Én nem látom így , a Magyar Nemzetre felnézek kb. naponta, igaz, csak átfutom; meg megnézek 1-2 jobboldali politikai műsort, de igazából talán egyszer találkoztam az ördög ügyvédje témával mostanság. Lehet, hogy vannak platformok, ahol ez fel van hájpolva; én nem találkozom vele.
Egyébként ezek szerint beismered, hogy amit állítasz, arra nincs semmi kézzelfogható bizonyíték. Ami nem gond, mert meséket bárki kitalálhat, hogy nincs odaírva, hogy -az össz ellenzéki tömörülés- vélemények szerint, vagy arra gondolunk, hogy ... és akár még igaz is lehet, csak hát így... nem túl hiteles.
Már bocs, de én meg még soha nem is hallottam pl. erről a Direkt oldalról, ha nekem írnának, én se biztos, hogy válaszolnék; illetve nem tudjuk, hogy milyen stílusban, formában tették fel a kérdést, csak annyit, hogy nem válaszoltak. -Már ha ez valós egyáltalán, mert ezt is "bárki mondhassa". Sőt, konkrétan mikor egy témában megkerestek se nyilatkoztam sajtónak, pedig ott arccal, névvel bemutatkoztak, nem levelet írtak. Nem nagyon szabad ilyen válaszolgatásokba belemenni az eddigi tapasztalataink szerint.
Tehát az a véleményem, hogy mindenki sokkal hitelesebb lenne, ha mint véleményt fogalmazná meg a meséit/valóságait, nem pedig konkrét tényként.