miatt soha nem szavaznék Gyurcsányra.
Jajj nemá, nehogy elkezdje megint...
Addig jó...Mért, egyetért vele? Nem követem a munkásságát.-
Nálunk mi a helyzet, kiadott már valami állásfoglalást a kulugy, az agresszor ellen /mellett?
Igen, természetesen.Egyetértessz azzal, hogy meg kell szüntetni a nemzetállamokat és helyettük legyen egy Európai Egyesült Államok?
"Angliának nincsenek örök barátai, Angliának nincsenek örök ellenségei, Angliának érdekei vannak."Egyetértessz azzal, hogy meg kell szüntetni a nemzetállamokat és helyettük legyen egy Európai Egyesült Államok?
"Angliának nincsenek örök barátai, Angliának nincsenek örök ellenségei, Angliának érdekei vannak."
"We have no eternal allies, and we have no perpetual enemies. Our interests are eternal and perpetual, and those interests it is our duty to follow."
Lord Palmertson brit miniszterelnök
1848. március 1.
Bevallva, beavallatlanul, de a nyugat szerint pont ez OV bűne, hogy se nem gyarmat, se nem csatlós, ezt a kis országot úgyiránytja mint a nagyok az övéket.
Ha egy vezető, jelen esetben OV majd nem így gondolkodik, ha nem a Magyar érdekeket tartja szem előtt, majd akkor kell elzavarni.
A nyugat ideológiákat, eszméket is ránk akar tolni, amig a kelet pragmatikus.
Semmiképp ne legyen Európai Egyesült Államok.
Igen, természetesen.
Attól függ te melyik oldalon állsz.Akkor te bizony ellenség vagy.
Attól függ te melyik oldalon állsz.
Én az EU része vagyok, a szövetségesem a NATO, az USA.
A ruszkik, kína a másik oldalon vannak.
És van a Harmadik Út, bár engem nem kérdeztél, de én itt állok. Egy megreformált EU-n belüli magyar patriota politika!Attól függ te melyik oldalon állsz.
Én az EU része vagyok, a szövetségesem a NATO, az USA.
A ruszkik, kína a másik oldalon vannak.