[BIZTPOL] Magyarország

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 207
33 446
113
Akkor viszont vékkép nem értelek....
Nem vagy vele egyedül.
A hatalmi klikkérdekeket szolgáló többévtizedes agitprop hatása,hogy az emberek szekértáborokban gondolkodnak.Az agitprop mindig kiragadott részeket súlykol,hogy elrejtse a rendszer lényegét (a jó hazugság az tartalmaz igazságot-csak nem az egészet)
Én viszont egy darwinista evolucionista szemléletű manus vagyok,és igy szükségszerűen rendszerben gondolkodom.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 842
19 834
113
Nem vagy vele egyedül.
A hatalmi klikkérdekeket szolgáló többévtizedes agitprop hatása,hogy az emberek szekértáborokban gondolkodnak.Az agitprop mindig kiragadott részeket súlykol,hogy elrejtse a rendszer lényegét (a jó hazugság az tartalmaz igazságot-csak nem az egészet)
Én viszont egy darwinista evolucionista szemléletű manus vagyok,és igy szükségszerűen rendszerben gondolkodom.
Bocsi, de ez maszatolás. Gyakorlatilag azokra fogsz szavazni akik (szerinted is) akik ugyanazt csinálják majd (valószínűleg még jobban) mint a jelenlegi hatalom, és mindezt egy áltudományos maszlaggal próbálod megmagyarázni aminek kb semmi értelme. Egyébként hozzáteszem, hogy az agitprop ezerrel megy a másik oldalon is. A leírtakkal nem akarlak megbántani, sem megsérteni, szíved joga arra szavazni akire csak szeretnél, csak egész egyszerűen ezzel a magyarázattal nem igazolod annak helyességét, hogy miért jobb a B választás az A-nál.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 207
33 446
113
Azért reklámkampányokra önkori pénzből, meg rengeteg helyettesre és tanácsadóra valahonnan csak van a ládafiában. :)
Az erre szolgálló közszolgálati média meg önti az ordinálé agitpropot.Valahogy egyensúlyozni kell,nincs nagyon vállasztásuk.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 207
33 446
113
Bocsi, de ez maszatolás. Gyakorlatilag azokra fogsz szavazni akik (szerinted is) akik ugyanazt csinálják majd (valószínűleg még jobban) mint a jelenlegi hatalom, és mindezt egy áltudományos maszlaggal próbálod megmagyarázni aminek kb semmi értelme. Egyébként hozzáteszem, hogy az agitprop ezerrel megy a másik oldalon is. A leírtakkal nem akarlak megbántani, sem megsérteni, szíved joga arra szavazni akire csak szeretnél, csak egész egyszerűen ezzel a magyarázattal nem igazolod annak helyességét, hogy miért jobb a B választás az A-nál.
Bocs,de olvasd már el mégegyszer,mit irtam.Nem fogok se Karácsonyra,se Dobrevre szavazni.Egy rendszeren kivülire fogok szavazni.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
Agitprop, mi? :)

gyurcsany-mti.jpg

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 207
33 446
113
Bezzeg régen!

Fikusz ugyanezt csinálja,csak még gátlástalanabbul.Ennyi a különbség köztük,különben ugyan azok.Kádár és Rákosi.Fidesz az utóbbi.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 615
22 081
113
Kövér egy MSZMP pártideologus,és konkrétan kötelet ajánlott mindenkinek,aki nem fikusz seggnyaló.
Uram bocsá, tudod te, hogy VALÓJÁBAN hogy szólt a "köteles" beszéd?

„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó) ISBN 9633898447

Gyurcsány Ferenc mondatai ezek, amelyeket Debreczeni Józsefnek ad elő, aki mindezt kiadja könyvben.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 615
22 081
113
A "köteles" beszéd - megtalálható a wikin is!

• Szóval mindezt felejtsük el és egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat! Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elő jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.
A baloldali ellenzék tevékenységéről 2002. március 23-án Békéscsabán. Az öngyilkosságra való felszólítás Kövér László egyik elhíresült mondata lett, amelynek átértelmezését kampány célokra felhasználta az MSZP, majd e változatot felkapta a sajtó.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
Uram bocsá, tudod te, hogy VALÓJÁBAN hogy szólt a "köteles" beszéd?

„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó) ISBN 9633898447

Gyurcsány Ferenc mondatai ezek, amelyeket Debreczeni Józsefnek ad elő, aki mindezt kiadja könyvben.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
A "köteles" beszéd - megtalálható a wikin is!

• Szóval mindezt felejtsük el és egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat! Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elő jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.
A baloldali ellenzék tevékenységéről 2002. március 23-án Békéscsabán. Az öngyilkosságra való felszólítás Kövér László egyik elhíresült mondata lett, amelynek átértelmezését kampány célokra felhasználta az MSZP, majd e változatot felkapta a sajtó.
95%os médiaháttérrel sima ügy volt. Most nincs annyi. Emlékeztek az M1 átalakítása után hogy röhögtek a szocik, mennyire béna? Azóta egy újabb kétharmad jött, meg jött sok-sok világesemény (EB, VB, Olimpia) szünete az egyperces hírekkel ... És idén EB, Olimpia, jövőre téli olimpia Pekingben februárban. Magyar események, magyar sikerek, és sok-sok 1 perces hírecske félóránként, ahol ki fogják bontani 100x az igazság minden szeletét arról mi várható, ha áprilisban moslék jönne a szánkba ...

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
"... mégis mi baja Gyurcsánnyal?

– Főként az, hogy nem tartotta be, amit annak a beszédnek a végén mondott. Hogy ugyanis ha nem sikerül, amit akar, akkor lelép és ír majd „kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról”. Írhatott volna persze rosszakat is. Megírtam volna róluk, hogy rosszak, de nem lettem volna rá dühös. Így viszont az lettem. Le kellett volna lépnie, miután megbukott. Hogy ezt képtelen volt belátni, nem bírta visszafogni magát, az számomra alkalmatlanná teszi a vezető szerepére.

Pedig nem lehetetlen, hogy az ember megtartsa, amit ígért. Vona Gábor például képes volt betartani az ígéretét, hogy ha nem nyer, lemond."

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
"... mégis mi baja Gyurcsánnyal?

– Főként az, hogy nem tartotta be, amit annak a beszédnek a végén mondott. Hogy ugyanis ha nem sikerül, amit akar, akkor lelép és ír majd „kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról”. Írhatott volna persze rosszakat is. Megírtam volna róluk, hogy rosszak, de nem lettem volna rá dühös. Így viszont az lettem. Le kellett volna lépnie, miután megbukott. Hogy ezt képtelen volt belátni, nem bírta visszafogni magát, az számomra alkalmatlanná teszi a vezető szerepére.

Pedig nem lehetetlen, hogy az ember megtartsa, amit ígért. Vona Gábor például képes volt betartani az ígéretét, hogy ha nem nyer, lemond."

Monoszem: "Mit foglalkozik a teljesen jelentéktelen Orbánnal? Nem beszélt a momentumos hülyegyerekkel?" :D