Mekkora inkompetens kabaré ez az egész csehszlovák cirkusz, hihetetlen.Az izraeli MADR radarok megint nem mentek át a seregpróbákon:
Mit fogok röhögni, ha a magyarok meg simán üzembe állnak majd, köszönhetően a kanadai RM tapasztalatának...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mekkora inkompetens kabaré ez az egész csehszlovák cirkusz, hihetetlen.Az izraeli MADR radarok megint nem mentek át a seregpróbákon:
Magyarországon soha nincs probléma. Mindig minden jó. Legalábbis kifele ezt fogják kommunikálni. Közben meg a magyar állam által milliárdokért vásárolt szoftvereknél akkor szoktam meglepődni, amikor a bevezetéskor jól működik.Mekkora inkompetens kabaré ez az egész csehszlovák cirkusz, hihetetlen.
Mit fogok röhögni, ha a magyarok meg simán üzembe állnak majd, köszönhetően a kanadai RM tapasztalatának...
Komolyan, kezdem belátni, hogy lehet abban valami, amit a jobbszél állít, hogy ellenzéki-liberalis szavazókban van valamiféle ösztönös magyargyűlőlet, ami előbb-utóbb, így vagy úgy, de mindig kiütközik..Magyarországon soha nincs probléma. Mindig minden jó. Legalábbis kifele ezt fogják kommunikálni. Közben meg a magyar állam által milliárdokért vásárolt szoftvereknél akkor szoktam meglepődni, amikor a bevezetéskor jól működik.
Például a NAV által ingyen adott számlázó programot használom azóta, hogy kiadták 2018 -ban. Először 1 órát küzdöttem vele mire az első számlát ki tudtam állítani, pedig 25 éve szoftverekkel foglalkozok, és több számlázó programot is írtam. Az volt a legnagyobb gond, hogy nem voltak hibaüzenetek, csak annyit írt ki, hogy a mentés nem sikerült. Azóta rendbe tették, most egész használható, csak éppen ez évekbe telt.
Pedig eléggé tárgyilagos volt. Az állami szféra számàra szoftverek általában a használhatatlanság szintjét súroljàk és vezetővàltásonként cserélik a céget aki.a szoftverért felelős rosszab esetben a szoftvert magàt...Komolyan, kezdem belátni, hogy lehet abban valami, amit a jobbszél állít, hogy ellenzéki-liberalis szavazókban van valamiféle ösztönös magyargyűlőlet, ami előbb-utóbb, így vagy úgy, de mindig kiütközik..
Leírom a saját tapasztalatomat, és ez szerinted magyargyűlölet, mert nem illik a világképedbe.Komolyan, kezdem belátni, hogy lehet abban valami, amit a jobbszél állít, hogy ellenzéki-liberalis szavazókban van valamiféle ösztönös magyargyűlőlet, ami előbb-utóbb, így vagy úgy, de mindig kiütközik..
És ennek mi koze a cseh inkompetenciarol szolo temahoz...?Pedig eléggé tárgyilagos volt. Az állami szféra számàra szoftverek általában a használhatatlanság szintjét súroljàk és vezetővàltásonként cserélik a céget aki.a szoftverért felelős rosszab esetben a szoftvert magàt...
Leírom a saját tapasztalatomat, és ez szerinted magyargyűlölet, mert nem illik a világképedbe.
Amit eddig el akartam intézni, azt meglepően gyorsan elintéztem. Gyorsabban, mint külföldön bármit, bármikor. Ez amúgy feltűnő változás mondjuk 2008 korulhoz kepest, amikor minden is,onyat körülményesen ment mindenhol.Láthatóan nem ismered a magyar viszonyokat.
Es ennek mi koze a cseh beszerzesekhez? Semmi. Mindössze nem bírod ki, hogy ne orbakolj egyet itt is magyar témában...Nálunk soha semmiről nem ismerik be, hogy valami nem működik. Mindig minden szép és jó. És azt hiszed, hogy csak máshol van bénázás, mert ott nyilvánosságra kerül.
Az hogy nem tudsz a problémáról, az nem jelenti azt, hogy nincs is.Nem azért, hanem mert koze nincs a cseh inkompetenciahoz meg korrupciohoz.
Te rangattad ide, mert nem bírod elfojtani a késztetést. Amikor meg szova teszem, akkor még te vadolsz engem...
Es ennek mi koze a cseh beszerzesekhez? Semmi. Mindössze nem bírod ki, hogy ne orbakolj egyet itt is magyar témában...
Vannak dolgok, amik teljesen jól működnek. Mások meg katasztrofálisan gagyin vannak megoldva. Mindkettővel rendszeresen találkozok.Amit eddig el akartam intézni, azt meglepően gyorsan elintéztem. Gyorsabban, mint külföldön bármit, bármikor. Ez amúgy feltűnő változás mondjuk 2008 korulhoz kepest, amikor minden is,onyat körülményesen ment mindenhol.
Háát az utóbbi időben azért ez nagyon nincs így.Pedig eléggé tárgyilagos volt. Az állami szféra számàra szoftverek általában a használhatatlanság szintjét súroljàk és vezetővàltásonként cserélik a céget aki.a szoftverért felelős rosszab esetben a szoftvert magàt...
Pontosan mit is? Javaslom, te is rágd át magad a törvényen én is azt tettem, utána tudunk beszélni is róla.Na. A hősök megszavazták.
Az utolsó majd kapcsolja le...
Az értintettek próbáltak volna róla beszélni, de senki nem volt hajlandó meghallgatni őket a döntéshozókPontosan mit is? Javaslom, te is rágd át magad a törvényen én is azt tettem, utána tudunk beszélni is róla.
ja, az "érintettek" konkrét javaslatai: azt tanítunk amit akarunk, akkor vagyunk bent amikor akarunk, kevesebb tananyagot, 6x bért minderre. Ja, és ha nincs kedvünk mindehez, tüncikézhetünk munkaidőben. Ne haragudj, de ez komolytalan. Próbálj meg te ilyen követeléssel bemenni a munáltatódhoz... jobb esetben kiröhög. De kérlek olvasd el a törvényt, hogy mi benne a vállalhatatlan.Az értintettek próbáltak volna róla beszélni, de senki nem volt hajlandó meghallgatni őket a döntéshozók
közül...
Nem akartam az egészet idézni.Amúgy az egész oktatás kérdéséhez csak annyit, hogy amíg én ennek a drága közoktatásnak a részese voltam, mindig arról ment a szöveg, hogy mi miért mennyire - általában mindig - szar, hogy ez nem műxik és amúgy holnapra biztosan összeomlik.
Jómagad pedagógus vagy?ja, az "érintettek" konkrét javaslatai: azt tanítunk amit akarunk, akkor vagyunk bent amikor akarunk, kevesebb tananyagot, 6x bért minderre. Ja, és ha nincs kedvünk mindehez, tüncikézhetünk munkaidőben. Ne haragudj, de ez komolytalan. Próbálj meg te ilyen követeléssel bemenni a munáltatódhoz... jobb esetben kiröhög. De kérlek olvasd el a törvényt, hogy mi benne a vállalhatatlan.
Igazából azt lenne a legfontosabb a fejekben tisztázni, hogy a tanulás nem áll meg a csengőnél, hanem ugyanannyi önszorgalom és önképzés is kell hozzá. Érvényes ez diploma utánra is. Leginkább utálom azt az a hozzáállást, mikor várják a sült galambot meg az eredményeket, de közben saját oldalról basznak bármit is hozzátenni és aztán persze mindenki mást hibáztatnak érte magukat kivéve.Nem akartam az egészet idézni.
Szóval a legjobb, hogy a Zorbán a nyelvoktatást is tönkretette, már az sem jó, és nem lehet már iskolában megtanulni egy idegennyelvet, ha nem tanul hozzá a gyerek.
Tényleg? Mikor lehetett heti 3x45 perc alatt nyelvet megtanulni, hozzátanulás nélkül? És mikor volt bezzeg jó? Amikor a szüleink generációjának tanították az oroszt? Amikor a némettanárom 3 leckével járt előttem, oroszból átképezve?