Csak neked egy link a baloldali ellenzékiséggel abszolút nem vádolható Mandínertől az ügyészségi nyomozásról az Ördög Ügyvédje kapcsán.
csak a jobb oldali sajtóból tájékozódsz
Nem azt mondtam, hogy nincs szó, hanem nem olyan szintű üldözés, meg téma a jobboldali sajtóban, mint azt beállítottad. Nagyon kevés sajtót nézek már, De ha pl. a a HTKA-ról megy valami konkrét cikkre link, akkor megnézem az olyan oldalt is, amit amúgy nem. De nem is lehetne kikerülni a parizeles reklámokat, a youtube folyamatosan feldob 2-3 partizán videót, meg egy puszért, pedig több mint egy éve rá se kattintottam egyikre sem, potyondira meg egyszer, a facebookon is mindig valami prolipeti, vagy hatházy szembejön -tehát a témákat azért látom, ha nem is érdekel. Az meg, hogy jobb oldali sajtóból tájékozódon az nem a napi 2 perc Magyar Nemzet, meg hetente egy 45 perces videó, ami nem is napi politika. Persze valamiért ezeket nem adja fel az algoritmus. Rohadt jobboldali diktatúra...
ilyen alapon bármit meg lehet kérdőjelezni
Úgy gondolom, hogy az életben folyamatos kérdéseket tesz fel az ember. Lehet, hogy ez az én baromságom... nyilváán van, aki nem tesz fel folyamatosan kérdéseket.
sem Palkovics sem a Fidesz nem cáfolta a létezését
Magyarul meg sem erősítette. (Nézőpont kérdése?)
ők csak annyit mondtak,hogy az ellenzéki híresztelések ellenére még nem választották ki a kivitelezőket
Akkor válaszoltak, vagy nem?
Ahhoz persze nem kell nagy jóstehetség,hogy megjósoljam azt,hogy az egyetem kivitelezését a kínaiak fogják csinálni.
Látod, akkor itt a lényeg, hogy pont annyira hiteles, mint egy szuterén ablakpárkányán ücsörgő cigányasszony, hogy 'drágám, megjósolom a jövődet; aztán vagy bejön, vagy nem, de legalább egy cikk kapcsán körbehivatkozhatja egymást a sajtó egy szegmense, meg olyanokkal gerjesztheti az indulatot, ami vagy igaz, vagy sem. (50%, tehát ez már egy középszintű jóslás?
)
Mondom, ha kihangsúlyoznák, hogy ez az ő, vagy valaki véleménye, az még elfogadható lenne, mint vélemény; de mindenféle ködös dolgokra meg jóstehetségekre hivatkozva tényként beállítani -na ez nekem a gond.
Mellesleg akár még igaz is lehet, csak nem biztos, hogy ez a tény.