A honvédkórházban amúgy meg tudják keresni.Egy másik univerzumban biztos. De magyarországon nem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A honvédkórházban amúgy meg tudják keresni.Egy másik univerzumban biztos. De magyarországon nem.
Ez egy olyan dolog, hogy műszakpótléknak hívni a dupla műszakot lehet, csak akkor én millió felett tudok keresni. Műszakpótlék elvben elég szépen le van vezetve az mtv szerint. Az ápolói bértábla nyilvános.A honvédkórházban amúgy meg tudják keresni.
A honvédkórházban a kettős jogállás miatt megkapják a honvédségi eü pótlékot a dolgozók.Ez egy olyan dolog, hogy műszakpótléknak hívni a dupla műszakot lehet, csak akkor én millió felett tudok keresni. Műszakpótlék elvben elég szépen le van vezetve az mtv szerint. Az ápolói bértábla nyilvános.
Persze ez megint olyan, hogy feltételezhetünk mindenkiről 20 év munkaviszonyt, csak nem lesz.
Szerk: egyébként a vendéglátós, lapátolós simán napi 20 ezret lehet keresni dolgokkal is ez a bajom. Persze 14-16 órában. Csak ez, ha visszaszámolod még minimálbér is csak éppen
Az megint egy külön téma. Az a baj tudod, hogy itt is ugyanazt látom.A honvédkórházban a kettős jogállás miatt megkapják a honvédségi eü pótlékot a dolgozók.
Erste se jobb. Megdöbbentő a belaszaromság és az ügyfél lenézése. Egyszerűen nem fér a fejembe ilyen okádék cégek hogy tudnak megélni.Vagy beszélgess otps mancikával.
Okmányirodával meglepően jó volt vidéken a tapasztalatom.És visszasírod az okmányirodát.
Én mondjuk főleg ezek miatt lettem Cibes. Bár ők sem tökéletes. De valahol van egy totalcar cikk, pont a napokban botlottam megint bele. Majd előkerítem. A kommenteket olvasva, ott van benne minden, hogy miért tud megélni.Erste se jobb. Megdöbbentő a belaszaromság és az ügyfél lenézése. Egyszerűen nem fér a fejembe ilyen okádék cégek hogy tudnak megélni.
Okmányirodával meglepően jó volt vidéken a tapasztalatom.
Csak műszakpótlékból nem jön ki a 300, legfeljebb túlóra+műszakpótlékkal.Műszak pótlék vonatkozik a du, éjszakai, hétvégi. Nem pedig azt, hogy többet dolgozik...Akkor szerintem nekem több a rálátásom, mert én multi után dolgozok közférába, hidd el ég és föld.
Senki CIBes ismerősöm nincs. Jók? Azt hallottam, hogy KnH-t és MKB-t szidják. Kíváncsi lennék még a BB milyen lett. Ott volt egy erős amcsi kultúra és most, hogy visszavette az állam maradt-e a színvonal, vagy bedobtak pár ejtőernyőst aki otp szintre rombolta.Én mondjuk főleg ezek miatt lettem Cibes. Bár ők sem tökéletes. ...
Szintén nem volt gondom még ügyintézésnél.Okmányirodával meglepően jó volt vidéken a tapasztalatom.
Tök mást írtam. Olvasd el!Meg szerinted a mai utcán lévő járőrnek, akik okádék minőségű felszereléssel kell szar körülmények közt dolgozni 2 forintért mi köze van 2006-hoz?
Te elhiszed, amit írsz? 80-100 ft egy kg krumpli. 1000-1500 ft csirke comb, máj stb mellett csak az nem eszik, aki iszik, cigizik, kokózik helyette. Ne legyél már jakab.nem fagyunk meg, csak nem eszünk...
Brutális drágulás jön: hiánycikk a búza, egekbe szállhat a kenyér ára
A malmok 40 százalékkal emelhetik a liszt átadási árát januárban. Ezt a szakemberek kicsit túlzónak tartják, de abban biztosak, hogy a lisztből készült végtermékek árában két számjegyű drágulás várható jövő év elején.www.hellovidek.hu
nem építkezünk,
Húsz százalékkal drágulhatnak az építőanyagok januártól
Áruhiányra nem kell számítani, de arra viszont igen, hogy minden építkezés átlagosan tíz százalékkal drágább lesz.hvg.hu
Most erre mit mondjak? Látom az igencsak elkerülte a figyelmedet, hogy ahhoz, hogy valakitől elvegyék az üzemeltetői jogot ahhoz 1. eleve tudatosan jogszabályt kell sérteni, tehát az illető rosszhiszemű 2. a kapott 100000 - 3000000 forintig terjedő pénzbírság ellenére is továbbra is magasabb áron adja mint amit a jogszabály megenged (tehát még fasz is az illető), 3. a töltőállomást 1 naptól fél évig terjedő időszakra bezárhatják 4. ha 30 km-es körzeten belül nincs másik kút az üzemeltetői jogot (ami nem egyenlő a tulajdon joggal) oda adják valaki másnak ideiglenesen. Tulajdonát senkitől nem veszik el, az ugyanis változatlanul megmarad annál az üzemanyagot árusító cégnél akié a kút (MOL, OMW stb). Az üzemeltetési jogot fogják ideiglenesen visszavonni attól a természetes személytől aki a szabályozást megsérti. Szóval ha szerinted ez egy és ugyanaz mint az államosítással akkor te egy másik bolygón élsz.szoval, nem zarjak be meg nem veszik el, hanem a rendelet ideje alatt odaadjak a toltoallomast valaki masnak hogy hasznalja aki gond nelkul birja arulni a benzit a megadod aron (ez biztos nem a szomszed kis toltoalomas tulaja lesz, aki ugyanugy a kis arres miatt szenved, hanem valameik nagy uzemelteto ami olcsoban kapja az benzint. a tulaj meg egye a szart.
lattom, neked sem vettek el anno a komunyistak a csaladodtol egy rakadt foldet,boltot meg stb igy tonkreteve az egesz akkori csalad eletet szegenysegre itelve oket hogy gondolkodas nelkul elhigyed hogy ilyesmivel minden rendbe lesz...
en tenyleg gratulni birok azoknak akiknek tetszenek az ilyen rendeletek, akarhol is legyenek a vilagon.
UI: Ha már ez is szóba került a részedről akkor erre is had válaszoljak. Apai dédnagyapámnak 250 főt foglalkoztató felső ruha és gomb gyára volt Újpesten. A cége többek között Argentínába, Brazíliába és Nagy - Britanniába szállított ruhákat, gombokat. 1943-ban dédnagyapám megvette azt a földterületet a 13. kerületben új gyár felhúzás céljából, ahol ma a Rafiessen toronyháza áll. Ez korábban a Volán - Buszpályaudvar volt. 1950-ben a családomtól elvették az egészet....Most erre mit mondjak? Látom az igencsak elkerülte a figyelmedet, hogy ahhoz, hogy valakitől elvegyék az üzemeltetői jogot ahhoz 1. eleve tudatosan jogszabályt kell sérteni, tehát az illető rosszhiszemű 2. a kapott 100000 - 3000000 forintig terjedő pénzbírság ellenére is továbbra is magasabb áron adja mint amit a jogszabály megenged (tehát még fasz is az illető), 3. a töltőállomást 1 naptól fél évig terjedő időszakra bezárhatják 4. ha 30 km-es körzeten belül nincs másik kút az üzemeltetői jogot (ami nem egyenlő a tulajdon joggal) oda adják valaki másnak ideiglenesen. Tulajdonát senkitől nem veszik el, az ugyanis változatlanul megmarad annál az üzemanyagot árusító cégnél akié a kút (MOL, OMW stb). Az üzemeltetési jogot fogják ideiglenesen visszavonni attól a természetes személytől aki a szabályozást megsérti. Szóval ha szerinted ez egy és ugyanaz mint az államosítással akkor te egy másik bolygón élsz.
Üdv a klubban. Csak ezeket a mai fiatal komcsik nem hiszik el, pedig ugyanezt tennék. Ezért unom rohadtúl, h azok oktatnak demokráciából, meg diktatúráznak, akiknek faterja, nagyapja működtette azt.UI: Ha már ez is szóba került a részedről akkor erre is had válaszoljak. Apai dédnagyapámnak 250 főt foglalkoztató felső ruha és gomb gyára volt Újpesten. A cége többek között Argentínába, Brazíliába és Nagy - Britanniába szállított ruhákat, gombokat. 1943-ban dédnagyapám megvette azt a földterületet a 13. kerületben új gyár felhúzás céljából, ahol ma a Rafiessen toronyháza áll. Ez korábban a Volán - Buszpályaudvar volt. 1950-ben a családomtól elvették az egészet....
akor ti joval szarabbul jartatok mint mi.UI: Ha már ez is szóba került a részedről akkor erre is had válaszoljak. Apai dédnagyapámnak 250 főt foglalkoztató felső ruha és gomb gyára volt Újpesten. A cége többek között Argentínába, Brazíliába és Nagy - Britanniába szállított ruhákat, gombokat. 1943-ban dédnagyapám megvette azt a földterületet a 13. kerületben új gyár felhúzás céljából, ahol ma a Rafiessen toronyháza áll. Ez korábban a Volán - Buszpályaudvar volt. 1950-ben a családomtól elvették az egészet....
Boccs, de ez úgy hangzott mintha valaki az öregek otthonában a csendes pihenő kellős közepén - miközben mindenki szépen csendben olvasgat, kártyázik vagy sakkozik - lada nagypapa egyszer csak felugrik a tolószékéből és elkiáltja magát; "El kell utasitani minden formajat a kommunizmusnak akar Kadartol, akar Orbantol ered.!" Csak nyugi, majd mindjárt jön a nővérke és vissza kísér.....El kell utasitani minden formajat a kommunizmusnak akar Kadartol, akar Orbantol ered.