Bàr csak a mieink is külföldről sikítoznának...Telesikítanák az egész eu-t a hazai libbantak, mint az a "fehérorosz" csaj most lengyelországban az interjún....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bàr csak a mieink is külföldről sikítoznának...Telesikítanák az egész eu-t a hazai libbantak, mint az a "fehérorosz" csaj most lengyelországban az interjún....
Haderőfejlesztési topikot pörgeti a téma.Tudunk valamit a hd.pk. lemondásáról??
Marki Zay.Rendszeren kivülről jön.Ráadásul pont keresztény konzervativ.Annyiban igaza van hogy nincs kire szavazni. Mondj nekem egy jelöltet akit szívesen látnál miniszterelnökként.
Sztem nincsenek elvei, csak hatalmas egó, amit megpörgetett a dupla hódmezős siker, azóta nincs realis helyzetértékelése. A veszprémi Kész Zoltánhoz (ő az előző ciklus sztárja volt, aztán 18-ban 15-20%-al kikapott) hasonlóan nagy pofáraesést jósolok neki.Marki Zay.Rendszeren kivülről jön.Ráadásul pont keresztény konzervativ.
De a legfontosabb az lenne,hogy ezt a bolsevik zsarnok államszervezetet kell végre már leváltani.
Csak a markát tartotta ...A Greczinek meg semmi se jutott.
Marki-Zay-nak jelenleg nincs esélye, marad Fletó és neje az MSZMP-ből. Álmodozni lehet, de kormányváltás esetén tényleg az MSZMP-t akarod visszahozni.Marki Zay.Rendszeren kivülről jön.Ráadásul pont keresztény konzervativ.
De a legfontosabb az lenne,hogy ezt a bolsevik zsarnok államszervezetet kell végre már leváltani.
Kormány elvont minden forrást,covid meg a maradékot is megvágta.Mit vársz?Ha nincs pénz egy jelképes,de nélkülözhető dologra,vegyenejk felk rá kölcsönt és müködtessék a látvány kedvéért?Pont ettől tartok, hogy igy fognak kormányozni is....
Nem járnak idén a BKV-hajók | Mandiner
A vízi járművek üzemeltetése évi 300-500 millió forint pluszköltséggel járt a BKV-nak – mondta Bolla Tibor a Telexnek.mandiner.hu
A jó, de szimbolikus dolgokat kinyírják, mből csak a zsét akatják kivenni. Nem értik, hogy az állam feladata nem pénzt keresni, hanem olyan felelős gazdálkodás, ahol úgy kell jól kormanyozni, hogy néhány veszteséges, de tarsadalmilag hasznos dolgot is életben tartunk. Mert belefér, hisz jó gazdaság, adó és allamháztartási politikával így is csökkenthető aranyosan az államadósság és stabil marad a költségvetés. Semmit sem változtak 12 év alatt, csak néhány szereplő cserélődött.
Az van most is itt.Fikusz maga az MSZMP.Marki-Zay-nak jelenleg nincs esélye, marad Fletó és neje az MSZMP-ből. Álmodozni lehet, de kormányváltás esetén tényleg az MSZMP-t akarod visszahozni.
Kormány elvont minden forrást,covid meg a maradékot is megvágta.Mit vársz?Ha nincs pénz egy jelképes,de nélkülözhető dologra,vegyenejk felk rá kölcsönt és müködtessék a látvány kedvéért?
Továbbra is erősen csodálom,hogy mennyire bekajáljátok ezt az ordinálé agitpropot.Semmi önálló gondolatsemmi kritikai hozzállás,csak a katekizmus betanult ismételgetése.
Kövér egy MSZMP pártideologus,és konkrétan kötelet ajánlott mindenkinek,aki nem fikusz seggnyaló.Ez nemzeti gondolkodás?Akinek nemtetszik a fikusz az hazaáruló és megölnivaló...Komcsi zsarnokság elve ez,nem a nemzeti egységé.A nemzet nem egynemű,a tagjai érdekei nem tökéletesen azonosak.A nemzeti egység az érdekek közös nevezője mentén alakulhat ki.A zsarnok seggét nyaló tömeg nem nemzet,hanem elnyomott nép.A zsarnoknak meg mindegy,hogy a jobbágy, kin élösködik,milyen nemzetiségű.Erdély sorsa,Trianon mutatja,hogy ez a hozzáállás hova vezet.A mostani zsarnokság is ugyanoda fog vezetni.A magyar fogy,cigány szaporodik.
A rendszer van úgy kialakitva,hogy a kivülállót bedarálja.Magát a rendszert kell leváltani ahoz,hogy megújhodhasson ország.
Ősi jognál fontosabb az ősi érdek.Nem az agitpropot kéne szajkózni,hanem az érdekeltségi viszonyokat végiggondolni.Máris kilóg a lóláb.
Igen.Mert rendszer szinten ugyan azok,csak egy másik érdekcsoport.Mint Rákosi és Kádár.Komcsi diktátor volt mind a kettő,csak az egyik durva,másik puha diktatúrát müködtetett.De a lényeg ugyan az,csak a körités más,Ezzel az a problema, hogy a masik oldal ma mar ugyanilyen aggressziven ledaralja azt, aki nem sorol be. Lasd pl Schifit.
Mivel nézeteid 95%-ban egybevágnak a Mi Hazánk programjával, miért is nem szavazol rajuk?Kormány elvont minden forrást,covid meg a maradékot is megvágta.Mit vársz?Ha nincs pénz egy jelképes,de nélkülözhető dologra,vegyenejk felk rá kölcsönt és müködtessék a látvány kedvéért?
Továbbra is erősen csodálom,hogy mennyire bekajáljátok ezt az ordinálé agitpropot.Semmi önálló gondolatsemmi kritikai hozzállás,csak a katekizmus betanult ismételgetése.
Kövér egy MSZMP pártideologus,és konkrétan kötelet ajánlott mindenkinek,aki nem fikusz seggnyaló.Ez nemzeti gondolkodás?Akinek nemtetszik a fikusz az hazaáruló és megölnivaló...Komcsi zsarnokság elve ez,nem a nemzeti egységé.A nemzet nem egynemű,a tagjai érdekei nem tökéletesen azonosak.A nemzeti egység az érdekek közös nevezője mentén alakulhat ki.A zsarnok seggét nyaló tömeg nem nemzet,hanem elnyomott nép.A zsarnoknak meg mindegy,hogy a jobbágy, kin élösködik,milyen nemzetiségű.Erdély sorsa,Trianon mutatja,hogy ez a hozzáállás hova vezet.A mostani zsarnokság is ugyanoda fog vezetni.A magyar fogy,cigány szaporodik.
A rendszer van úgy kialakitva,hogy a kivülállót bedarálja.Magát a rendszert kell leváltani ahoz,hogy megújhodhasson ország.
Ősi jognál fontosabb az ősi érdek.Nem az agitpropot kéne szajkózni,hanem az érdekeltségi viszonyokat végiggondolni.Máris kilóg a lóláb.
Én csak ahogy félszemmel ránéztem a cikk bevágott részére, azt olvastam ahelyett, hogy "megkereste a hatalom egyik embere, hogy megkereste a hatalom gyíkembere. Aztán persze rendesen elolvasva kiderült, hogy unalmasabb.Telex-interjú Karácsonnyal: egy makulátlan ember ragyogása után Vágó István lenyomta a HVG-t - PestiSrácok
A főpolgármester azt mondta, hogy megkereste őt a hatalom egyik embere – kinek neve természetesen az anonimitás homályába maradt – és arról érdeklődött, hogy mi az ára annak, hogy ne induljon az előválasztáson. Mennyit kér azért, hogy visszalépjen? A főpolgármester a telex.hu-nak adott...pestisracok.hu
"Nem véletlenül alakult úgy a naptár, hogy Karácsonyból a huszonnegyedikével együtt három nap elég."
Mert ők egy jakubinus diktatúrát csinálnának,francia forradalmat (vagy angol elődjét,ami a Cronwell Lord Protektori rendszeréhez vezetett),és nem egy nemzeti kiegyezést,nem az angol dicsőséges forradalmat.Mivel nézeteid 95%-ban egybevágnak a Mi Hazánk programjával, miért is nem szavazol rajuk?
Akkor viszont vékkép nem értelek....Az van most is itt.Fikusz maga az MSZMP.
Ezzel én is így vagyok, csak már egy jó idejeAkkor viszont vékkép nem értelek....
De jot vinnyogtam ezen, kosszepen.Én csak ahogy félszemmel ránéztem a cikk bevágott részére, azt olvastam ahelyett, hogy "megkereste a hatalom egyik embere, hogy megkereste a hatalom gyíkembere. Aztán persze rendesen elolvasva kiderült, hogy unalmasabb.