Tekintve, hogy egy közepes gyakorlaton több nato erő szokott itt lenni hónapokig mint ez elég könnyű összehasonlítani.Világos. De ugye nem akarjuk a létszámot, feladatot, fegyverzetet összehasonlítani a jelenlegi, tényleges nato erővel?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tekintve, hogy egy közepes gyakorlaton több nato erő szokott itt lenni hónapokig mint ez elég könnyű összehasonlítani.Világos. De ugye nem akarjuk a létszámot, feladatot, fegyverzetet összehasonlítani a jelenlegi, tényleges nato erővel?
Majd akkor hiszem el,ha már utalták.Csak szimbolikus, de ez is jelzés.
A Bizottság jóváhagyta a magyar kisvállalati programot, több milliárd forintot kapunk
Portfolio
Az Európai Bizottság jóváhagyott egy 226 millió euró (90 milliárd forint) összegű magyar programot, amely különböző ágazatokban működő kis- és középvállalkozások támogatására irányul az Ukrajna elleni orosz invázióval összefüggésben - áll a Bizottság közleményében.
A Bizottság jóváhagyta a magyar kisvállalati programot
Az Európai Bizottság jóváhagyott egy 226 millió euró (90 milliárd forint) összegű magyar programot, amely különböző ágazatokban működő kis- és középvállalkozások támogatására irányul az Ukrajna elleni orosz invázióval összefüggésben - áll a Bizottság közleményében.www.portfolio.hu
Hozzáteszem, hogy nehogy már megköszönjem azt, hogy ami ezekkel a tetves ukránokkal kapcsolatos arra kapok pénzt, de ami szerződés szerint jár arra meg nem???Majd akkor hiszem el,ha már utalták.
Magyar cégek kapják, akik ott üzleteltek, de most szopóágon vannak.Hozzáteszem, hogy nehogy már megköszönjem azt, hogy ami ezekkel a tetves ukránokkal kapcsolatos arra kapok pénzt, de ami szerződés szerint jár arra meg nem???
Értelek és ez nagyon nemes és humánus gesztus.Magyar cégek kapják, akik ott üzleteltek, de most szopóágon vannak.
Ez a 226 millió euró összegű program lehetővé teszi Magyarország számára, hogy enyhítse az ukrajnai háború gazdasági hatását és azt a likviditási hiányt, amellyel a különböző ágazatok kis- és középvállalkozásai a jelenlegi geopolitikai válság és az ahhoz kapcsolódó szankciók miatt szembesülnek."
Persze, a kettő össze sem hasonlítható, ezért irtam, hogy szimbolikus.Értelek és ez nagyon nemes és humánus gesztus.
De ne felejtsük már el azt az elmúlt két év covid szopást ami ugyancsak nem használt a gazdaságnak és amire tekintettel mi Magyarok belementünk, h kezességet vállalva még hitelt is felveszünk.
Most komolyan Ti nem gondolkoztatok még el azon, h nekünk nem csak a kvázi “ingyen” pénzt ( persze ez nem igaz), de még a hitel összeget sem adják ide amit törlesztünk???
Érdekes ahogy látod, de akár igazad is lehet. Kicsit szkeptikus vagyok azért, de az általam látottak alapján nem zárnám ki hogy jól látod. Én nem ástam nagyon mélyen bele magam a témába.Pénzt. De amíg a tárgyalások tartanak alapvetően az nem nyilvános.
Sztem itt nem is Ursulával és a Bizottsággal van a gond. Latszik a lengyel ügyben is, ők tudják jogi kötelezettségük megegyezni.
A Parlament a gond, aki leváltással zsarolja a Bizittságot, ha kiegyez a lengyelekkel és velünk. Sajnos a Parlamentet kontraszelektált, bukott politikisokból áll, azok vezetik. Jó párat mi buktattunk meg, mert alkalmatlanok voltak és személyes bosszú a politikai álláspontjuk.
Egyetérted, de valóban jelzésértékű. (Ahogy sajna Ukrajna tagjelölti státusza is az)Majd akkor hiszem el,ha már utalták.
Világos és értem is. Ez vminek az esetleges “jó” előjele. (talán Navracsics, hozzáteszem sztem is teli találat volt a csávó)Persze, a kettő össze sem hasonlítható, ezért irtam, hogy szimbolikus.
Még évekkel korábban egy EU-s kötelezettségszegési eljárás csak azért tudott megindulni ellenünk, mert Navracsics nem vett részt a Bizottság ülésén, és nem volt aki vétózzon... Ja, biztos véletlen volt. Nem bízom benne(, kábé mint Gulácsiban. Az is valahogy mindig rosszkor szedi össze a potyagólokat).talán Navracsics, hozzáteszem sztem is teli találat volt a csávó
Ez így téves, saját eljárásról senki nem szavaz!Még évekkel korábban egy EU-s kötelezettségszegési eljárás csak azért tudott megindulni ellenünk, mert Navracsics nem vett részt a Bizottság ülésén, és nem volt aki vétózzon... Ja, biztos véletlen volt. Nem bízom benne(, kábé mint Gulácsiban. Az is valahogy mindig rosszkor szedi össze a potyagólokat).
Délután lesz időm megpróbálok pontosabban rákeresni.Ez így téves, saját eljárásról senki nem szavaz!
Tényleg, ez így van. Mondjuk pont libsi lengyelek voltak akcióban, ők se vétóztak.Ez így téves, saját eljárásról senki nem szavaz!
Azt nem értem a kurucinfóban, hogy viszonylag kevés cenzúra nélkül hoz cikkeket, néha egész jókat is, de miért van mindez alaposan megspékelve a primitív cigányozással meg zsidózással, és nem csak a kommentelők által? Mintha az, hogy a mainstream ellen van valaki, nemzeti érzelmű és gondolkodni is akarna, együtt járna ezzel.Magyarország kész kompromisszumot kötni Brüsszellel annak érdekében, hogy megszűnjön a régóta húzódó patthelyzet, amely megakadályozta az ország hozzáférését a helyreállítási alaphoz - közölte Navracsics Tibor, miután uniós biztosokkal egyeztetett.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/245011/
És egy komment alóla:
"Sikerült olyan remek megállapodást kötni az EU-val, hogy ezt a pénz akkor is törleszteni fogjuk, ha nem kapunk belőle semmit. Az is "kompromisszum" volt. Most lesz még egy. Lehet, hogy továbbra se kapunk belőle a fillért se, de legalább szabadjára engedjük a buzivilágot, még jobban, amire kapunk egy ígéretet, amit sosem fognak teljesíteni. Mert az a fő bajuk az EU libsijeinek, hogy élünk. Ha ezen nem tudunk változtatni, mindig ellenségeink maradnak.
Az összes szankciót úgy kellett volna megszavazni, hogy alapfeltétel legyen a pénz a számlánkon. Enélkül csak baleknak számítunk. Ennyit a "szabadságharcról"."
Az egy kb 3-4 fős társaság. Eleve veresszaju antiszemitakent indultak, az volt a "differentiator", ez nem is fog valtozni addig, akig ugyanazok csinaljak. Mellesleg keves sajat, organikus anyaguk van, gyakorlatilag masodkozlokent parazitaskodnak, mindenféle térítés nélkül, ez a 10-15 évvel ezelotti "news aggregator" azaz híreket lenyúló business modell.Azt nem értem a kurucinfóban, hogy viszonylag kevés cenzúra nélkül hoz cikkeket, néha egész jókat is, de miért van mindez alaposan megspékelve a primitív cigányozással meg zsidózással, és nem csak a kommentelők által? Mintha az, hogy a mainstream ellen van valaki, nemzeti érzelmű és gondolkodni is akarna, együtt járna ezzel.
Azt nem értem a kurucinfóban, hogy viszonylag kevés cenzúra nélkül hoz cikkeket, néha egész jókat is, de miért van mindez alaposan megspékelve a primitív cigányozással meg zsidózással, és nem csak a kommentelők által? Mintha az, hogy a mainstream ellen van valaki, nemzeti érzelmű és gondolkodni is akarna, együtt járna ezzel.
Megtaláltam:Ez így téves, saját eljárásról senki nem szavaz!
Azt nem értem a kurucinfóban, hogy viszonylag kevés cenzúra nélkül hoz cikkeket, néha egész jókat is, de miért van mindez alaposan megspékelve a primitív cigányozással meg zsidózással, és nem csak a kommentelők által? Mintha az, hogy a mainstream ellen van valaki, nemzeti érzelmű és gondolkodni is akarna, együtt járna ezzel.